Evet canım bucadayım sen nerde oturuyorsuun ?? çok teşekkürler begenmenize sevindimCanım çook hoş aldıkların sen Buca da mısın yaa çook özledim ama ben orayı
Evet canım bucadayım sen nerde oturuyorsuun ?? çok teşekkürler begenmenize sevindim
Buca güzeldir çok seviyorum ben burayı :)Ben Buca da üniversiteyi okudum şu an Samsun'dayımBurnumda tütüyor resmen...
Çoook teşekkürler damlacımmm inşallahhyeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle o cupcakelere bayıldım
çeyizin gibi evinde çiçekler açsın inş
Bende bayıldım edaaaaedaa91Ayy canım bayıldım ben o kaselereeee
aysegul34yeni çeyizlerin çok güzel canım bende dün migorasa gittim ama sizin aldıklarınızın hiç birini görmedim valla bende mi sorun var anlamadım
kansugözdeeeee bu kadar tatlı şeyler almak zorundamısın bayıldım yine aldıklarına çok şekerler güle güle kullan canım benim
cupcake01yaaa ne kadar güzel şeyler almışsın canım bayıldımmmm herşeyine gerçekten, güle güle kullan
Amiiiiiiiiiin tatlımmmmmmcnm aldıklarına bayıldım güzel günlerde kullanın inşçiçekli kupalarınızda ferah nescafeleri içmeyi nasip etsin inş allah'ım
Teşeekkür ederimmmPlastik Kepçe takımını çok beğendim güle güle kullan :)
Çok teşekkürler tatlımm bende sevmiyorum ya soğan sepetimi süslücez annemle kumaş alıpgözdeee yine pembe şekerleri eklemişsin bende bulaşıklığımı çelik almadım bende sevmiyıorum metali benimki düz su rengi seninkiler çok şekerler mutlulukla kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?