Canım çok güzel bir set oldu nazar degmesin
Ayy canım çok teşekkürler , bende çok begenerek alıyorum64_Sevdigim_20LoadedGun´cim nezamandir senin tarzina zevkine bayiliyorum ben ya herseyin cooook güzel...hani icinden buda eh isteymis dedigim hic birseyin yok
ne kadar güzel olmuşlar hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş canım
çok teşekkürler ayşegülcüm :))aysegul34canım yeni cicilerini güle güle kullan renkleri çok tatlı
melo34canım güle güle kullan cok guzeller hepsı englısh homeden bırsey begenmezken sayenızde cok sevdım :)
Teşekkür ederim kansuu :)güle güle kullan gözdecim çok güzeller
melo34canım markafonıde home de blue dıye bır kampanya var tam senlık bır bak ıstersen
Çok teşekkürler tatlımmgüle güle kullan canım cicilerini :) bende böyle istiyorum :)
Çok teşekkür ederim tatlımmpembe deyince ilk aklıma gelensin güle güle kullan canım :)
Öncelikle sabrın için çok teşekkürler :) İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim inşallah sende tamamlarsın, zaten bir kere almaya başladınmı devamı geliyor inan banasanırım 1 saatten fazladır topigine bakıyorumm bıkmadım hepsine baktım :):) çookkk güzell herşeyinnn canımm allah güle güle kullanmayı nasip etsinnnnn.. ne kadarrr çokk almam gereken sey varr onları da görmüş oldumm bende bi gün tamamlarımm umarımmm:))))
İşte bugün alınanlar, Bu tepsiyi rastgele buldum biliyosunuz ki daha önceden çay tabaklarını almıştm böylece takım oldularvee 2 adet sehpa örtüm toplam hepsine ödenen tutar 8.5 Tl
Eki Görüntüle 669899 Eki Görüntüle 669900
Teşekkür ederim tatlımmmTepsi ve çay tabaklarını çok beğendim.
Güle güle kullan Gözde.
Özlemcimm çok sağol tatlımmmGözde çok güzel tepsi ne hoş takımı tamamlamışsın canım, güzel günlerde kullan inşallah
Çok teşekkürler ayşegüülcüm hemde ne alırsan 3.5 tan denk geldine güzel denk gelmiş takım yapmışsın canım pembe pembe çok tatlı örtünü de güle güle kullan
İşte bugün alınanlar, Bu tepsiyi rastgele buldum biliyosunuz ki daha önceden çay tabaklarını almıştm böylece takım oldularvee 2 adet sehpa örtüm toplam hepsine ödenen tutar 8.5 Tl
Eki Görüntüle 669899 Eki Görüntüle 669900
Çok teşekkür ederimÇok güzelmiş ikisi de özellikle tepsine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?