loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

ben ıkı senedır konusmuyorum kv ile. ne suratına bakıyorum nede evıne gıttım o bu sure zarfında ben ıstedıgım zaman evıme gırebıldı kı oda sanırım 3 olması lazım ve bır haftayı gecmedı. hak ettıde benı sınır krızıne koydu sezaryenlı halımle. evıme geldıgınde de sanmakı suratına baktım hoşgeldınız dedım yokmus gıbı davrandım. eşim destekçim çok şükür bu arada ögrendımkı eltımde küsmüş konusmuyormus ohhh dedım oh olsun ıkı toruunu var ıkısınıde rahat rahat göremıyor allahından bulsun.

lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor. bende hala tepkiliyim kayınvalideme.. mahvetti o günlerimi. Allahtan annem ve eşim vardı ama evde o surat asmalarını unutamıcam. nefret ediyorum ondn düşündükçe o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.

çok zor gerçekten..benim tek destekçim annemdi..şükür o var yanımda..

O bile rahat bir adam olduğunun göstergesi zaten,ben tek çocukla var kapı misafir istemiyorum annem dahi arar gelir kalmalı ne demek iki bebekli eve
aynen öyle..ama sonrasında oda çok pişman oldu çağırdığına..çok zor geçti çünkü 4 gün..

eşin yanında olduktan sonra çok daha kolay atlatılıyor..ben küs değilim ama mesafeliyim..benim eşim yanımda olsaydı bu şekilde olmazdım sanırım..

Benim teyzeme kaynanası sezeryanlıyken yer sildirmişti. Doğumdan 5 gün sonra misafir gelecek diye. Çok üzülüp ağlamıştı. 15 yıl sonra görümcesine kocasına söylemiş. Yok artık demişler. İcinizdekileri şimdi söyleyin rahatlayın,içinize dert olmasın. Zamanla başka şeylerde birikir. Olmadık şeye patlarsiniz.

yuh yani..insanların şu anlayışlarına bayılıyorum.. kesinlikle yat dinlen..
bir annem var. bir bacağı engelli canım annemin. baktım kadın gelene gidene bir de bana bakıyor. dayanamadım kalktım. annem yat dedikçe dinlemedim. çünkü kıyamadım ona. utanmadan yaptığım çayı içip yemek yediler. hele bazısı hiç kalkmayın her gelen gidenle yiyip içtiler

Yıllar sonra söylesen ne olacak bence de hemen tepki vermeli hatta bir tık üstten tepki vermeli ki tekrarı olmasin

eşime söyledim ve hala söylüyorum malesef hep annesini korur kendisi...

kıyamam ya...Rabbim anneciğine şifa versin..insan olan yapmaz ama malesef yapıyorlar..

Zor geçmez mi ben eyvah demiştim o konuda senin yerine :)

birde yüzsüzler sorma..gezdirdik yedirdik içirdik beğenmediler..2 sene sonra yine geliriz dediler eşim böyle evde olmuyor hep birlikte ortada bir yerde buluşalım tatil yaparız hem görüşürüz dedi :)

konunuzu görünce yazmak istedm çok üzüldüm adınıza bende cok kötü cok agır şeyler yaşadım.. hala affedemedim hala unutamadım unutamıyorum affedemiyorum ama artık hatırlamamaya claışıyorum sizin konunuzla tekrar hatırladım gözlerim doldu.. Ne mi oldu ?
yüksek tansiyona baglı gebelik zehirlenmesi yaşadım apar topar sezeryana alındım ikimizde ölüm tehlikesi vardı
dogumdan cıktım suit odaydı benmkide eşim ve annem kaldık kv o zaman yoktu kızının yanına gitimşti istanbula..
oglumu kuveze aldılar cigerlrine su kacmstı .. bütün acılarımı bıraktm oglum için sürekli agladm 1 hafta kuvezde kaldı nerdeyse.
hastanede bir durum yoktu eve geldik herşey başladı
eşim ile annem anlaşamadı..
annem evimin herşeyine karıştı herşeyin yerini değiştrdi eşim deli oldu..
eşim surat astı sohbet muhabbet etmedi
annem istenmeyen konumuna düştü
bebegim gazlı kolik gece gündüz uyku yok..
hem eşimde suc hemde annemde suc vardı.. ikiside benm için birbirini idare edemedi
ama eşimde daha cok suc vardı hergün kavga ettik bagrış cagırış hiç anlayıs göstermedi.. tanıyamıyordum onu
haa şimdki aklım olsa asla o konuma getirmezdim iki tarafıda asla eşim gıkını cıkarmaazdı ama o zamanın cahilliği
sonuç ne mi oldu.. annemle eşim tekme tokat birbirlerine girdiler gözlerimin önünde evladım kucagmda ypamayn die hayırkırm olmadı.. depsresyona girdim o halimde nöbet gecirdim.. hastanalerde perişan oldum.. üstüne birde görümce ve elti ile ugraştm kabus gibiydi cocugumla intihar edecektm eşim yetişmese idi..
betern beteri var =(anlatırken bile cok kötü oldum ..
unuttm mu hayır içim yanıyor halen ama ne yapaym hayat devam ediyor olan oldu yaşanan yaşandı =( sende öle yap lütfen aklına getirme unut yok say yoksa cok tükeniyor insan
ha bu arada kötü gelin ol daha iyi boşver..

Bu eş ve anneleri lohusalığı burnumuzdan getirmek için ant içmişler toplu olarak sanırsam.. bebeklerinize odaklanıp iyi olmaya bakın.. bırakın akılsız kocanız da kendi eliyle kuyusunu kazsın..

ken
eşime söyledim ve hala söylüyorum malesef hep annesini korur kendisi...
Böylesi değişmez kardeşim. Bana cehennemi yaşattılar eşim hep onlarla birlik oldu. Bi olaydan sonra senin haklı olduğunu bildiğim halde hep sana eziyet ettim hep annemle birlik olup seni üzdüm dedi. Utanmadan bunu söyledi.. hem de ağlayarak..

ama aynı adam kaynana mevzusu geçince annemden ne kaynanalık gördün nankörlük etme de der. Öküz işte. Yani kumaşları aynıymış hiç senden yana olmasını bekleme o yüzden

Bende benzer şeyler yaşadım, eşim fazlasıyla destek oldu ama annesinden çektim. Ama eşime hiiç birsey söylemedim. Direk kv ile muhatap oldum öyle degil böyle diye. Bebegim emmiyordu mesela çocuğa mama verip al emzir diyordu bana emer mi? Hayir tabiki. Aldım çocuğu vermedim kucağına. Gittikten sonrada mesafemi koydum. Gerekmedikce asla tek birsey istemedim. Bir kez altıni değistirmedi, yemek yedirmedi, yıkamadi. Ben kötü gelinim ama önemli değil. Konusu gecersede söylerim hemen çok zor günler yaşadım ama çocuguma kendim baktım atlattım diye. Şimdi gayet mesafeliyiz. Ziyarete gelirken bir iğne almamış doğumgününde hiçbir sey almadı hiçte sorun etmedim. Daha iyi böylesi. 14 aylık oğlum yine hamileyim, bu doğumda da isterse gelir ama asla sunu yap demem canı isterse.

O halde siz direk kaynanaya çalışın. Geldikçe yüzüne yüzüne söyleyin. Hatta başkaları varken soyleyin. Bazı insanlar birsey yaparken degil başkalarına söylenince utanıyor.

dolaylı yoldan söylüyorum ama anlamıyor..yada anlamamazlıktan geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…