Ben ilk mesajıma ekleyemiyorum amaacanım aldıkların çok güzel, bir çok eşyimiz aynı bu arada :) güle güle kullan hepsini.
sonradan aldıklarının fotolarını ilk mesaja eklersen bakması daha kolay olur canım bu arada. hem de sen bakıp bakıp vaay ne çok şey almışım dersin. ben hep öyle diyordum da :)
canım aldıkların çok güzel, bir çok eşyimiz aynı bu arada :) güle güle kullan hepsini.
sonradan aldıklarının fotolarını ilk mesaja eklersen bakması daha kolay olur canım bu arada. hem de sen bakıp bakıp vaay ne çok şey almışım dersin. ben hep öyle diyordum da :)
tamam tatlım önerin için teşekkürlerCanım maşallah hızlı bir şekilde devam ediyorsun çeyiz almaya.
bende haftasonu tefale gidip bir iki birşey alacaktım (tencere ve tava ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası varmış, almak istediğin ürünler varsa aklında bulunsun.)
amaa nişandan ötürü kredi kartına çok yüklenmiştim, hala maaşımızı da yatırmamışlarçeyiz işine ara verdim
ben ekleyemiyorum :44: ekleyince resim değil de eklenti2039420 diye yazı çıkıyor :44:
Kesinlikle :) ben karışık alıyorum heryerden pazardan e.home dan japon pazarındanCanım mutfak takımına bayıldım yaaİzmir'e yolum düşüyor ama Şirinyer'e düşmüyor Oralara da gitmek lazım :)
Kesinlikle :) ben karışık alıyorum heryerden pazardan e.home dan japon pazarından
çok teşekkür ederimmm :)En mantıklısı canım. Merak ettim şu japon pazarını valla :) Aldığın her şey çok cici bu arada. İnsanın içi açılıyor
delimiyimBende oyle kek kalplarimia soktan alfm
Nisanlmla aldklarimida japon pazari harikalar dunyasj, sali paRndan aldk
Oralardan bisiler almak daha cok hosuma gdyo
Ddondurma kasiklarimibulamdk bi onu pasabagceden aldk
Tatlim herseyin mukemmel bende takipcinim
Bunlarda bugün Markafoniden aldıklarım :)
Eki Görüntüle 475176 Eki Görüntüle 475177 Eki Görüntüle 475178 Eki Görüntüle 475179 Eki Görüntüle 475180
bende gördüm burada aldımCok guzeller o deterjan kutusunu bende gordum
bu persembe alicam bende yAAA
pembiş pembiş çok güzeller cnm güzel günlerde kullan inş
Eki Görüntüle 475176 Eki Görüntüle 475177 Eki Görüntüle 475178 Eki Görüntüle 475179 Eki Görüntüle 475180
teşekkür ederiiiiiiiiiiiimGüle güle kullan çok tatlılar gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?