giz08bayıldım nevresmine gerçekten çok güzel fiyatı nedir tepe home mağazalarında karaca home gördüm hattaha masa örtüsü peçetelik takımlı set beğendim çok kaliteli duruyo ürünleri
Teşekkür ederim canım bugün tantitoni magazasından aldığım kek fanusum fiyatı 13.45 Tlnevresimine bayıldım gerçekten aşk dolu günlerde kullan inş canım
Teşekkür ederim duygucuuuumgüle güle kullan canım çok güzel
Vaay sennkide çok güzeeelcanım kek fanusun çok güzel çok beğendim güle güle kullan
ben de bir kampanyada görmüştüm bunu, almayı düşündüm ama bir tane daha böyle kek fanusum var benim, hem de fanusun 6lı pasta tabağı da var, bunu da alırsam 2 tane fazla olur diye almadım ama çok gözüm kaldı bu şirincikte gözdemm
Vaay sennkide çok güzeeel19.90 dan inmiş son pembe kalmıştı onuda ben kaptım teşekkürler bebişim
Günlük kullanım için alabilirsin tatlım hem pahalıda değil , digerinide misafirlerine çıkartrsınalmam gereksiz mi olur gözdem :26: sen ne dersinn kuzumm
Günlük kullanım için alabilirsin tatlım hem pahalıda değil , digerinide misafirlerine çıkartrsın
Harika şeyler var ordaaaaaaaa :))evet mantıklı canımm, tantitoni den almak istediğim birkaç parça şey var, onlarla birlikte alırım bir ara o zaman :)
İşte bugün English home dan aldığım dikiş kutum fiyatı 20 tl :)
Şube :İzmir-Buca
Eki Görüntüle 642613 Eki Görüntüle 642612
English home bnm komşum tam karşısında iş buldum be göz gözeyiz bütün güncnm çok güzelmiş güle güle kullan banada lazım böyle bişi ee biz senin gibi englishhome la komşu değiliz ki haberimiz olsun bunlardan
English home bnm komşum tam karşısında iş buldum be göz gözeyiz bütün güngamze yeni modellerde gelmiş bir bak derim bitmeden
Pamidorada uğra ama tamam :))cnm biliyorum nişanlıma giderken pamidorun önünden geçiyorum hep ya tam ortada englishhome duraklara yakın değil inip yürümeğe üşendiğim için bir türlü uğrayamadım ama kısa zamanda gidicem cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?