LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Bunlarda saç maşam ve düzleştiricim kızlar bunları ben çeyizime almadım aslında bikaç senelik ve kullanılıyor ama evime götürcem, varken yenisini almaya gerek görmedim :)

canım çeyizin çok güzel,güzel günlerde kullanırsın inşallah.Vallahi ne yalan söyliyim bende senin gibi yapıcam

canım çok uyumlu alışverişler yapıyorsun, mutfağına çok yakışacaklar, çok güzeller. güle güle kullan. çeyiz yapmaya devaaaaammmm

Bunlarda saç maşam ve düzleştiricim kızlar bunları ben çeyizime almadım aslında bikaç senelik ve kullanılıyor ama evime götürcem, varken yenisini almaya gerek görmedim :)

en güzelini yapmışsın cnm zaten çabuk bozulmuyolar bende evde kullandığım maşamı çeyizime koyacam düzleştiricimi aldım ama

Yerim senin o güllü bardaklarını kuzumm Güle güle kullan, soğuk kış akşamlarında içinizi ısıtacak çaylar, kahveler için inşallah

Ay ay maşallah
Allah güzel güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah. Herşeye bayıldımmm. Bende sergilemek istedim şimdi ama o kadar ıvırım zıvırım var ki üşendim yeminle .

canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan inş.englishome runner'ları nekadara aldın canım bende öyle bişy arıyorum :)

çok güzel çeyizin cnm :) güle güle kullan

Son düzenleme:
Yerim senin o güllü bardaklarını kuzumm Güle güle kullan, soğuk kış akşamlarında içinizi ısıtacak çaylar, kahveler için inşallah

teşekkürler tatlımm :)) inşallahhh

Queenia
Ay ay maşallah
Allah güzel güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah. Herşeye bayıldımmm. Bende sergilemek istedim şimdi ama o kadar ıvırım zıvırım var ki üşendim yeminle .

Çoook teşekkürleeeeeer

canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan inş.englishome runner'ları nekadara aldın canım bende öyle bişy arıyorum :)
Vala fiyatını net hatrlamıyorum tatlım ya ama 10-20 arası bişeydi :)

pinkcat87
çok güzel çeyizin cnm :) güle güle kullan​

Teşekkürler cnmm :)

hepsine tek kelimeyle bayııldım :) aynı tarzlarda bi evimiz olucak sanıyorum böyle pembe şirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…