loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

benimde tüp bebek..seni çok iyi anlıyorum..Allah tan eşinde anlıyor..tek bebekse yanına kimseyi isteme..eşin olsun yeter..annende gelirse olur..başka kimseye ihtiyacın yok..kuru kalabalık ziyanlık...

sağlıkla hayırlısıyla kucağına al bebişini..

Amin Allah razi olsun Allah isteyen herkese basip etsin aynen oyle ya Dogum yaparsam da kimsenin umrunda olmaz ki zaten esim ailen hariç inşallah annem gelir yardima Guzel dileklerin icin teşekkür ederim canm

kesinlikle beterin beteri var kimsenin kimseye böyl şeyler yaşatmaya hakkı yok.. benim hayat felsefemdi kötüyü unuturum iyiyi unutmam..ama sağolsunlar değiştirdiler artık o anları noktası noktasına hatırlıyorum..hepsi Allaha havaleler..şuan eşimle yavaş yavaş iyi olmaya başladık..onları hiç takmıyorum..yokmuş gibi davranıyorum..

ay dehşetle okudum..Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..senin eşin iyice sorumsuz vurdumduymazmış..Allah sabır versin sana..

:)) bizde de şöyle olmuştu.. kaynanam bütün gün oturur ayyyy ne yapsak ne pişirsek diye günü bitirirdi. Komşuları gelir çene çalarlardı. Ne pişircez karar veremedik derdi. Kahvaltı bendeydi e ne yapsak diye uyuzlanırken bana sinir gelirdi gider mutfağa pişirirdim yemeği..

bu yüzden eşime beni şikayet etmiş. Tavır yapıyomuşum ben sessizce mutfağa gidip yemek yapıyomuşum. E senin yapasın yok ben emziren kadınım aç aç bekliycek miyim hem surat mı astım sana. Komşularınla oturdun bi de size getir götür yaptım ne fena kadınsın sen dedim. Verdiği cevap ne biliyo musun? Aman yemekmiş.. yemek de yemek olsa bi sümüklü bamya pişirip koydun önümüze sanki sofra döşedin dedi.. evinde yemek pişmez. Nimete laf söyler.. üstünden 5 yıl geçti nerdeyse hala sinir olabiliyorum

Teyze bamyayı beğenmediyse ben yapayım ,sümüksüz,
Töbe estağfurullah.

Bela okumayi sevmem ama Allah bunlari bildigi gibi yapsin. O kocanda dahil buna

Boyle nankorler gelmesinler.. gelmesinlerrr

Boyle nankorler gelmesinler.. gelmesinlerrr
Ben kapımın önünden bile geçirmezdim ama benim kaypak eşim onlarla bir olup üzdü beni. Tabi bu en hafifiydi. Annem 1 hafta kaldı yanımda, kaynanam hergün gelip kavga çıkardı. Hatta eşime, gittim kapıyı açmadılar demiş. Eşim aradı bi küfürler ediyo ki çıldırdım tabi. Hergün ağlıyoduk annemle kadın 1 haftada 3 kilo verdi.

Neyse ayrılmak için toplandık konuşalım dediler. Kaynana tam bi şeytan zaten. Boşa oğlum diyo. Eşim de ben karımı boşamam. Şunu da kafanıza sokun çocuk olduğu için değil. Çocuk olmasa da bırakmam ben karımı dedi. Tabi bu al mor oldu. Kayınpederim de yapıcı konuştu. Kadının derdi annemi evden göndermekmiş.

Ama o annemi ağlayarak evden yolladı bana kan kusturdu gözümün yaşını kurutmadı ya seni bu evde barındırmıycam dedim. 1 hafta sonra kaçar gibi kendi de defolup gitti. Yanlarında durmadım yüzlerine bakmadım.. çünkü eşimle aramızı berbat ettiler. Eşim üstüme düştü etrafımda dönüyo diye kıskançlıktan yalan yanlış doldurdular hep. Eşim 5 günlük lohusayken vurdu bana boğazımı sıktı. En sonunda olan oğullarına oldu arada kalmaktan ciğerlerinden ve midesinden hastalandı.

Karı koca full başımdalardı ve hiçbi iş yapmazlardı. Üstüne komşuları kızı damadı doluşurdu eve. Bigün ateşli faranjit geçiriyorum. Geberiyorum hastalıktan ama. Bi odada 14 15 kişi varız. Ateşim 40 derece. Ocak ayındayız. Görümcemin kocası duşa gir abim 40 derece ateş iyi değil dedi. Eşim de "enişte bu kız nasıl duşa girsin hava buz gibi sobalı odada siz varsınız. Duş alıp soğuk yerde mi giyincek" dedi. Yine de kalkıp gitmediler. Eşim içinden kızar ama asla onlara gık demez. Yalaka gibi davranır ailesine. Hal böyle olunca onlar da eziyet etmekten geri kalmadılar hiç. Hala da aynılar fakat artık ben yok sayıp görüşmüyorum.

Veee bunca şeyin bedeli evladım çok istemesine rağmen 2. Bi çocuk yapmıycam. Bunun için de çok kızgınım onlara. Geberse de kurtulsam dediğim ( asla böyle şeyler düşünmem de söylemem de istemesem de içimden geçiyo bu şahıslar için ) tek organizmalar..

ben de ikinci çocuk yapmayacağım yaşadıklarım yüzünden

İnşallah daha iyi olursunuz siz yeter ki böyle devam edin.

Çok ağırmış yaşadıkların
Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…