LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

cnm çok güzeller maşallah allahım mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin inş mutfak takımına bayıldım ( ekmek sepeti peçetelik vs olana :):)

Harika bir evin olcak tatlım. Şİmdiden görür gibiyim Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin

[/B]Eki Görüntüle 477861

cnm baharat takımını nerden aldın çok güzel ben bayadır arıyorum netten böyle bişi ama çiçekli bişi bulamadım paylaşırsan çok sevinirim
Teşekkür ederim kızlar Allah size daha güzellerini nasip etsin

Solitarycim , baharatlığım jowissanın 2 sene önce almıştım züccaciyede çalışırken param içerde kalmıştı yerine çeyiz almıştım
Taç ın nevresim takımıda ha ri kay mış

hangi züccaciyeydi diye sormucam cnm ya birinin hakkını nasıl yer çok kızdım neyse canım bende bi kaç züccaciyeye bakayım bari çünkü dışarda vbe sitelerde çok sade modeller var bende öyle sade aldım ama bi takımda böyle çiçekli istiyorum

Tamam bak bakalım :)

dikkat edince baharat takımın benimde hoşuma gitti netten aradığım renklerde bulamadım bende pembe mor yeşil tonlarında istiyorum seninkide tam benlikmiş:) güle güle kullan

baharat takımınız çok cici tüm eşyalarınız özenle seçilmiş belli güzel günlerde kullanın :)

dikkat edince baharat takımın benimde hoşuma gitti netten aradığım renklerde bulamadım bende pembe mor yeşil tonlarında istiyorum seninkide tam benlikmiş:) güle güle kullan
Teşekkür ederim

simgeozergen
baharat takımınız çok cici tüm eşyalarınız özenle seçilmiş belli güzel günlerde kullanın :)

Gerçekten özenerek seçiyorum çok teşekkürler

kalpli tencerelerin ne kadar sevimli öyle güzel günlerde kullan inş canım

gözdecim mehtap teflon tencere takımını nerden aldın ne zamandır arıyorum günlük olarak istiyorum bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…