Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok büyük dert değil biliyorum ama yarın sabah yuzumdeki benleri local anestezi ile aldıracağım iğneden bile cok korkarım acaba hissedecek miyim canım acıyacak mı napıcam ben cok korkuyorum
benimde var öyle 2-3 tane lazerle alıyolar öyle olunca diye biliyodum, lokal aneztezi yapıp ne yapacak ki hani et beni olsa kesip oyup alıyolar bi işlemi var babama öyle yaptılar et beni vardı görünenden ziyade bide altında kökü varmış düşün o lokal olmuştu
benimde var öyle 2-3 tane lazerle alıyolar öyle olunca diye biliyodum, lokal aneztezi yapıp ne yapacak ki hani et beni olsa kesip oyup alıyolar bi işlemi var babama öyle yaptılar et beni vardı görünenden ziyade bide altında kökü varmış düşün o lokal olmuştu
Acımaz merak etme.
Ben diş etimden lokal anestezi ile bir ameliyat geçirdim.
Daha da ağır bir şey yani seninkinden.
Hiç de problem olmuyor.
Kendi kendini korkutuyorsun sadece. :)
Sen farkında olmadan bitecek.
sen içini ferah tut canım, canın sadece az biraz iğnede acır o kadar sonrasını zaten hissetmiceksin operasyondan sonra yaz mutlaka beklicem haberlerini, bende düşünüyorum çünkü artısını eksisini anlat bize canımm
arkadaslar dikislerim 6 gün sonra alındı bugun 8. gün operasyondan beri ve iz hiç yok diyemesem de çok az burnumdaki kapandı bile yanagımda da sivilce lekesi gibi duruyor cok memnunum resimlerini atarım isterseniz