Local Anastezi+Sedasyonla Burun Ameliyatı olan arkadaşlar!

zaman bayagı geçmiş ama yinede yaziim dedim:30: bende lokal+sedesyon la ameliyat oldum.tekrardan lokal ol deseler olurmuyum bilmiyorum ama heralde olmazdım yaa :45: ilk sedesyon veriyolar kafan güzel oluo zaten.ama doktorun burnuna yaptığı iğneleri hissediosun:43:

canım nerde oldun ya fiyatı nedir bende olmayı düşünüyorum biraz bilgi verirmisin

canım nerde oldun ya fiyatı nedir bende olmayı düşünüyorum biraz bilgi verirmisin

canım ben d.bakrda oldum kbb ci yaptı burnumu çok doğal bi burun zaten kimse anlamıyo yaptığımı:34: ne konuda bilgi vermemi istiyosun sedasyonmu yoksa süreçle ilgilimi:26:

canım ben d.bakrda oldum kbb ci yaptı burnumu çok doğal bi burun zaten kimse anlamıyo yaptığımı:34: ne konuda bilgi vermemi istiyosun sedasyonmu yoksa süreçle ilgilimi:26:

tatlım ücret ne kadar ve sedasyonla ilgili çok sıkıntın oldu mu? ses duydun mu korktun mu uyandın mı yani nasıl oldu genel anesteziden çok korkuyorum da...

tatlım ücret ne kadar ve sedasyonla ilgili çok sıkıntın oldu mu? ses duydun mu korktun mu uyandın mı yani nasıl oldu genel anesteziden çok korkuyorum da...

canım ücret 2000 tl ama sigortam 400 karşıladı yani 1600tl ye oldum.sedasyonla olan arkadaşlarım var hiç sıkıntı çekmemişler hatta genelden çok iyi olduğunu söylerler ama ben sedasyonu sevmedim.tamam kendine daha çabuk geliyosun pek kusma filan olmuyo.ama herşeyi duyuyosun arada dalıp uyuyosun ama kırdıkları kemiğimin sesi hala kulaklarımda.kolundan sedasyon veriyolar hafif kafan güzel oluyo sonrada burnunun çeşitli yerlerine iğne vuruyolar ben bi 5 6 tane yi hissettim az ağrıda hissettim.ama başkaları hiçbişe hissetmemiş uyumuşlar.ben sigara kullanıyorum bunun etkisi çok var dedi doktor sedasyonun etkisini azaltıyomuş.ondan belkide:ssz::ssz: :9: ama sağlık açısından bakarsan genel anestezidense tabiki sedasyonu öneriyolar.zaten çoğu zaman uyanık kaldığımdan uyanmama gibi bi korkunda yok.arada uyuyosun rüyalar görüyosun saçma saçma konuşuyosun öyle işte.:34:

canım ücret 2000 tl ama sigortam 400 karşıladı yani 1600tl ye oldum.sedasyonla olan arkadaşlarım var hiç sıkıntı çekmemişler hatta genelden çok iyi olduğunu söylerler ama ben sedasyonu sevmedim.tamam kendine daha çabuk geliyosun pek kusma filan olmuyo.ama herşeyi duyuyosun arada dalıp uyuyosun ama kırdıkları kemiğimin sesi hala kulaklarımda.kolundan sedasyon veriyolar hafif kafan güzel oluyo sonrada burnunun çeşitli yerlerine iğne vuruyolar ben bi 5 6 tane yi hissettim az ağrıda hissettim.ama başkaları hiçbişe hissetmemiş uyumuşlar.ben sigara kullanıyorum bunun etkisi çok var dedi doktor sedasyonun etkisini azaltıyomuş.ondan belkide:ssz::ssz: :9: ama sağlık açısından bakarsan genel anestezidense tabiki sedasyonu öneriyolar.zaten çoğu zaman uyanık kaldığımdan uyanmama gibi bi korkunda yok.arada uyuyosun rüyalar görüyosun saçma saçma konuşuyosun öyle işte.:34:

Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için umarım bende sedasyonla sıkıntı çekmeden olurum.. teşekkürler tekrar

Genel anestezi olan herkeste kusma olmuyorki. Ben genelle oldum, hic öncesinden araştırma da yapmadim riski nedir ne değildir. Tahlillerim yapildi bi sorun yoktu genel yaptilar. Çok arastirip gözünüzde buyutmeyin arkadaşlar. Bi rahatsizliginiz yoksa birşey olmaz yani şahsen hic duymadim estetik diye yatmis masadan kalkamamis falan. Aksi bi durumunuz varsa zaten yalvarsaniz da yapmazlar. Ben kusmadim midem bulanmadi bas agrisi yasamadim. Herkes yasicak diye birşey yok.
Şahsen lokal hayatta olamazdim. Hem o seslere tahammül edemem midem kalkardi hem de burun içine igne ... Düşününce tüylerin diken diken oluyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet annem genel anestezı oldu uyanmakta cok zorlandı ve sısme morluk cok oldu iyiki böle olmusum eminim ki cok rahat olucaksın sende bılıncın acık oluyosun yarı baygınsın aslında ama sacmalamıosun mesela mantık yerınde yane kendını ıı hısedıodun sakınlestırıcınınde etkısıyle bulutların ustunde oluyosun deyım yerındeyse,,sık sık uyanıp burnumu şöle yapın böle yapın dedim nip tuck diye bi dizi vardı hatta onu anlattım:) soru sordular bana mantıklı cvplar verdım tekrar uyudum uyandım fılan öle gectı gıttı ınsallah hersey guzel olur senın ıcınde cnm

Canim peki doktorunun ismi neydi? Lütfen söyleyebilir misin bu şekilde yapan iyi bir doktor ariyorum her yerde... Bir de seninki estetik amacliydi degil mi sadece? Kücülttün mü burnunu naptirdin? Cok tesekkür ederim simdiden..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica etsem lokal olanlar hangi doktora oldujlarini paylasabilirler mi bende dusunuyorum ama hic bir doktor evet demiyor

cnm sanırım benimki bu sekılde yapıldı,kan degerlerım dusuk cıkınca genel anestezı yapmaktan vazgectıler anestesı doktorumla gorusmemde bana aynen şöyle dedi
plastik cerrahınız lokal olan kısımları kendi uygulucak bende sol elinizden ayrıca nakroz vericem yarı baygın olucaksınız ama bişi hisetmiceksiniz bilinç açık olucak dedi anlamamıstım aslında hı hı hadı amelıyata alın benı dıye kosturdum ama iikide öle olmusum harıka gectı bı ara uyanıyodum napıonus dedım alcıdayız bıttı artık dedı doktorum.nasılsın kendını nası hısedıodun dedı bomba gıbıyım dedim ii süper ozaman dedi tekrar uyumusum hep böle gidip geldim ameliyat sırasında şişliklerim morluklarım yok denecek kadar azdı cabuk kendıme geldım ii bi yontemmiş iikide böle olmusum
Mrb kime ameliyat oldunuz acaba bilgi verin lutfen

local+sedasyon bence süper bir icat.:lepi: Ben de bu yöntemle oldum burun estetiğimi.
Şöyle anlatayım.Genel anesteziden korkardım.Sonuçta bir risk taşıyor. Ve uyandıktan sonra da yoğun anestezinin yarattığı sorunlar.ama bu yöntemde kendinzi kalkıyorsunuz ameliyat bitince.
Ben de basta korkmuştum.Acı hissedermiyim, karabasan gibi mi olur, kalkmak ister de kalkamaz mıyım, yoksa huaaa açılın yeter artık mı derim ameliyatın ortasında die düşünmedim değil.

Ameliyattan önce anestezi uzmanıyla görüştüm ve tüm bu korkularımı sordum. Onun dediklerini anlatayım.aynen söyle söylemişti.
Her insanın ağrı eşiği, algısı ve değerlendirmesi farklıdır.Kimisi bir böbrek taşı düşürür, derki ''bugun taş düşürdüm'' bir diğeri ''Aman Allahım mahfoldum bugun taş düşürdüm çok kötüyüm.'' Local+sedasyon un etkisi de aynen bu şekildedir.Yani kişinin algısı ve ağrı eşiğine göre değişir.Hatta kendisi de bu yöntemle ve benim doktoruma burun ameliyatı olmuş ve yaşadıklarını anlattı.Ses duyacaksın, burnun törpülenirken ve kemik kırılırken die.O zaman da tırsmıştım mesela.

Ki sinir sistemi güçlü bir insan olduğum halde ben bile atlattıysam arkadaslar.Bilemiyorum yani.

Neyse ameliyat sırasında yaşadıklarımı da anlatayım.Çok uzun oldu ama neyse.
Ameliyatta kolumdan sedatif etkili bir yatıştırıcı yapıldı önce ve burnuma da local uyuşturucu sprey.Biraz kendşmden geçmişim sanırım ameliyatın ilk kısmını hatırlamıyorum. Daha sonra algım açıldı, konuşmaları duydum ben de konuştum doktorumla. Sesleri duydum ve içimden şöyle dediğimi hatırlıyorum, Sabret az kaldı, bitecek sonunda. ama acayip relaxtım tabe...şakkıdı Sonuna doğru birazcık acı hissettim burnumda.hatta bitmiyormu daha die de inledim.Doktorum da az kaldı, alçını yapıyorum dedi.Ve sonra da elimi tuttu, hadi kalkıyorus dedi ve ben masadan kendim kalkarak gectim sandalyeye.

Ama eminim ki ağrı eşiği düşük ve biras da mızmız biri olmasaydım, çok daha rahat geçirebilirdim, çünkü tamamen bişey hissetmeden atlatanlar da var locali.

Ama riski yok, anestezi almıyorsunuz vücudunuza. Ve genelden de korkuyorsanız süper bir olay local+ sedasyon. eğer ki doktorum genelle ameliyat deseydi, ameliyat öncesi çok daha travmatik geçerdi benim için. Belki de korkudan vazgeçerdim ameliyattan.
Ben kendi adıma çok memnunum.ama herkesin kendi tercihidir sonuçta birşey diyemem.Kimseyi etkilemek de istemem.
Herkese rahat geçen,sonucundan memnun olduğu, başarılı ameliyatlar diliyorum....hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hangi doktora oldunuz

Back
X