LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Evet canım bunlar hazır dikilmiş perde ölçüler yazıyor zaten üstünde benimkiler 1.40 a 2.30 mesela fon için yeterli komple duvarı kapatcak değiliz ben tüllerden ve güneşlikten de ikişer tane aldım , tüllerin fiyatları 35 tl , fonlar tanesi 140 tl canım english home fon + tül toplamda 350 tl yapıyor, güneşlikte koçtaştan aldım oda tanesi 33 tl ,ismine bakmadım canm ya deseni begendim kaptım hemen Kızlar işte karşınızda kına elbisem

kızın dügününe 6 ay var kına elbisesi hazır benim 2 ay var hala yok bi şey hazır
biraz para etmezmiş gib görünüyo diyim miiii
güzel güle güle kullan

Son düzenleme:
Vuuuuu harika ve çok şık bi elbise seçmişsin canımmmmm.Fiziğininde maşallahı varr :)) tütütt nazar değmesin canımmm

serysery
sen ne güzel hatunsun öyle maşallah kına elbisende pek güzelmiş gelinlik ne durumda ?​

Teşekkür ederim Gelinliğim dikiliyor canım istanbulda onunla resmim yok ama temmuzda inşallah

aantibiyotik
kızın dügününe 6 ay var kına elbisesi hazır benim 2 ay var hala yok bi şey hazır
biraz para etmezmiş gib görünüyo diyim miiii
güzel güle güle kullan
Eee sende al şekerim artık elbiseni

ozlemyagmr
Elbiseniz çok güzelmiş çok beğendim. Arkadaki kuyruğa bayıldım.
Teşekkür ederim cnm ona bende bayıldımm

smuwiLa
Gözdeem elbisen çok şık, çok beğendim..
Sağol smuuu bitansinnn

bsahin
Vouvvv
iste tam istediğim tarzda elbise

Çok yakışmış makyaj + saçla harika olur... Nerden aldın bakim
Sağol canımm :)Bakırköyden aldık canm :)

tanemmmmm
Herşeyin çok güzel canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin harikaa
Amin canım çok sağol

YEKTA61
Vuuuuu harika ve çok şık bi elbise seçmişsin canımmmmm.Fiziğininde maşallahı varr :)) tütütt nazar değmesin canımmm
Vuu çoksağol canım

teamcoco
Maşallahhh çok güzel canım benimm

Çok teşekkür ederim

Begendiginize çok çok sevndim kızlar

Canım sana da, kına elbisene de tek kelimeyle bayıldım,, harika olmuşsun canım. Saç makyaj yapılınca kimse gözlerini senden alamayacak :) Ama kına elbisen hem kırmızı, hem de pullu lütfen makyaj ve saçını sade yaptır, harika olur

Ahh nasıl romantik bir hava katacak bunlar evine Hadii evlen artık da misafirliğe çağır beni gözdemm

Elbiseden çok sana baktım gözdem maşallah subhanallah

Çok yakışmış elbise valla enişte beyin gözü senden başkasını görmeyecek

Gözdecimm bu ne güzellik Allah nazarlardan korusun lütfen içine bi nazar boncuğu tak,

benim düğünde kız kardeşim bu elbisenin toz pembesini giymişti sırtı full açıktı salonda çok güzel oluyor loş ışıkların altında parlak parlak,aklında ne var bilmiyorum ama saçlarını tepeden bi topuz yaptırabilirsin canım..

Ayy çok teşekkür ederim hicrancımm Makyaj ve saç sade olucak ayakkabılarım sade olucakaklımda at kuyruğu var topuz bnde olmuyor alnım geniş benim
Ahh nasıl romantik bir hava katacak bunlar evine Hadii evlen artık da misafirliğe çağır beni gözdemm
Öziiiiiiiiiiiiiş inşallah gelcen evime valla çağırcam seniiiiiiiiiiii
Elbiseden çok sana baktım gözdem maşallah subhanallah

Çok yakışmış elbise valla enişte beyin gözü senden başkasını görmeyecek
Özi çok mutlu oldum ki yorumunaaa Görmesin tabiiiiiiiiiiiii huhBurak zaten balık kıız balık kıız diyo
Amin canım , takıcam inşallah herkes öyle söyledi takcam boncuğu güzel yorumun için çok teşekkürlerat kuyruğu var cnm bna topuz olmuyor

çok güzelmiş canım güle güle giy tenine çok yakışmış . nerden aldın kınalığını ben daha hiç bişi almadım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…