canım çeyizin çok güzel,güzel günlerde kullanırsın inşallah.Vallahi ne yalan söyliyim bende senin gibi yapıcam
Bugün migrostan aldığımm kupalarımız :)
Daha bişeyler alcaktımda salı günü askerimin yanına gitcem bilet param kaldı kardeşimle ikimizin o yüzden alamadım öbür aya artık
Eki Görüntüle 605620
Özellikle seciyorum bunları bilgecim yaaacanım çok uyumlu alışverişler yapıyorsun, mutfağına çok yakışacaklar, çok güzeller. güle güle kullan. çeyiz yapmaya devaaaaammmm
Bunlarda saç maşam ve düzleştiricim kızlar bunları ben çeyizime almadım aslında bikaç senelik ve kullanılıyor ama evime götürcem, varken yenisini almaya gerek görmedim :)
ben ikisindende memnunum o yüzden başka almadımmen güzelini yapmışsın cnm zaten çabuk bozulmuyolar bende evde kullandığım maşamı çeyizime koyacam düzleştiricimi aldım ama
...Devam ediyoruuz ..
Paşabahçe tarabya kadeh takımım fiyatı % 50 indirimli 25tl
Eki Görüntüle 599328
Kayınvalidemin hediyesi paşabahçe istanbul bardak takımım
Eki Görüntüle 599329
Annemin doğumgünü hediyesi takı askılığım ( şuan kullanıyorum ama evime götürceem)
Eki Görüntüle 599330
Baküden gelen buzdolabı süsü
Eki Görüntüle 599331
English home 2 adet runner
Eki Görüntüle 599332
Esma ül Hüsna kanvas tablom 5 tl
Eki Görüntüle 599333
Yerim senin o güllü bardaklarını kuzummGüle güle kullan, soğuk kış akşamlarında içinizi ısıtacak çaylar, kahveler için inşallah
QueeniaAy ay maşallah
Allah güzel güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah. Herşeye bayıldımmm. Bende sergilemek istedim şimdi ama o kadar ıvırım zıvırım var kiüşendim yeminle .
Vala fiyatını net hatrlamıyorum tatlım ya ama 10-20 arası bişeydi :)canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan inş.englishome runner'ları nekadara aldın canım bende öyle bişy arıyorum :)
pinkcat87çok güzel çeyizin cnm :) güle güle kullan
Kızlar ev nişanımı sizlerden aldığım gördügüm fikirlerle hayırlısıyla en güzel şekilde atlatdım.Sıra geldi ceyiz için alınan ve alınacakları yine sizlerle paylaşıp fikir edinmeye vede işin en zevkli kısmı olan gidip almaya. Evimi genel olarak Country/Vintage yapmak istiyorum yani mobilyaların düz beyaz olduğu biraz antika biraz şık, eşyaların açık renklerde (krem pembe beyaz ve açık gri tonları) koyu renkleri evime hiiiiiiiç sokmak istemiyorum .Böyle girenin içi açılsın bahçeye girmiş gibi mis gibi kurabiye kokan fransız tarzı bir ev yapmak istiyorum
YATAK ODASI
BANYO
MUTFAK AKSESUAR
Annemden ve ananemden kalma eski porselenlerim
Elektiriklilerim
TUPPERWARE GRUBU VE PLASTİKLER
Teşekkür ederim :)
Migrostan alınan tuzluklarım
Eki Görüntüle 626047
Buda bimden alınan fincan takımım 6 adet
Eki Görüntüle 626048
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?