LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle o cupcakelere bayıldım

çeyizin gibi evinde çiçekler açsın inş

yeni çeyizlerin çok güzel canım bende dün migorasa gittim ama sizin aldıklarınızın hiç birini görmedim valla bende mi sorun var anlamadım

gözdeeeee bu kadar tatlı şeyler almak zorundamısın bayıldım yine aldıklarına çok şekerler güle güle kullan canım benim

yaaa ne kadar güzel şeyler almışsın canım bayıldımmmm herşeyine gerçekten, güle güle kullan

yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle o cupcakelere bayıldım

çeyizin gibi evinde çiçekler açsın inş
Çoook teşekkürler damlacımmm inşallahh

edaa91
Ayy canım bayıldım ben o kaselereeee
Bende bayıldım edaaaa

aysegul34
yeni çeyizlerin çok güzel canım bende dün migorasa gittim ama sizin aldıklarınızın hiç birini görmedim valla bende mi sorun var anlamadım

Ayşegül sorma yaa ben bile gitdigimde bulabildiklerim bunlardı:44:Kalmıyo tatlımm

kansu
gözdeeeee bu kadar tatlı şeyler almak zorundamısın bayıldım yine aldıklarına çok şekerler güle güle kullan canım benim

Kansuuu çok teşekkür ederim tatlımmmmmmm

cupcake01
yaaa ne kadar güzel şeyler almışsın canım bayıldımmmm herşeyine gerçekten, güle güle kullan​

Çok teşekkür ederim cupcakecimm nikin kadar tatlı desenee

cnm aldıklarına bayıldım güzel günlerde kullanın inş çiçekli kupalarınızda ferah nescafeleri içmeyi nasip etsin inş allah'ım

Bugün alınanlar 6 ADET ÇAY TABAĞI
BEYAZ PLASTİK KEPÇE TAKIMI( 2 adet çelik + bir adette tahta takım var böylece kepçe takımlarım tamamlandı)
BULAŞIKLIK (ben metal şeyleri sevmiyorum o yüzden plastik aldım pembe bir tek böyle bulabildim)
PATATES-SOĞAN SELESİ ( Yine pembe bulup aldım )

Plastik Kepçe takımını çok beğendim güle güle kullan :)

gözdeee yine pembe şekerleri eklemişsin bende bulaşıklığımı çelik almadım bende sevmiyıorum metali benimki düz su rengi seninkiler çok şekerler mutlulukla kullan canım

gözdeee yine pembe şekerleri eklemişsin bende bulaşıklığımı çelik almadım bende sevmiyıorum metali benimki düz su rengi seninkiler çok şekerler mutlulukla kullan canım
Çok teşekkürler tatlımm bende sevmiyorum ya soğan sepetimi süslücez annemle kumaş alıp

cnm aldıkların çok güzel evi ben tuttum ama senin kadar çok şey alamadım cnm ya maşallah bulaşıklığına kadar aldın allah nazarlardan saklasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…