LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Teşekkürler kızlar eksik var daha olmazmı :) buraya eklemediklerimde var tabi onlarn resimlerini bulamadım çoğuda kolilendi tencere takımlarım tamam mesela ,misafir çatal kaşık takımım tamam yemek takımım 12 kişilik misafir için var ama günlük alıcam yine 12 kişilik ..ooo çeyiz bitmezBunlarda Annemden ve ananemden yadigarlar Nescafe fincan takımı ,ananemin çeyizinden kalma 50 yıllık porselen salata kasesi yağlık sirkelik ve sütlük

canım annenden kalan şeyler çok güzel hemde şuan böyle çiçekli şeyler moda:)) inş. sende kendi kızına bırakırsın ilerde

benimde cnmm annemden kalan çeyizlerim var kıyamam almış koymuş inş ben kullandıkça o yattığı yerde huzur bulur

canımmmmm çok güzeller
tam da senin çeyize uygun renkte. güle güle kullan canım.
bizde de var öyle bir takım ama kıyamıyormuş bana vermeye

canım annenden kalan şeyler çok güzel hemde şuan böyle çiçekli şeyler moda:)) inş. sende kendi kızına bırakırsın ilerde
İnşallah bende kızıma bırakabilirim

solitarywoman
çok çok çoook güzeller cnm güle güle kullanbenimde cnmm annemden kalan çeyizlerim var kıyamam almış koymuş inş ben kullandıkça o yattığı yerde huzur bulur

Saol solitarycim bgnmene sevindim İnşallah huzur bulucaktır

bskn
canımmmmm çok güzeller
tam da senin çeyize uygun renkte. güle güle kullan canım.
bizde de var öyle bir takım ama kıyamıyormuş bana vermeye

Evet tam bnm çeyizlik Teşekkürleeer, annem ne istersen götürebilirsin diyooo

Nişanlım için aldığım atlet ve boxer 6 şar tane aldım çeyize atıcam kızlar kendimede atlet ve slip aldım

Yine bugün alınanlar kızlar bir kısmını netden buldum bulamadıklarımın resimlerini çekip koyucam , bu daa sabah aldığımız kahvaltılıklarım :)

canım cehizlerinin hepsi birbirinden güzel, iyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah (

Zücev in 3 lü porselen kayık tabak seti, paşabahçe porto şarap bardaklarım 6 lı, domates rendesi koyacagım kavanozum , ferforje mumluğum, havan, pilavlık vee çeşitli kaselerim

ufak tefek şeyleri bence şimdiden almak daha iyi en sona kaldığında illa bir şeylerin unutulacağını düşünüyorum güle güle kullan canım yeni çeyizlerini

ufak tefek şeyleri bence şimdiden almak daha iyi en sona kaldığında illa bir şeylerin unutulacağını düşünüyorum güle güle kullan canım yeni çeyizlerini
evet o yüzden eksik bişey kalmasın diye gördügümü alıyorum Teşekkür ederimmmm

en güzelini yapıyorsun cnm ben ablam yüzünden kısıtlıyorum kendimi malesef benden sonra nişanlandı benden önce evlenecek diye aldırmıyo hiç bişi ev çeyiz doldu taşacak artık o gidince ayrıntılara gircem bende

Tek kız olmanın avantajını yaşıyorum

Bunlarda yeni alınanlar kızlar Dikdörtgen fırın kabını 3 lü set olarak aldım 3 boy(3 lü resmini bulamadım) , Izgara tavalarım , pasta krema seti aldımm ve buda mutfak saatim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…