Evet canım bunlar hazır dikilmiş perde ölçüler yazıyor zaten üstünde benimkiler 1.40 a 2.30 mesela fon için yeterli komple duvarı kapatcak değiliz ben tüllerden ve güneşlikten de ikişer tane aldım , tüllerin fiyatları 35 tl , fonlar tanesi 140 tl canım english home fon + tül toplamda 350 tl yapıyor, güneşlikte koçtaştan aldım oda tanesi 33 tl ,ismine bakmadım canm ya deseni begendim kaptım hemenCanim perdelerine bayildim. Senden bu konuda fikir almak istiyorum. Ben de perdelerimi english home dan almak istiyorum hazir dikilmis perde mi oluyor bunlar bir de olculeri yeter mi nasil anlayacagim? fiyatlari ve de isimleri ne diye geciyor bayildim hepsine Güle güle kullan :)
seryserysen ne güzel hatunsun öyle maşallahkına elbisende pek güzelmiş gelinlik ne durumda ?
Eee sende al şekerim artık elbiseniaantibiyotikkızın dügününe 6 ay var kına elbisesi hazır benim 2 ay var hala yok bi şey hazır
biraz para etmezmiş gib görünüyo diyim miiii
güzel güle güle kullan
Teşekkür ederim cnm ona bende bayıldımmozlemyagmrElbiseniz çok güzelmiş çok beğendim. Arkadaki kuyruğa bayıldım.
Sağol smuuu bitansinnnsmuwiLaGözdeem elbisen çok şık, çok beğendim..
Sağol canımm :)Bakırköyden aldık canm :)bsahinVouvvv
iste tam istediğim tarzda elbise
Çok yakışmış makyaj + saçla harika olur... Nerden aldın bakim
Amin canım çok sağoltanemmmmmHerşeyin çok güzel canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin harikaa
Vuu çoksağol canımYEKTA61Vuuuuu harika ve çok şık bi elbise seçmişsin canımmmmm.Fiziğininde maşallahı varr:)) tütütt nazar değmesin canımmm
teamcocoMaşallahhh çok güzel canım benimm
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar
Tül perdem
Eki Görüntüle 966085 Eki Görüntüle 966086
Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında
Eki Görüntüle 966087 Eki Görüntüle 966088
Bunlarda yatak odamızın gülleri
Eki Görüntüle 966091
Evet canım bunlar hazır dikilmiş perde ölçüler yazıyor zaten üstünde benimkiler 1.40 a 2.30 mesela fon için yeterli komple duvarı kapatcak değiliz ben tüllerden ve güneşlikten de ikişer tane aldım , tüllerin fiyatları 35 tl , fonlar tanesi 140 tl canım english home fon + tül toplamda 350 tl yapıyor, güneşlikte koçtaştan aldım oda tanesi 33 tl ,ismine bakmadım canm ya deseni begendim kaptım hemenKızlar işte karşınızda kına elbisem
Ayy çok teşekkür ederim hicrancımmCanım sana da, kına elbisene de tek kelimeyle bayıldım,, harika olmuşsun canım. Saç makyaj yapılınca kimse gözlerini senden alamayacak :) Ama kına elbisen hem kırmızı, hem de pullu lütfen makyaj ve saçını sade yaptır, harika olur
Öziiiiiiiiiiiiiş inşallah gelcen evime valla çağırcam seniiiiiiiiiiiiAhh nasıl romantik bir hava katacak bunlar evineHadii evlen artık da misafirliğe çağır beni gözdemm
Özi çok mutlu oldum ki yorumunaaaElbiseden çok sana baktım gözdem maşallah subhanallah
Çok yakışmış elbise valla enişte beyin gözü senden başkasını görmeyecek
Amin canım , takıcam inşallah herkes öyle söyledi takcam boncuğu güzel yorumun için çok teşekkürlerGözdecimm bu ne güzellik Allah nazarlardan korusun lütfen içine bi nazar boncuğu tak,
benim düğünde kız kardeşim bu elbisenin toz pembesini giymişti sırtı full açıktı salonda çok güzel oluyor loş ışıkların altında parlak parlak,aklında ne var bilmiyorum ama saçlarını tepeden bi topuz yaptırabilirsin canım..
Teşekkür ederiiiiiiiiimCanım at kuyrugu da harika olur zaten saclar sarı kırmızı elbise müthiş olacakkkkk
Evet canım bunlar hazır dikilmiş perde ölçüler yazıyor zaten üstünde benimkiler 1.40 a 2.30 mesela fon için yeterli komple duvarı kapatcak değiliz ben tüllerden ve güneşlikten de ikişer tane aldım , tüllerin fiyatları 35 tl , fonlar tanesi 140 tl canım english home fon + tül toplamda 350 tl yapıyor, güneşlikte koçtaştan aldım oda tanesi 33 tl ,ismine bakmadım canm ya deseni begendim kaptım hemenKızlar işte karşınızda kına elbisem
Bakırköyden aldım canım :) teşekkür ederimmçok güzelmiş canım güle güle giy tenine çok yakışmış . nerden aldın kınalığını ben daha hiç bişi almadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?