teşekkür ederim önerin için gerçekten çok güzeller :)MaxxDepo : Aradığınız Mobilya
Bu sitede eskitme ve country mobilyalar var, çok da güzeller. Ben yaptırmaya karar verdim yoksa bu firmadan almayı düşünüyordum eşyalarımı
English homedan aldım pembe olanlar 6.90 tl , bugün eklediklerimde pazardan aldım 5 tl :)
Ebrucum natonun ordan dümdüz şirinyere doğru ilerle cadde üstünde zaten :) tansaşa gelmedenCanım english home bucada nerde var . Tarif edebilirmisin tam olarak? Hafta sonu gidebilirim belki...
Ebrucum natonun ordan dümdüz şirinyere doğru ilerle cadde üstünde zaten :) tansaşa gelmeden
Gitmeni öneririm suratsız elemanlarını saymazsak english home herzamanki gibi mükemmel :)Tşk ederimm Canım... Çok istiyorum gitmeyi...
Gitmeni öneririm suratsız elemanlarını saymazsak english home herzamanki gibi mükemmel :)
Gitmeni öneririm suratsız elemanlarını saymazsak english home herzamanki gibi mükemmel :)
ben de çok beğendim.özellikle mutfak için aldığınız örtü olsun fincan olsun çok güzeller.annenden kalan fincan takımları da çok hoş.tarzınız ne de olsayatak takımları da güzel seçim olmuş.İnşallah gönlünüze göre ev döşersiniz.hepsini iyi günlerde kullanın
Kızlar bu vazoyu annem bitpazarından 0.50 kuruşa almış biliyormusunuz :)Ben severim eski şeyleri ve bu tarz yerlerde elden çıkarma amaçlı satışa sunulduğundan sudan ucuza alabiliyoruz yani gerçekten eski bir vazo çok teşekkür ederim hepinize :)eski mi gerçekten yeni tasarım gibi duruyor çok şık güle güle kullan canım
Kızlar bu vazoyu annem bitpazarından 0.50 kuruşa almış biliyormusunuz :)Ben severim eski şeyleri ve bu tarz yerlerde elden çıkarma amaçlı satışa sunulduğundan sudan ucuza alabiliyoruz yani gerçekten eski bir vazo çok teşekkür ederim hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?