LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

gözdem hayırlı olsun bitti beyaz eşyalarr ne güzel birde mürüvetini gördük mü tamamdır :) diğer aldıklarında çok tatlılar güle güle eskitme iinşallah

Güzel günlerde kullanın inşallah canım benim.. İnsanın sevdiğinin ne istediğine önem vermesi kadar mutluluk veren birşey daha yok
Biraz karışık bi cümle kurdum sanırım ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

canımm çok sevindim ve beğendimm hayırlı uğurlu olsunn güzel günlerde kullanın inş

İstanbuldayın

Gözdeeemmm hayrlı olsun senin kociş ne düşünceli öyle maşallah

Güzel günlerde kullanın canım benim

Tatlım mutlulukla kullanman dileğiyle.Mutluluğa adım adım ilerliyorsunn

Kızlaaaar hepinize ayrı ayrı çook teşekür ederim iyiki varsınız hepinizi çoooook seviyorum yaaaaaaa, kociş düşüncelidir maşallah ona çok tatlıdır bebeğim

Çok teşekkür ederim canım
Bunlarda çeyizime katılan yeni cicilerim Bir angry birds aşığı olaraaaak
Defacto Polar sabahlıgım ve angry birdslü ikili çoraplarımm

Ay çok güzeller canım pembiş sabahlığına bayıldım özellikle güle güle giy..

Son düzenleme:
Beyaz Eşyalarda bitmiş Maşallah Canım
Beyaz Eşyalar bitince insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
Mutlulukla, Huzurla Kullanırsınız İnşallah

Ay çok güzeller canım pembiş sabahlığına bayıldım özellikle güle güle giy..
Smuu çok sagoll bebikiiiiim

Perim35
Beyaz Eşyalarda bitmiş Maşallah Canım
Beyaz Eşyalar bitince insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
Mutlulukla, Huzurla Kullanırsınız İnşallah

Aynen öyle canım amin inşallah

ucagustos
Harika bi ceyiz daha:) Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah:)​
Çok teşekkür ederim canm amin inşallah

maşallah canım heralde çeyizin bitmiş =) yada çok ufak şeyler kalmıştır.. beyaz eşyalar konusunda bilgi istiyorum senden ne kadara maloldu aldıklarına neye göre karar verdin hangi markalar iyidir gibi ? bizde 1 2 aya kadar alcaz çünkü bu arada aldıklarını güle güle aşkla kullan canım :)

Bitdi sayılır ya :) Aldıklarıma yorumlara göre karar verdim samsungtan fazla şikayet yok ve şuan piyasadaki en kaliteli marka, inşallah deneyip söyleyecegim buradan, tv samsung olma sebebi bizim evde 2 tane var süper bi görüntü kalitesi var tabi bizim aldgmz bizim evdekilerden daha güzel güzel yorumun için teşekkür ederim fiyatlarına gelince
Buzdolabı 1300
Çamaşır makinesi 900
Bulaşık Makinesi 850
Turbo fırınım beko (samsungta sadece ankastre var turbo olarak) 500
Mikrodalga 180
Tv 1500

Canim ne zaman aldiniz beyaz esyalari bizde samsungtan aldik buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi kampanyali oldugu halde 4bine aldik

canım cok uyguna almışsın ya nerden aldın bizde oraya gidelim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…