Sağol tatlım çok teşekkürler :)LoadedGun, aldıklarının hepsi çok güzeller ayrıca zevklerimiz çok benziyor. Pembeler, çiçekli desenliler çok tatlılar. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah = )
vaay kimleriii görüyorumgzdeeeeee buldm sniekmek tenekini ne marka nerden aldn desem şehirler ayrı
vaay kimleriii görüyorumTam olarak neyi sordugunu anlamadım kiiiiii :26:
Japon pazarından aldım ekmekliğimiekmek kutusu dicktm baktım metale benzio temeke ddm gzdecmekmekleri koymak için aldığın beyaz metal kutu varya ondan bahsediorm buarada sennle tanışmadn önce senn topiğini gezmiş ve çk beğenmştim snra bidha çeyizleri gezerkn aaa ddm bzm gzdenn topiği ana bi baktm e bn bakmştm buna ddm
Japon pazarından aldım ekmekliğimiİyi olmuş bidaaa gezdiğin
Bence gidip bak ben enteresan yerlerden bulurum hephdi yaa burdada japon pazarı die bi yer var gdip baksam olurmuki ondan bi ekmek kutusu bulamadm zevkime mutfağıma uygun
Bence gidip bak ben enteresan yerlerden bulurum hep
İzmir buca şirinyerdenerdeki bu japon pazarı
İzmir buca şirinyerde
Hadi canımmmmmmmmmm !!!! Neresine tam olaraaaaaak ayyy hergün ordayım şirinyerde oturuyorum zaten tamam artkkkcnm şirinyere english home açılıyor gördün mü geçen gün otobüsle geçiyordum cama yapıştım aniden millette bana baktı ne oluyo diyeçook sevindim ya balçovaya gitmeye gerek kalmıyacak
ana sn izmirlimydn gzdebnde izmirliyim ama manisada yaşıorz
Teşekkürler edacımmHerşey çok güzel canımpembiş pembiş çok şekerler
Hadi canımmmmmmmmmm !!!! Neresine tam olaraaaaaak ayyy hergün ordayım şirinyerde oturuyorum zaten tamam artkkkÇığlık atabilirmiyim AAAAAAAAAAAAAAAA
cnm natodan tarif edeyim şirinyere doğru gelirken baya ilerde sağ tarafta yeşilbağlar mobilya bim falan var ya onların hizasında kocaman english home tabelasını yerleştirmişler içerisi boştu ama dolacakbende görünce çığlık atmamak için zor tuttum kendimi
Hahayt orada oturduğumu söylememe gerek yok sanırımHadi canımmmmmmmmmm !!!! Neresine tam olaraaaaaak ayyy hergün ordayım şirinyerde oturuyorum zaten tamam artkkkÇığlık atabilirmiyim AAAAAAAAAAAAAAAA
cnm natodan tarif edeyim şirinyere doğru gelirken baya ilerde sağ tarafta yeşilbağlar mobilya bim falan var ya onların hizasında kocaman english home tabelasını yerleştirmişler içerisi boştu ama dolacakbende görünce çığlık atmamak için zor tuttum kendimi Orada işe girebilirim puhahaha Şaka bi yana özelden falan mesaj atıym face varsa ekliyim seni belki orda görüşürüz
Hahayt orada oturduğumu söylememe gerek yok sanırımOrada işe girebilirim puhahaha Şaka bi yana özelden falan mesaj atıym face varsa ekliyim seni belki orda görüşürüz
tabi görüşürüz cnm ya hatta bigün sözleşip buluşalım
Petshopumuz var orda dışarıya çıkıp gezemiyorum malum bnm adamda izin vermiyor :) Hele şimdi askere gitcek hiiç izin vermeztabi görüşürüz cnm ya hatta bigün sözleşip buluşalım
izmirperisiHerşeyin çok güzel canım
Sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallah
Sağol tatlım amin inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?