F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
şimdiye kadar KOLONYA senın yazılarınla ılgılı pek bı yorum yapmadım..ama daha ılk actıgın konuyu okudgumda bundan 1-2 ay once bı garıplık sezmıstım ztn....ama bugn konunu okuyunca senın ıcın üzüldüm....ben de 26 yasındayım arkadasın olrk gör benı ve alnma yazacklarıma....şu zmnda hıc bır sekılde hıc bır erkege guven olmaz...''amaaannn aşksız kalmıyım ya,benı kullanırsada kullansın,,oda hayatımdan cıkarsa hepten evden kalmıs gıbı olacam'' gıbı dusuncelere kapılırsan şu an yaşadıgın ruhi bunalımı hiçç bi şekılde atlatamassın..çünkü o oldukca hayatnda sorun bıtmıck...
Erkek arkadasına kızmam ben (kullanıosa bu onun serefsızlıgı)ama sorun sende aklını kullann birazz,,,kendını ağırdan al....arama sorma,kendını gerıden cek,onsuz bır hıcmıssın gıbı kendını ona gosterme(öle hıssetmesen bıle - arada oyunlar olack ılıskıde)eger bu tarz bı tutum gösterseydn sevgılıne emın ol ozmn gözunde daha cok buyuyecektın.....su an bole devam edıp sıkıntıların ıcıne daha cok dalmak mıı, yoksa butun herşeydn arınıp yenı bır sayfa açmak mı senı daha huzurlu eder?????????(mutlu eder demıyorum cunku şu durumda ılk once yakalayacagn sey huzur ve sonrasında mutluluk olacaktır)
Umarım benı anlamıssındrr vee uygulamaya koyarsın
Üstüste sorunlar herkesin başına gelebilir.Ailenle olan kısmını pek takmıyorum.Sonuçta onlar iyiliğini isterler.Onlara tavır yapma.Normal davran.Her şey yoluna girer.Amaaa o sevgilim dediğin insan senin zor zamanında böyle yapıyorsa,ben aramadan arama diyorsa,bir de aldatmışsın gibi gösteriyorsa hiç düşünmeden bırak.Ne kadar erken kurtulsan o kadar çabuk kendine gelirsin....
Arkadaşım daha önce verdiğim tavsiyem aynen devam ediyor. Depresyondasın büyük ihtimalle psikiyatriste git.
Bu mesajı yazdığım için kolonya bana eksi puan vermiş. Allah ıslah etsin.:1shok:
Başka biriyle karıştırıp vermiştir yanlışlıkla belki...şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?