İnşallah bende kızıma bırakabilirimcanım annenden kalan şeyler çok güzel hemde şuan böyle çiçekli şeyler moda:)) inş. sende kendi kızına bırakırsın ilerde
solitarywomançok çok çoook güzeller cnm güle güle kullanbenimde cnmm annemden kalan çeyizlerim var kıyamam almış koymuş inş ben kullandıkça o yattığı yerde huzur bulur
bskncanımmmmm çok güzeller
tam da senin çeyize uygun renkte. güle güle kullan canım.
bizde de var öyle bir takım ama kıyamıyormuş bana vermeye
ufak tefek bulduğum herşeyi alıyorumcnm maşallah ya mandallarını halı fırçanı bile almışsın seneye birşey bırakmayacaksın heralde
evet o yüzden eksik bişey kalmasın diye gördügümü alıyorumufak tefek şeyleri bence şimdiden almak daha iyi en sona kaldığında illa bir şeylerin unutulacağını düşünüyorumgüle güle kullan canım yeni çeyizlerini
Tek kız olmanın avantajını yaşıyorumen güzelini yapıyorsun cnm ben ablam yüzünden kısıtlıyorum kendimi malesef benden sonra nişanlandı benden önce evlenecek diye aldırmıyo hiç bişiev çeyiz doldu taşacak artık o gidince ayrıntılara gircem bende
Bugün aldığım tupperware ürünlerim kızlar izmirde olanlara tupper konusunda yardımcı olurum ödeme konusaundada yardımcı olucak çok tatlı bir bayan buldum :)
Eki Görüntüle 532263
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?