• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

local anestezi

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
çok büyük dert değil biliyorum ama yarın sabah yuzumdeki benleri local anestezi ile aldıracağım iğneden bile cok korkarım acaba hissedecek miyim canım acıyacak mı napıcam ben cok korkuyorum :(

hayır leke şeklinde biri burnumda biri yanağımda

benimde var öyle 2-3 tane lazerle alıyolar öyle olunca diye biliyodum, lokal aneztezi yapıp ne yapacak ki hani et beni olsa kesip oyup alıyolar bi işlemi var babama öyle yaptılar et beni vardı görünenden ziyade bide altında kökü varmış düşün o lokal olmuştu

benimde var öyle 2-3 tane lazerle alıyolar öyle olunca diye biliyodum, lokal aneztezi yapıp ne yapacak ki hani et beni olsa kesip oyup alıyolar bi işlemi var babama öyle yaptılar et beni vardı görünenden ziyade bide altında kökü varmış düşün o lokal olmuştu

en sağlıklısı kesip alınmasıymıs baya bır arastırdım bende oyle olmasını ıstıyorum sadece ıgneden ve dıkısten korkuyorum

Acımaz merak etme.
Ben diş etimden lokal anestezi ile bir ameliyat geçirdim.
Daha da ağır bir şey yani seninkinden.
Hiç de problem olmuyor.
Kendi kendini korkutuyorsun sadece. :)
Sen farkında olmadan bitecek.

sen içini ferah tut canım, canın sadece az biraz iğnede acır o kadar sonrasını zaten hissetmiceksin operasyondan sonra yaz mutlaka beklicem haberlerini, bende düşünüyorum çünkü artısını eksisini anlat bize canımm

ben 3 sene önce aldırdım doktoruma ne zaman vuracaksın uykum geldi dedim kadın bana bitti bile dedi :9:

arkadaslar dikislerim 6 gün sonra alındı bugun 8. gün operasyondan beri ve iz hiç yok diyemesem de çok az burnumdaki kapandı bile yanagımda da sivilce lekesi gibi duruyor cok memnunum resimlerini atarım isterseniz

Back
X