loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

Ben kv sürekli sürekli beni yemesiyle doğum sonrası eve çıktığımın 2.günü sinir krizi geçirdim mutfakta yerde kaldım kendi sesimden korktum el parmaklarımın biri içe biri dışa büküldü
O esnada kv kişisi oğlum sen üzülme sakın dedi
Ben bunu duyduğumda evi yakmak istedim
Aylar sonra konu gündeme geldi kırgınlığımı saf gibi dile getirdim.
Kv kişisinden aldığım cevap sen biliyor musun ben o gün ne kadar korktum ya bana birşey olsaydı
O gün herşey bitti söyleyecek sözüm kalmadı

Ne dengesizler ya acımasız işte.kızları gibi
Görseydiler gerçekten bu şekilde
düşünemezlerdi.valla lohusalık depresyonu değil kaynana depresyonu bu.hep böyle gereksiz insanların yüzünden depreysona giriliyor maalesef.
Benimkide öyle eşime yalandan yapmacık bir konuşmalar eşimde annesine gelince saf bana gelince zehir kesiliyor. İstedikleri oldu zaten eşimle benimde aram eskisi gibi değil doğumdan sonra

Tek oğlumla bile zor başa çıkıyorum. İkiz çok zordur eminim allah yardımcınız olsun inş. Ozaman mecbur yardım almak lazım, maddi imkanınız varsa kv ye tamah etmeyip eve bir yardımcı yada bir bakıcı alsanız belki rahatlarsiniz. Ama yoksa imkan biseyleri gormezseniz ancak ozaman mutlu olabilirsiniz.

Tüm yorumları tek tek okudum.
Buradaki kadınların en büyük sorunu "Aman kocamla aram bozulmasın" diyip kayınvalideye ses çıkarmamak.
Eve gelip totosunu mu büyütüyor? İş verin yapsın.
Size laf mı söylüyor? Bin mislini söyleyin. Neden susuyorsunuz? Doğum yapan sizsiniz. Neden kocanızdan çekiniyorsunuz?

Ben anlamıyorum laf yiyip eziyet görüp susmayı

Hani bir laf var ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye..gerçekten çok doğru..kendine birşey olmadı diye sevinen karşı tarafı düşünmeyen bencil insan yoksunu...

Artık yok öyle yağma..ben hiç susmuyorum..hatta kv bana her şeye verilecek cevabın var dedi. .evet dedim seninde herşeye söyleyecek lafın var dedim..bundan sonra böyle .

Benimde değil. ..ama kv sor AA siz iyi olun yeterki der ..Allah yarına bırakır yanına bitakmaz..iyilik yapan iyilik bulsun kötülük yapan kötülük

Amin..cümlemizin yardımcısı oldun Rabbim..bakıcı işi malesef olmaz..hem iki çocuk hem bakıcı kaldıramayız..şimdilik zaten yarım gün geliyor.Allah bin kere razı olsun annemden idare ediyor. .genel yük annemde..o olmasa ne yapardım bilmiyorum

Ah bu kvler ya bnde uc aylik hamileyim zaten tup bebekle hamile kaldm 4 sene sonra ama hamile kaldigimdan beri hp yatma bnm kizimda hamile sanki hamile değilmiş gibi isler yapiyo sen ogluma yemek vermiyorsun ilac icme ozel hastaneye gitme para harcama gamile elbise alıyorum eltilerimi dedikodumu yapiyo neymis oglunu parasi yiyormusum esim dışarıdayken hic aramiycakmisim yahu daha neler neler ama Allaha şükürler olsun esim hp yanimda hp savunuyo bni annesine yapma etme bn memnunum kolay hamilelik gecirmiyo falan diye zaten hu sureclerde daha alingan oluyoruz daha sinirli oluyoruz anlayan nerde belim agriyo diyorum bn 11 cocuk getirdim senin gibi degildm yahu bn tup bebek tedavisiyle hamile kaldim senin kizin gibi degl daha dikkat etmem lazim bu kayinvalideleri eltileri takarsak hastaliktan basimiz cikmicak onemli olan esimizin yanimizda olmasi Allah yardimcimiz olsun fazla dusunme hicte uzulme degmez canm Allah yavrularini bağişlasın

sirf kayinvaliden yuzunden kendi mutlulugunu bozma senin ailen cok daha onemli o dis kapinin dis mandali nereye kadar karisabilir ki birak ne yaparsa yapsin onun ivin esinle arani boxma yansitma evliliginize

Görüşüyor musun peki kv ile?

Görüşüyor musun peki kv ile?
10 günde bir kızımla gidiyoruz o kadar. Orada da mecburi konuşmalar.
Sadece kızım için gidiyorum.
Şimdi de yazlıkta zaten 2 aydır ne gördüm ne de sesini duydum.
Kızım daha da büyüdüğünde nasıl davranacağımı bilmiyorum. Onun anlaması en son isteyeceğim şey.

Eşinin tavrı nasıl peki? O ne yapıyor bu durumda? Seni suçluyor mu?

sirf kayinvaliden yuzunden kendi mutlulugunu bozma senin ailen cok daha onemli o dis kapinin dis mandali nereye kadar karisabilir ki birak ne yaparsa yapsin onun ivin esinle arani boxma yansitma evliliginize
Çok haklısın. .burda yazılanlar ders oldu bana.. hatta hafta sonu aramız düzelmeye başladı

Loğusa olduğunuz için hormonlardan dolayı çok hassas olup etkilenmişsiniz.
Bence unutmaya gerek yok öfke ve nefret biriktirmeyin yeter.
O zamanın psikolojisi çok üzülmüşsünüz
Ama üzmeyin artık kendinizi daha fazla..
İnanın yardıma bile gelmeyenler var hatta neler neler.
Beterin beteri var diye söylüyorum acınızı hafife almak değil amacım yanlış anlamayın.

konuyu okuyunca aklıma kendi lohusalığım geldi. Görümcemle aynı zamanlarda doğum yaptık. Enişte görümcemin sancısı tutar tutmaz izin alıp başka sehirden koştu geldi. Benim eşimde kendi işi olduğu halde işim yoğun diyip doğuma gelmedi. Doğumdan sonra da düğün var diyip köye gitti. Sezeryan doğum yapmama rağmen haftam dolmadan görümcelerim ailecek bana yemeğe geldiler. Yorgunluktan kendimi yatağa zor attım evde misafir varken yatılır mı diye kızdılar. Bu ilk hafta bana yaşattıkları.sonrasında Eşim neredeyse yatmadan yatmaya eve gelirdi.Bebek hastalansa bile hastaneye götürmek yerine görümcelerimi eve çağırır ya da telefonla ne yapalım diye sorardı. Oğlum 39 derece ateşle burnu tıkalı ve sesi kısılmış baygın yatarken görümcelerim gazdandır deseler teşhis konulmuş olurdu.

Bazı insanların omuzları üzerinde ne taşıdıklarını gerçekten merak ediyorum...
Hayır, bebeğe birşey olsa ilk sırada sen olursun
Hoş olan olduktan sonra canları cehenneme ama
Lütfen bir mesleğin olsun
Kenarda hep bir miktar paran olsun
Zira esin sağlam ayakkabı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…