loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

3 doğum ve üçündede kötü olaylar...3 kat zor olmalı...etrafın anlayışsız insanlarla dolu olması nekadar kötü..erkekler farkına varıyor bence ama işine gelmiyor..annesine laf söyle bak hemen olayın farkına varırlar..sana söylenince çıt yok...

Daha once soran oldu mu bilmiyorum. Bebegin yanina kuveze giderken esini neden uyandirmadin?

Amin sagolun inanın cok kabus dolu günlerdi ama sünger cekmek zorundayız malesef bilyorum zor oluyor lakin elden birşey gelmiyor.. aynn öyle mesafe mis gibi can gibi.. oh cok rahatım. bırakın kötü olalım onlar iyi olsunlar.. yeterki uzak dursunlar.. sizde olurda birdaha evlat sahibi olursanız bunlara artık izin vermessiniz
hayatı yaşayarak ögreniyoruz işte

Bir an konuyu ben mi açtım dedim.
Evet unutulmuyor yaşamayan mümkün değil anlayamaz.
Ama hayat devam ediyor. Bir şekilde önümüze bakmalıyız önce kendimiz sonra çocuğumuz için

"Unutmak değil ama belki hatırlamamak mümkün."

Ayrıca mutlu olmanın iki kuralı var biraz cazgır biraz da gamsız olacaksın.

2 tane yeter bana..ama olurda olursa kesinlikle kayınvalidemi istemem..Rabbim olmayana isteyene nasip etsin..kesinlikle ne kadar uzak o kadar huzur..

:) cazgır kısmını çözdüm sıra gamsız olmakta..onuda başaracağım...

Bi sure takicaksin baktin olmadi umursamiycaksin artik.. kv ler mumkunse doguma filan gelmesin bi yaptiklari yok nasilsa..ben kv dede ben cocugu emzirmeye olsun yanima getirirvdite dusunurken bisey duymadim gece kalktiniz mi diyerek sinirlerimi ziplatiyordu.. iste bunlar tecrube hepsi..bi daga ayni hatayi yapmazsin. Ama ne fayda? Esinle cok sogukluk giriyor araya toparlayamiyosun.. esin kaliyosa kv ye ihtiyac yoktu kesinlikle..

kayınvalideme kesinlikle ihtiyaç yoktu ama maalesef eşim annem geliyor ya illaki onun da gelmesini istiyor..ay aynısını kayınvalidem yapıyordu gece horlar sabah aa bebekler hiç kalkmadı der..halbuki ben ikisiyle cebelleşiyordum..ya hiç mi ağlama sesi duymuyorsun ama Allah var yukarda onun adaleti var...eşimle soğukluk nasıl geçecek bende bilmiyorum..

Bize 2,5 sene oldu hala gecmedi gececegede benzemiyo.. senin annenin gelmesi normal kv ye sart deil bi kadina en iyi annesi destek olur. Kesin dille istemem diycektin. Basimiza ne gelirse safligimizdan iste maalesef

Bize 2,5 sene oldu hala gecmedi gececegede benzemiyo.. senin annenin gelmesi normal kv ye sart deil bi kadina en iyi annesi destek olur. Kesin dille istemem diycektin. Basimiza ne gelirse safligimizdan iste maalesef
o anda aklına gelmiyor insanın..bu şekilde olacağı aklımın ucundan dahi geçmedi..ama yaşandı maalesef..

Benim kayınvalidem yok.ama annem de üzdü beni.ilk iki dogumuma geç geldi yani doğumdan sonra.cok isterdim doğuma birkaç gün kala gelmesini.son doğumda yanımdaydı .eve geldikten sonra eşim bı odada annem bir odada uyudu.ben bebekle odada tek uyudum

eşin yanında olduktan sonra çok daha kolay atlatılıyor..ben küs değilim ama mesafeliyim..benim eşim yanımda olsaydı bu şekilde olmazdım sanırım..
Aynen gene kötü hissedebilirdik ama eş desteği farklı
Benim eşim telafi davranışında bulunmadı.
O zamanki suskunluğu bende yara olarak kaldı.

annen senin en büyük destekçin olmalı aslında..ben o konuda annemin hakkını ödeyemem..iyiki var..olmasaydı ne olurdu hayal bile etmek istemiyorum..Allah başımdan eksik etmesin..

Aynen gene kötü hissedebilirdik ama eş desteği farklı
Benim eşim telafi davranışında bulunmadı.
O zamanki suskunluğu bende yara olarak kaldı.
benim eşimde hala haklı olduklarını düşünüyor..hatta bana kızıyor..niye böyle davranıyorum diye..

Karnındaki bebeğin ve suçu var eşine kızıp yavrunun canına mı kıyacaksın yazık degil mi o yavruya, dini boyutu da var bu işin. Aslan gibi kadınsın iki çocuğunu da büyütürsün yapma nolur,ben aglicam burda ya kıyma bebeğine

Bebeklerinize odaklanın onlar büyüyor ve lohusaliginizi sürekli hatırlatarak onların bir dakikalarini bile kaçırmayın.

Esiniz iyi bir eş olamamış ama onu yönlendirerek iyi bir baba olmasını sağlayın. Evlatlariniz size iyi gelecek inanin bana. Evliliginizi de yipratmayin çünkü ne jadar soğukluk olursa o kadar iyileşme süreci uzuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…