Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu yöntemle acı hıssediliyormu acaba. ne de olsa lokal uyuşturma hele birde kırma işlemini düşünemiyorum:1shok:
arkadaşlar bu yöntemle acı hıssediliyormu acaba. ne de olsa lokal uyuşturma hele birde kırma işlemini düşünemiyorum:1shok:
canım benimmm tabikide acı yok olurmu öyle şey yerimseniben ..zaten 1 önceki sayfada bahsetmiştim biraz. bende bu yöntemle oldum ve herkese tavsiye ediyorum çünkü genel anestezi doğal bişey değilki ben dayanabilirim diyebilen herkes mutlaka local anestezi olsun ben bu tecrübeyi yaşamış biri olarak garanti veriyorum ki korkulacak birşey değil alkisalkisalkis
sesler icin sey olmazmi...kulaklik...müzik dinlemek falan...:kedi:
canım zannetmiyorum çünkü üzerinde ne var ne yok çıkartıyosun sadece içi çamaşırların ve ameliyat kıyafetin kalıyo..saçında tel tokaya ojeye hiçbirşeye izin yok..hatta ve hatta benim kolumda tam 5 yıldır duran 2 tane ip şans bilekliğim vardı onları bile keserek çıkarttılar :a015: ...ama ameliyathanede çok güzel müzikler çalıyodu gerçekten rahatlatıcı oluyo..Bide bu sesler bence biraz fazla büyütülüyo şöyle düşün başka nasıl yapabilirler ki kendini hazırla cesaretini topla ve ameliyata gir..üstelik çekiç törpü benzeri şeyler kullanılıyo ama öyle inşaatt yeri gibi ses çıkmıyo sırnaşık şey yani paaatt kütt gibi sesler yok üstelik benim doktorum bu konuda çok yardımcı oldu birazdan sesler duyabilirsin sakin ol korkacak birşey yok çok küçük bir işlem az kaldı bitiyo tarzı telkinlerde bulundu... eğer dişi çekilmiş kanal tedavi yapılmış biriysen şöyle sölyleyebilirimki eşit derecede hatta belki daha az rahatsız edici...Ama hep söylüyorum olay insanın kendisinde bitiyo eğer kendini hazır hissetmeden girersen biraz zorlanabilirsin:1rolleyes:
arkadaşlar çok teşekkürler yüreğime su serptiniz gerçekten bu yöntem daha mantıklı
ve daha ekonomik galiba çünkü hastanede yatma masrafı ve saire
peki bu yöntem mikromotorlu rinoplastide de kullanıla biliyomu kızlar çünkü ben doktor olarak yakup avşarı düşünüyorumdaCADIARZU
Burdaki yazılar beni çok korkuttu ya
kan aldırırken bayılan biriyim ben oraya yatıp burnuma iğne yapılmasını doktorun burnumu törpülemesini nasıl dinleyeceğim ya ağrırsa o zaman hiç dayanamam of of 10 günüm var artık=(
Yaa korkutmasınlmaz:..Gözün o zor olduğunu yazanların yazılarını görmesin yerimseniben
hem bak ben bu yöntemle olmuş biri olarak birsürü şey yazdım..Sadece biraz cesaret sonrası zaten çok kolay...kaydirigubbakcemile5
Hastanede bir gece kalma oluyor mu arkadaşlar ?
Ameliyat sırasında başımızı sağa sola çevirirsek nolacakallahım çok korkunç
bilen birileri yazsın lütfen .
Eğer istiyorsan tabiki kalabilirsin. Ameliyat sırasında dediğin zaman lokalden bahsediyorsun herhalde.burnun Uyusturulacagi icin acı hissetmeyeceksin ki neden basini çeviresin?
bence lokal olmak daha mantıklı ya da ben biraz cesaretliyim ondan bana öyle geliyor doktorlardan talep etsek yaparlar bence diye düşünüyorum son zamanlarda ameliyat olan yok mu, herkes mi genel anestezi oluyor anlamadım ki kızlar