LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

canım güle güle kullan cok guzeller hepsı englısh homeden bırsey begenmezken sayenızde cok sevdım :)

Canım çok güzel bir set oldu nazar degmesin

Çok teşekkürler edacım Amin

64_Sevdigim_20
LoadedGun´cim nezamandir senin tarzina zevkine bayiliyorum ben ya herseyin cooook güzel...hani icinden buda eh isteymis dedigim hic birseyin yok
Ayy canım çok teşekkürler , bende çok begenerek alıyorum

ne kadar güzel olmuşlar hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş canım

Amin tatlım çok teşekkürler

aysegul34
canım yeni cicilerini güle güle kullan renkleri çok tatlı

çok teşekkürler ayşegülcüm :))
melo34
canım güle güle kullan cok guzeller hepsı englısh homeden bırsey begenmezken sayenızde cok sevdım :)​

Çok teşekkürler tatlımmm

canım markafonıde home de blue dıye bır kampanya var tam senlık bır bak ıstersen

sanırım 1 saatten fazladır topigine bakıyorumm bıkmadım hepsine baktım :):) çookkk güzell herşeyinnn canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsinnnnn.. ne kadarrr çokk almam gereken sey varr onları da görmüş oldumm bende bi gün tamamlarımm umarımmm:))))

Öncelikle sabrın için çok teşekkürler :) İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah sende tamamlarsın, zaten bir kere almaya başladınmı devamı geliyor inan bana

İşte bugün alınanlar, Bu tepsiyi rastgele buldum biliyosunuz ki daha önceden çay tabaklarını almıştm böylece takım oldular vee 2 adet sehpa örtüm toplam hepsine ödenen tutar 8.5 Tl

ne güzel denk gelmiş takım yapmışsın canım pembe pembe çok tatlı örtünü de güle güle kullan

Canım hepsini çok beğendim, güle güle kullan.
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…