lmek istiyorum :( Ne yapmalym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yüzde yüz katılıyorum. kolonya,bu kadar herşeyini ortaya dökme. o kadar önyargılı kişiler varki.
lütfen biraz daha sakla kendini.

kolonya da zeka geriliği olduğunu düşünmüyorum.. ve bu yüzden de bunun testini yapmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. sadece fazla saf. ve etrafındakiler yanlışdavranışlar sergiliyorlar. buna, ailesi ve arkadaşları dahil.

Kolonya yı böyle acımasızca bir şekilde üstü kapalı da olsa hakaret etme hakkını kendinde bulup anlaşılmayacağını sananların zekasından ve insanlığından şüphe etmek gerekir bence....sengözlerimebaksanab

kolonyacım senin psikoloğa değil ,yaşam koçuna ihtiyacın var canım..bu hayatın yükünü omuzlayamıyorsun. sana yardım eden birileri olmalı. bunlardan biriside yaşam koçu tatlım.

evet canım..
ben buraya derdını bu kadar acıkça yazıp bu dertten zeka gerılıği tespiti yapan insanın samımıyetınden şüphe ederım..
ki ediyorumda

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım..
ben buraya derdını bu kadar acıkça yazıp bu dertten zeka gerılıği tespiti yapan insanın samımıyetınden şüphe ederım..
ki ediyorumda

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hem lisansını hem de yüksek lisansını tamamlamış bir insan sonuçta bu, kendi hayatlarımız hep mi yolunda gidiyor ki zeka geriliği arayalım konu sahibinde benneyaptımki

sevgilin seni deniyor öyle mi sen neden kendini denetiyorsun
deneme tahtası mısın sen?
sana beni arama diyor sen niye hala arıyorsun böyle adamı
ailenle de sorunun ne tam anlamadım araba alma demeleri mi yada süremiyorsun demeleri mi? karşık olmuş sanki

Tek diyebileceğim: AYIP!!:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım ya :teselli:
fazla iyi niyetlisin ve insanlara çok güvenen bir yapın var bence...a.s
bunun sonuncundada maalesef kötü olaylar başına gelmiş....
bence ailendende sevgilindende bir süre uzak kal,kafanı dinle...:teselli:
Ayrıca yazmadan geçemiyeceğim, bir insanın derdi,sorunu var ve burda açık yüreklilikle
yazıyorsa bunun zeka geriliğimiş,bilmem ne imiş diye adlandıran insanın insanlığından şüphe ederim....
İnsanlık öldümü ya.....
yazık çok yazık......

güzel yazmıssınız arkadaslar tesekkur ederım
aılem sevgılım, aılemle bu yasıma kadar kaldıgım için pişmanım hıc bır sey ıcın degıl de,
cunku ben büyüyorum ama hala onların gözünde bebegım ve cok cok baglı bır aılem var yani tuvalete gıtsem aman kızımı tuvalete tutayım falan türünden,
hem evlenmeme hep karşılar hep desteklıyorlar hep bebek ısterler hep araba almak ısterler basıma bır sey gelır dıye almazlar alamazlar hem çalısayım ısterler hem yorulmayım ısterler hem ıkna kabılıyetlerı cok ıyıdır böylece ıplerım onların elınde
ayrıyetten sevdıgım sevgılıme de ıp verınce aynısı basıma gelıyor
malum aıle kadar sabırlı olmuyr sevgılıler ve ıpı tutup sürat motoruna baglıyıp benı terketmeyı daha eglencelı buluyorlar,

ayaklarımın üzerınde durmak hıc hıc hıc kolay degıl dıyorum ya aılesıyle yasayıp bekar kalıp hıc bır yere ızın verılmeyıp evın kuzusu modunda yasayıp bır de ayakları uzerınde saglam durabılen ınsanlara gıptayla bakıyorum

neyse bu rehavetı uzerımden atıcam sureklı gözlerım doluyor cok cok cok üzgunum her sey ıcın
guzel sözlerınız var hep tavsıyeler bılgıler vermıssınız tesekkur ederım hepınıze.

bır de zeka meka denmıs ne dıyeyım kendı guzel zekanızın dilinize vurmasının ürünüdür bir şey dıyemeyecegım, o sizin güzelliğiniz yani. bunu dıyenın de vardır bir ezikliği yoksa insan böyle bır seyı dyebılır mı dıyemez demek var bir ezikliği ki o da bir baskasına boyle dıyor desın ne olacak allah onu da o kadar yaratmış... ne dıyordu cemyılmaz, bunun da potasyumu eksık ben bır sey dıyor muyum dıyordu :) öyle komık bır olay olsun varsın ne dıyeyım torba mı bu büzücen. en azından konumu okumus yorum yapayım demıs ona da tesekkurler hakkını yemıyelım .

özo_35 çok güzel yorum yapmış tekrar tekrar oku yorumu işte kendi gerçeğinin farkına var biraz ya.neymiş adam deniyormuş bide gözüden kaçmasın adam aldattığına dair ya kumpas kurmuş yada iftira gibi bişey atmış tam net anlayamamdım ama aldatmakla suçlanıyorsun bide.son olarak özo_35 tebrik ederim çok beğendim yorumunu.

Canım kıyamam sana,sil gözyaşlarını...

Boşver düşüncesizce olan yazıları...Kötü söz sahibine aittir elbette...:dilcikar:

Biiyorum kolay değil ama demek ki ailene o güveni vermen gerekiyor..Pozitif şeyler düşünmeye çalış,bu günler geçicek de kendine...Mantığının sesine kulak vermeye çalış...Herkese de güvenme...:1hug:

Evet aldattım gıbı gosterıyor kumpas yaptı resmen
tuzak kurdun dedıgımdeyse kabul etmedı
cok garıp bu durum yaa,

aileme guven vermemısım cocuk bana da guven veremedın dıyor
guven verememısım ama guvenıyorum aılem de guvenmıyor o zaten öyle.
puf daraldım -tatlicadiarzu-

canım yaa bunların hepsi işsizlikten oluyor biliyor musun bende bu ara öleyim

herşeye alınır darılır oldum herşeye ağlıyorum...

4 yıl okumuşuz ter dökmüşüz bizim çalışmamız gereken yerlerde vasıfsız elemanlar çalışıyor aklımı kaçırmak üzereyim..
lütfen herşeyi takmamaya çalış sende sende seni deneyen erkek arkadaşını dene o zaman
sende arama madem de görsün bakalım nasıl oluyomuş

kolonya ilk iş gününün sonunda bile yazdıkların değişmiş, kendine bir güvenin gelmiş..hadi tam gaz devam gayet iyisin kaydirigubbakcemile5

Arkadaşım daha önce verdiğim tavsiyem aynen devam ediyor. Depresyondasın büyük ihtimalle psikiyatriste git.

ılk baŞta o erkek arkadaŞını sutla o kımmıŞde senı denıyor arama sorma bak o kuzu kuzu gelır ayaĞını gelmıyorsada sevımıyordur deĞmez kendını denetmeye ÜÇ gÜn aĞlarsın zamanla geÇer

Arkadaşın tek bir sorunu var oda fazlaca iyiniyet sorunu bunun sonucunda da kendini üzenleri iyiniyet çerçevesinde allayıp pulluyor ama sonunda kendine vuruyor baltayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…