LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Canım hepsini çok beğendim, güle güle kullan. :nazar:
Tam özeniyorum bende bir topic açayım diyorum fos çıkıyor, gelenler iade oluyor derken elde avuçta bir şey kalmıyor.. :1:
Çook teşekkür ederim :17:Evet takip ediyorum seni , kıyamam ya inşallah gönlüne sinenleri almak nasip olur :34:

Çook teşekkür ederim :17:Evet takip ediyorum seni , kıyamam ya inşallah gönlüne sinenleri almak nasip olur :34:

İnş canım, iki yemek takımı arasında kaldık erkek arkadaşımla paylaştıklarım arasından haftasonu onları halledeceğiz, 1 ve 2 bakalım artık, ikisi de hoş, karar vermek çok zor ama yakın zamanda bende topic açmayı düşünüyorum inşallah.. :34:

Son düzenleme:
İnş canım, iki yemek takımı arasında kaldık erkek arkadaşımla paylaştıklarım arasından haftasonu onları halledeceğiz, 1 ve 2 bakalım artık, ikisi de hoş, karar vermek çok zor ama yakın zamanda bende topic açmayı düşünüyorum inşallah.. :34:
Bekliyoruz o halde ben birinciyi çok begenmiştim :16:ama ikide çok güzel:17:

İşte bugün alınanlarla aranızdayım Kızlar !!

Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım ya
:19:Beyaz olan uzun pembe olank ısa ikiside saten

$IMG_20130328_162645.webp $IMG_20130328_162635.webp $IMG_20130328_162207.webp

Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home:16:

$IMG_20130328_164102.webp $IMG_20130328_163525.webp

Son düzenleme:

Gecelik + Sabahlık setim 2 adet , pembe gecelik çapraz askı o yüzden asamadım ya

Eki Görüntüle 671225 Eki Görüntüle 671226 Eki Görüntüle 671227

Vee bunlarda paraya kıyıp dayanamadığım Kurabiyeliğim ve Havlu Kağıtlığım , English Home:16:

Eki Görüntüle 671223 Eki Görüntüle 671224

cnm gecelik ve sabahlık takımlarına batıldım nasılda güzeller:16: englishhoma sözüm yok zaten her zamanki gibi harikalar:9::9:

yaww o kadar beğendim ki yanlışlıkla yanlızca çeyizlerin resimlerinin eklendiği topiğe yorum yaptım gözdeeee :52:

Geceliklere ayrı bayıldım ferforjelere ayrı ayrı :27:

Ben de istiyorum bu ferforjelerden ama daha maaşı almama 4-5 gün var ya offf :19:

Gözde çok beğendim bu çıkarmanı hee bak fena gaza geldim, çeyiz alışveriş aşkım depreşti sayende :21:

yaww o kadar beğendim ki yanlışlıkla yanlızca çeyizlerin resimlerinin eklendiği topiğe yorum yaptım gözdeeee :52:

Geceliklere ayrı bayıldım ferforjelere ayrı ayrı :27:

Ben de istiyorum bu ferforjelerden ama daha maaşı almama 4-5 gün var ya offf :19:

Gözde çok beğendim bu çıkarmanı hee bak fena gaza geldim, çeyiz alışveriş aşkım depreşti sayende :21:
Gördüm gördüm :1: Begenmene sevindim özlemcimmmm bnm de çıktığım işyerinden alcak param vardı dün gidip onu çektim bankadan onunla aldım yoksa bekliyodum yani:1:Hatta anneme dedim kurabiyelik pahalı bekleyelim girsin indirime oda kalmazsa çekemem mızmızlanmanı gözde dedi:1: Hadi bakalım çeyiz alışverişineeeeeeeee:33:

solitarywoman

quote_icon.png
LoadedGun kullanıcısından alıntı

Eklenti 671225Eklenti 671226Eklenti 671227

Eklenti 671223Eklenti 671224

cnm gecelik ve sabahlık takımlarına batıldım nasılda güzeller:16: englishhoma sözüm yok zaten her zamanki gibi harikalar:9::9:

Teşekkür ederim gamzecim :16:English home yani:51:En soununda plaket vercekler bize zaten:1:
aysegul34
canım geceliklerin çok güzelmiş özellikle peçeteliğine bayıldım güle güle kullan aşkla inş:16:
Çok teşekkürler Kuzuuuuuuuuum:17:

Gözde cim yeni aldıkların çok güzelll ya güle güle kullan benimde gözüm kalmıştı onda ama pahalı diye yanaşmadım :25:
peçeteliği ve gazeteliği almadığıma pişman oldum rengini beğenmemiştim ama sonra boyarım dedim bizim reale de açılmış english home artık çok yakınımda yarın yada pazar mutlaka gidiceğimm almaya :16:

Gözde cim yeni aldıkların çok güzelll ya güle güle kullan benimde gözüm kalmıştı onda ama pahalı diye yanaşmadım :25:
peçeteliği ve gazeteliği almadığıma pişman oldum rengini beğenmemiştim ama sonra boyarım dedim bizim reale de açılmış english home artık çok yakınımda yarın yada pazar mutlaka gidiceğimm almaya :16:
Çok teşekkürler tatlımm , banada pahalı geldide annem ısrar edince kalmaz diye aldım bende:31:Bugünde uğradım :16:Git git tatlım çok güzel orasıı:1:

mevlanasenkalevlatdedi
özellikle annen ve anneannenden kalan porselenlerine bayıldım, hatırası olan şeyleri çok seviyorum. güle güle kullanırsın inşallah :46:

Çok teşekkür ederim inşallah :17:

Kızlar bunuda bugün english homedan almış bulunmaktayım :1: Resmini orda çektim eve getirip kurmucam çünkü

$IMG_20130329_164215.webp

ne demek canım ya bende hiç erinmeden bütün sayfalara baktım çok güzeller çokkk askılığın fiyatını bende çok merak ettim ya ama ben burda görmemiştimmm:26:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) Fiyatı 49.90 Nakit fiyatı
Seviyorum sizi
:16:

Çok teşekkürler tatlımm , banada pahalı geldide annem ısrar edince kalmaz diye aldım bende:31:Bugünde uğradım :16:Git git tatlım çok güzel orasıı:1:

Çok teşekkür ederim inşallah :17:

Kızlar bunuda bugün english homedan almış bulunmaktayım :1: Resmini orda çektim eve getirip kurmucam çünkü

Eki Görüntüle 671960

aa çok güzel.. güle güle kullan..bende bugün gittim engliss home ama annem bişe aldırmadı yeter dedi artık..

Son düzenleme:
ayy ne kadarda tatlı bişeymiş buu :16: bayıldım güle güle kullan canımm :16:

Back
X