LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Kızlar tv ve buzdolabnı nişanlım aldı biz samsungtan gidip begendik o istanbuldan aldı,çamaşır makinesi bulaşık makinesi media marktten son yılbaşı haftası indiriminden aldım , fırın bekonun kendi magazasından , mikrodalgada elvan çeyiz diye çeyiz magazasından

Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar

Tül perdem

Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında

Bunlarda yatak odamızın gülleri

Merhabalar çeyiziniz çok hoş ve çok zevkli hazırlanmış. Perde seçiminiz de tam tarzınızı yansıtıyor. Şeker gibi bir eviniz olur inşallah

Hayırlı olsun bidenem...
Çok tatlı perden olsun tüllerin olsun çiçeklerin olsun

English Home'un tüllerinin uzunluğu ve eni nasıl tatlım kestircekmisin evine göre ilerde :26: Hazır dikili olarak satın alınıyor değil mi ?

Çok yerinde tercihler yapmışsın gözdecim, bende englısh home' dan almayı hayal ediyorum şimdilik, inş. memnun kalırsın.

Perdeler çok güzeller canım güzel bir seçim olmuş Hem renk uyumu hemde desenlerin uyumu harika

canımm uzun süredir bakmıomuşum topiğine çook beğendim tüllerini aşkla kullan

Merhabalar çeyiziniz çok hoş ve çok zevkli hazırlanmış. Perde seçiminiz de tam tarzınızı yansıtıyor. Şeker gibi bir eviniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için

Sağol bitanemm canım uzunlugu 1.30 a 2.40 yani hazır dikili perde kestirmeme bile gerek kalmaz diye düşünüyorum ikişer tane aldım bakalım nasıl olucak teşekkür ederim güzel yorumun için

nehirnil111
Son aldıklarında harika canım sıcacık bir evin olacak inşallah güle güle kullan
Amin nehircim inşallah hepimizin çok teşekkürler
Çok yerinde tercihler yapmışsın gözdecim, bende englısh home' dan almayı hayal ediyorum şimdilik, inş. memnun kalırsın.
Smuu çok teşekkürler bebikimm banada çok yerinde geldi yerleştirince görcez bakalım :26: inşallah canımm

_Soleil_
Perdeler çok güzeller canım güzel bir seçim olmuş Hem renk uyumu hemde desenlerin uyumu harika

Begendigine sevindim canım

EbruuLy
sende pembe aşığısın galiba çok güzeller canım güle güle kullan
Tabiki pembe aşığıyımm Çok teşekkürler
canımm uzun süredir bakmıomuşum topiğine çook beğendim tüllerini aşkla kullan
Aaa bak amaaa çok teşekkür ederimmm

Canim perdelerine bayildim. Senden bu konuda fikir almak istiyorum. Ben de perdelerimi english home dan almak istiyorum hazir dikilmis perde mi oluyor bunlar bir de olculeri yeter mi nasil anlayacagim? fiyatlari ve de isimleri ne diye geciyor bayildim hepsine Güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…