LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, maşallah tatlım hepsi çok güzeller, senle zevklerimiz benziyor sanırım sen de vintage tarzı şeyleri seviyorsun :)

Ben daha önce neden gelmediysem bu topiğe:44:
Çok çok güzel canım
Ne güzel tüm ufak tefekler bitmiş gibi
Bende büyükleri hallediyorum,küçükler olduğu gibi duruyor

Ben daha önce neden gelmediysem bu topiğe:44:
Çok çok güzel canım
Ne güzel tüm ufak tefekler bitmiş gibi
Bende büyükleri hallediyorum,küçükler olduğu gibi duruyor
Aşkolsuun küstüm ama şimdiiiiiiiiiTeşekkür ediyorum tatlımm , büyükler kolay ya paraya bakar çıkar tık tık diye alınır şunlar bi bitsin de

Bugün aldığım 6 kişilik günlük çatal bçak takımım kızlar jowisayı tavsiye ederim bir önceki aldığım 6 kişilik takımımda jowisanın baharat takımım da jowisanın güzel bir marka

Benimkisi altdan 7 numaralı model pembe laleli olan

son aldıklarını da mutlulukla kullan canım hepsi gibi çok hoşlar

Canım pembe bıçak setini ne kadara aldın birde markasını merak ettim bende aynısını gördümde alıp almamakta tereddüt ettim fiyatı gayet uygundu ama bilemedim sence keskinmi hiç deneme fırsatın oldumu

canım çok güzel buu :)) nerde bulabilirim bende günlük alıcaktımm çok beğendimm

Markafoniden 30 tl ye aldım , markasını bilmiyorumki tantitoni kampayası sanırım :26:Hiç denemeden kaldırdım ama deneyen arkadaşım var gayet keskin olduğunu söyledi

canım çok güzel buu :)) nerde bulabilirim bende günlük alıcaktımm çok beğendimm

Ben dia sadan aldım tatlım bi takım daha olsa alcaktım aynısından 20 tl ye aldım son takımı

takip ettiğim bir çeyiz ama ben yorum yapmamışım canım herşeyin çok ama çok güzel mutlu ve huzurlu bir şekilde yuvanda kullanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…