İzmirde şirinyerde bir züccaciyeciden aldım canım izmirdeysen tarif edebilirim :)
Kızlar buzdolabımızda alındı bugüüüüün, benim yakışıklı adamım begendigim dolabı almış bize çok mutlu oldumki karşınızdaaaa buzdolabımız vee beyaz eşyalar bitdiiiiiiiiiiiiiiii
İzmirde şirinyerde bir züccaciyeciden aldım canım izmirdeysen tarif edebilirim :)
Kızlar buzdolabımızda alındı bugüüüüün, benim yakışıklı adamım begendigim dolabı almış bize çok mutlu oldumki karşınızdaaaa buzdolabımız vee beyaz eşyalar bitdiiiiiiiiiiiiiiii
Amin canım çok teşekkürlerCanım hepsi çok güzeller Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
Smuu çok sagoll bebikiiiiimAy çok güzeller canım pembiş sabahlığına bayıldım özellikle güle güle giy..
Perim35Beyaz Eşyalarda bitmiş Maşallah Canım
Beyaz Eşyalar bitince insanın üstünden büyük bir yük kalkıyor :)
Mutlulukla, Huzurla Kullanırsınız İnşallah
Çok teşekkür ederim canm amin inşallahucagustosHarika bi ceyiz daha:) Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah:)
Bitdi sayılır ya :) Aldıklarıma yorumlara göre karar verdim samsungtan fazla şikayet yok ve şuan piyasadaki en kaliteli marka, inşallah deneyip söyleyecegim buradan, tv samsung olma sebebi bizim evde 2 tane var süper bi görüntü kalitesi var tabi bizim aldgmz bizim evdekilerden daha güzelmaşallah canım heralde çeyizin bitmiş =) yada çok ufak şeyler kalmıştır.. beyaz eşyalar konusunda bilgi istiyorum senden ne kadara maloldu aldıklarına neye göre karar verdin hangi markalar iyidir gibi ? bizde 1 2 aya kadar alcaz çünkü bu arada aldıklarını güle güle aşkla kullan canım :)
Canim ne zaman aldiniz beyaz esyalari bizde samsungtan aldik buzdolabi camasir makinesi bulasik makinesi kampanyali oldugu halde 4bine aldikBitdi sayılır ya :) Aldıklarıma yorumlara göre karar verdim samsungtan fazla şikayet yok ve şuan piyasadaki en kaliteli marka, inşallah deneyip söyleyecegim buradan, tv samsung olma sebebi bizim evde 2 tane var süper bi görüntü kalitesi var tabi bizim aldgmz bizim evdekilerden daha güzelgüzel yorumun için teşekkür ederim fiyatlarına gelince
Buzdolabı 1300
Çamaşır makinesi 900
Bulaşık Makinesi 850
Turbo fırınım beko (samsungta sadece ankastre var turbo olarak) 500
Mikrodalga 180
Tv 1500
Bitdi sayılır ya :) Aldıklarıma yorumlara göre karar verdim samsungtan fazla şikayet yok ve şuan piyasadaki en kaliteli marka, inşallah deneyip söyleyecegim buradan, tv samsung olma sebebi bizim evde 2 tane var süper bi görüntü kalitesi var tabi bizim aldgmz bizim evdekilerden daha güzelgüzel yorumun için teşekkür ederim fiyatlarına gelince
Buzdolabı 1300
Çamaşır makinesi 900
Bulaşık Makinesi 850
Turbo fırınım beko (samsungta sadece ankastre var turbo olarak) 500
Mikrodalga 180
Tv 1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?