- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Çook teşekkür ederimCanım hepsini çok beğendim, güle güle kullan.
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkür ederimCanım hepsini çok beğendim, güle güle kullan.
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor..![]()
Çook teşekkür ederimEvet takip ediyorum seni , kıyamam ya inşallah gönlüne sinenleri almak nasip olur
![]()
Bekliyoruz o halde ben birinciyi çok begenmiştimİnş canım, iki yemek takımı arasında kaldık erkek arkadaşımla paylaştıklarım arasından haftasonu onları halledeceğiz, 1 ve 2 bakalım artık, ikisi de hoş, karar vermek çok zor ama yakın zamanda bende topic açmayı düşünüyorum inşallah..![]()
İşte bugün alınanlarla aranızdayım Kızlar !!
Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım yaBeyaz olan uzun pembe olank ısa ikiside saten
Eki Görüntüle 671225 Eki Görüntüle 671226 Eki Görüntüle 671227
Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home
Eki Görüntüle 671223 Eki Görüntüle 671224
Gördüm gördümyaww o kadar beğendim ki yanlışlıkla yanlızca çeyizlerin resimlerinin eklendiği topiğe yorum yaptım gözdeeee
Geceliklere ayrı bayıldım ferforjelere ayrı ayrı
Ben de istiyorum bu ferforjelerden ama daha maaşı almama 4-5 gün var ya offf
Gözde çok beğendim bu çıkarmanı hee bak fena gaza geldim, çeyiz alışveriş aşkım depreşti sayende![]()
solitarywoman
LoadedGun kullanıcısından alıntı![]()
![]()
İşte bugün alınanlarla aranızdayım Kızlar !!
Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım yaBeyaz olan uzun pembe olank ısa ikiside saten
Eklenti 671225Eklenti 671226Eklenti 671227
Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home
Eklenti 671223Eklenti 671224
cnm gecelik ve sabahlık takımlarına batıldım nasılda güzellerenglishhoma sözüm yok zaten her zamanki gibi harikalar
Çok teşekkürler Kuzuuuuuuuuumaysegul34canım geceliklerin çok güzelmiş özellikle peçeteliğine bayıldım güle güle kullan aşkla inş
Çok teşekkürler tatlımm , banada pahalı geldide annem ısrar edince kalmaz diye aldım bendeGözde cim yeni aldıkların çok güzelll ya güle güle kullan benimde gözüm kalmıştı onda ama pahalı diye yanaşmadım
peçeteliği ve gazeteliği almadığıma pişman oldum rengini beğenmemiştim ama sonra boyarım dedim bizim reale de açılmış english home artık çok yakınımda yarın yada pazar mutlaka gidiceğimm almaya![]()
mevlanasenkalevlatdediözellikle annen ve anneannenden kalan porselenlerine bayıldım, hatırası olan şeyleri çok seviyorum. güle güle kullanırsın inşallah
Çok teşekkürler tatlımm , banada pahalı geldide annem ısrar edince kalmaz diye aldım bendeBugünde uğradım
Git git tatlım çok güzel orasıı
Çok teşekkür ederim inşallah
Kızlar bunuda bugün english homedan almış bulunmaktayımResmini orda çektim eve getirip kurmucam çünkü
Eki Görüntüle 671960