lmek istiyorum :( Ne yapmalym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla kolonya, bence bu hayatta kimse için değil kendin için yaşamalısın, onu bunu mutlu etmeye çalışma edemzesin, bunu hissettirirsen verdikçe kimse tatmin olmaz dipsiz kuyu gibi, o yüzden bırak çevrendekiler sana yaranmay çalışsın, sen kimseye yaranmaya çalışma, giden gider, küsen küser
ınsanlar seni olduğu gibi seviyorlarsa sevsin, sevmiyolarsa onların problemi senin değil
erkek arkadaşına gelince gerçekten değmez, onunla ilgili bütün anılarını çöpe at ve bu konuyu sonsuza kadar kapat, eğer ararsa tanıyamdım, haaaa şimdi hatırladım unutmuşum seni ya de
:1closedeyes:
Başkaları için yaşamaya başkalarını memnun etmeye çalışmaya devam edersen , gün gelecek, ben bu hayatta kimin için yaşadım diyeceksin, ve seni daha ağır depresyonlar bekleyecek, bence bu huyunu acilen terk etmen lazım

sevgilini arama demeden arayamıyosan buna 2 sebep vardır
1. si o adam evlidir
2. si başka bir kız arkadaşı vardır 2 nizi birden idare ediyodur
yoksa neden arama desin ben anlayamadım bu işi
sakın babadan ve kocadan hoca olmaz onlarla direksiyon dersi falan alma canım insan bildiğinide unutur bir sürücü kursuna git ehliyetin varsa özel ders al en güzeli
hayatında depresyona girecek bir durum yok okadar büyütme evde falanda kalmazsın korkma ananemin bir lafı vardır sakın üzerine alınma deyim bu
her bitli baklanın bir kör alıcısı mutlaka olur
sadece kısmetinin zamanı gelmemiştir okadar anacım sen kk üyesisin bide
bukadar sorunlarınla başa çıkamıyosun
evlililkle nasıl baş edeceksin evlilik keşke dışardan bakıldığı gibi kolay olsaydıııııııı
duyup okuyosundur biz evlilerin sıkıntı ve üzüntülerimizide en mukemmel evliliklerde bile sıkıntılar var
sen önce kendi dertlerini sorunlarını onar tatlım aşılamayacak derdin yok senin
hayatındaki önemsiz detayları kaldır att
örneğin sevgilin ilk önce onu at kalbinden gönlünden ve hayatından
sonra hayata sıkı sıkı tutun böyle pamuk ipliğiyle bağlanma unutma senden bir tane daha yok bu dünyada ve sen kendin için yap herşeyi önce kendine sevgin saygın olsun
seni daha güzel mutlu haberler yazmanı bekliyorum canım benim herşey gönlünce olsun
sen bu yazılanları bi dikkate al derim daha nutlu olacaksın Şeniz

Üstüste sorunlar herkesin başına gelebilir.Ailenle olan kısmını pek takmıyorum.Sonuçta onlar iyiliğini isterler.Onlara tavır yapma.Normal davran.Her şey yoluna girer.Amaaa o sevgilim dediğin insan senin zor zamanında böyle yapıyorsa,ben aramadan arama diyorsa,bir de aldatmışsın gibi gösteriyorsa hiç düşünmeden bırak.Ne kadar erken kurtulsan o kadar çabuk kendine gelirsin....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Harfi harfine kaTiLiyorumm..

tüm yazılanları okudum,
dünkü yazınızda sanki biraz daha kendinizi iyi hisseder gibi bir hava var,bence de çalıştıkça aklınız dağılır ve biraz daha kendinize gelirsiniz.
kimse için kendinizi üzmeyin,
melekler hep yanınızda olsun...

evet zor zamanlarımda yanımda olmadı hıc,
iş gorusmelerım oldu ılk ben götururum dedıyse bıle son gece ektı ve ayrıca
arama dıyor sebebını soylemıyor aslında boyle sayınca tamamen aldatıyor gıbı gorunuyor
bır baska açıdan bakınca da sinirlenmıs benı cok sevıyor ama kaprıs yapıyor gıbı,
her ne olursa olsun iki gundur aramıyor ve hala benı aldatıyor gostermeye devam etmeye cabalıyor arkadasını hala uzerıme salıyor, düşündüm bugun ıyıce,
üzülüyorum herkes nısanlı evlı bense hala arıyorum ınanıp ıyı davranıyorum erkeklere,
biliyorum herkesin kaderı farklı ama ... işimdeyım evet en azından gün ıcınde aglıyamıyorum sureklı daha ıyı ayrıca guclendıgımı hıssedıyorum dogru soyluyorsunuz yani yazımda belkı bı degısıklık var sonucta ben para da kazanıcam az az da olsa belkı calısırım devam edebılırım kendı karnımı doyurabılıcem
yani cok kötü bunlar, hem evlenmeyı düşünüp para bırıktırıyorum deyıp hem de bunları yasatması cok kötu, bakıyorum da cevremde neler var neler

aile meselesı dedıgınız gıbı gelıp gecıcı yani bugun ıyı yarın kötu ya da genelde kötu falan ama sonucta göz göre kötü bırıne varmak ya da sevmeye devam etmek de guzel degıl.
sizin şu yazılarınızı gece evdeyken gündüz gıderken okuyorum da öyle hoşuma gıdıyor kı dıyorum herkes benı anlıyor tüm sitemin kadınları benim yanımda beni düşünüyorlar öyle hüzünlenıyorum kı mafoldumben
sizlerı cok sevıyorum cok tesekkurler ederım, ne mutlu kı bana sevgı verebılmısım kendımı ortaya koyabılmişim kötu de olsa ıyı de olsa destek oluyosunuz bana zemuszemus ben madem ewlıık ıstıyorum bu kadar tavız vermemelıydım evlenmeden evvel bu kadar benımsememelıydım, bırıyle ola kı çıkarsam sevıcek gıbı olur begenırsem böyle olacagını sanmıyorum, bu adam olur da gerı gelmek ısterse de aynı sekılde ewlılık boyutuna ulasmadan aynı samımıyetı gostermeyecegım, aynı sekılde yüz vermeyecegım :Saruboceq:

Hep bu yüzlerden iş te aılemde yaptıgım hatalar
aılemın dıbınde yaşamam, bır işim olmaması, sevgılılerımın gecıcı olması benı bu hale koymuş
umarım geçicek
teşekkürler hepınıze arkadaslarım

sevgilin arkadaşını üzerine salıyor ve sen onu aldatıyormuşsun gibi mi yansıtıyor? allahım umarım çok fena yanlış anlamışımdır..! eğer söyleyse bu şerefsizliği tarif edecek kelime bulamıyorum şu anda..
o heriften bi halt olmaz.. belli ki senin iyi niyetini suistimal ediyor.. şu zamanda senin gibi iyi niyetli olmak bence çok güzel bir özellik, çevremizde çok fazla göremiyoruz artık böyle insanları.. iyi birine denk geldi mi seni baştacı yapar ama işte kötü birine denk geldin mi de böyle abuk sabuk davranır.. iyi niyetin en kötü kısmı da bu olsa gerek..

gerçekten belli bir yaşa gelmişsin, sen artık kurmaya çoktan başlamış olman gereken hayat için harekete geçmelisin bence.. bir iş bulmuşsun ne kadar güzel, bu kadar insan işsizlikten yakınırken.. otobüsle gidiver ne olacak, baban bırakmasın.. artık ailene de kendi ayakların üzerinde durmaya başladığını göster.. zaten iş hayatı başladıktan sonra onlar ister istemez bunu anlayacaklar zamanla.. senin yapman gereken kendine bir hedef belirleyip ona doğrı yürümek şu anda.. aşk meşk sonra gelir, hele bir ortamını çevreni kur da..

hayatta herkezin derdi var canım.Dön bir bak etrafına ne yetimler var ne insanlar
Her birinin hikayesi seni, ben, herkesi yaralar
Zamanı gelince hepsi umuda yolculuk yaparlar
Derdim var dermanım yok deme. hepsi zamanla geçicek. evlilik konusu da nasibinin önüne geçemezsin kimse o olur. hiiç tatlı canını üzme arkadaşım kimseyide kafana takma seni seven dostların varsa onlar yeter. hayatı güzel yönünü düşünerek yaşamayı dene.

sevgilin"evlenmeyı düşünüp para bırıktırıyorum "diyormuş seninle evlenmeyi planladığından nasıl emin olabiliyorsun hala "arama iznin" bile çıkmamışken.. ya bize niye hala bu adamı irdeletiyorsun..niye senin hayatında,bizimde yorumlarımızda bu gereksiz insan yer işgal ediyor..kes fişini,gönder şunu.hayatındaki ağırlıklardan arınmadan ruhunda hafiflemeyecek tatlım..senin çok sevdiğinide düşünmüyorum boşluk dolduruyorsun güya gerçi adamın bizzat kendisi boşluk! kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım daha önce verdiğim tavsiyem aynen devam ediyor. Depresyondasın büyük ihtimalle psikiyatriste git.

Bu mesajı yazdığım için Kolonya bana eksi puan vermiş. Allah ıslah etsin.:1shok:

Son düzenleme:
ben de çaresiz bi hastalığın var sandım be ya....bunlar için ölmek istediğini başka yerde söyleme bence...insanların ne kadr büyüks orunları var...bence senn sorunun kendinle..bu kadr büyütme..dik dur hayata kariı...en azından dene...dost tavsiyesi diyelim bunlaraa

bence öncelikle kimse için hayattan kopmanın doğru olmadığını, hiçbirşeyin senin canından nefes almandan daha değerli olmadığını aklına yazman lazım. bundan sonra da çözülmeyecek problem yoktur zaten.

Erkek arkadaşın seni haketmiyor kolonya....
Kimse için de hayatına son vermeye değmez...
Sen de demişsin, ölünce sona mı erecek dertler? Bir iki gün üzülür sonra hayata devam.
Olan sana ve ailene olur canım...
Ailenle de bir uzlaşma yolu bulacağından eminim.

valla ne diyim allah sana akıl fikir versin be canım..kötü birşey oldu sandım...koca kadınsın sen artık...ölüm bu kadar kolay mı ya??? insanlar neler neler yaşıyor..evlatlarını kaybediyorlar, depremde tüm ailelelerini kaybedip saatlerce enkaz altında kalıyorlar, bir kazada sakatlanıp yatağa bağlanıyorlar, tecavüze uğruyorlar, enseste maruz kalıyorlar, günlerce parasızlıktan kuru ekmek yiyorlar...yine de inadına YAŞIYORLAR....ne aç mezarı var çünkü ne de zamanın çare olamayacağı bir acı...ölüm bir takdir-i ilahi...ya da öyle olmalı..can sana kendin yok et diye verilmiyor..üstelik şuncacık sebeplerden..yok paraymış, yok erkek arkadaşmış...sepetle erkek arkadaşını madem...ailenle iletişimini güçlendirmeye çalış...bir psikiyatrist yardımı al...bazen en çözümsüz görünen konular doğru kurulacak bir tek cümle ile çözüleverir...kısacası ben sana saçmalama diyeceğim...hatta büyük harfle söyleyeceğim SAÇMALAMAAAAA...acınacak hiçbir durumun yok çok şükür..kendine sakın acıma ve sakın kimseden merhamet bekleme...sen güçlüsün ve dik durarak hayatta bu dünya sahnesindeki oyununu tamamlayacaksın...

Bir zaman sonra diyeceksin ki.."Amaaaan şu zibidi için mi ağladım,kendimi üzdüm..Hiç değmezmiş...."

üniversite mezunusun ve sana akıllı değilsinmi diyorlar. çok saçma geldi bana. sevgiliye ağlamakmı değiyormu peki o gözyaşlarına. ailene gelince sana böyle psikolojik baskı kuran bir aile içinde üzülmeye değmez. senin yapacağın tek şey ağlamayı bırakıp işine gidip gelmek. sonrada kendine uygun gördüğün birisiyle evlenmek. yakışıklı olupda ne dengesizler var yakışıklılık çokda önemli olmamalı bence. sana değer veriyormu ona bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…