LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Bu arada çeyizlerine bayıldım canım... Güle güle kullanırsın inş.. mutlulukla..[/FONT]

ben de çok beğendim.özellikle mutfak için aldığınız örtü olsun fincan olsun çok güzeller.annenden kalan fincan takımları da çok hoş.tarzınız ne de olsa yatak takımları da güzel seçim olmuş.İnşallah gönlünüze göre ev döşersiniz.hepsini iyi günlerde kullanın

Sağol canım çok teşekkürler :)

eski mi gerçekten yeni tasarım gibi duruyor çok şık güle güle kullan canım
Kızlar bu vazoyu annem bitpazarından 0.50 kuruşa almış biliyormusunuz :)Ben severim eski şeyleri ve bu tarz yerlerde elden çıkarma amaçlı satışa sunulduğundan sudan ucuza alabiliyoruz yani gerçekten eski bir vazo çok teşekkür ederim hepinize :)

annende senin kadar zevkliymiş canım

Uzun süredir topiğimde ses seda yoktu :) Askerimi gönderdim işe girdim vakit yoktu yemin töreniydi maaşı bekledim derken işte uzun süredir eklemek istediklerim kızlar :)
Dertsiz masa örtüm bimden annem almış

English home kırlentlerim % 50 indirimden faydalandım adet fiyatı 15 tl

İşyeri yılbaşı çekilişinden hediye fotograf albümüm

4 adet minik tablom adet fiyatı 1 tl

Yine yılbaşı çekilişinden hediye gelen saatim ( çocuk odasına konulmak üzere çeyize konulduu ))

Görümcemin hediyesi kokulu sabunlar ve duş jeli setim

Azeri arkadaşımdan baküden gelen mumluğum

Çamaşır kirli sepetim 2 adet çamaşır sele ve banyo çöp kovası

Buda mutfak çöp sepetim kızlar :)

3 adet kuzulu kavanoz setim bunlar :) Bir tanesini çekebildim kutuda kapalıydı çünkü

Gözdeeemmm bayıldımm hepsine, özellikle kuzulu kavanozlarına ve Esma-ül Hüsna tablolarına

Güzel günlerde kullan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…