loğusalıkta yaşadıklarımı unutamıyorum....

hepsi aynı değil gerçekten benim arkadaşlarımın eşleri tam cennetlik..bize böylesi denk geldi işte..seninki en aından arada itiraf etmiş..bizde oda yok..

eşin yanında destek olması kadar güzel bir şey yok...çok şanslısın bu konuda..mesafe iyidir..bende öyleyim..şuan hiçbirşeyime karışamıyorlar..

eşin yanında destek olması kadar güzel bir şey yok...çok şanslısın bu konuda..mesafe iyidir..bende öyleyim..şuan hiçbirşeyime karışamıyorlar..
Eşime birseyler söylesem yanımda olmazdı ama. Annesini korurdu kadın yardıma gelmiş derdi vs vs. O yüzden kendi gördükleri dısında en ufak yorum yapmadim.

Hayatım emin ol benimki kadar boktan geçmiyordur snn lohusaligin.. Daha dogurmadan başladı benim öküz eş kisisi herife doğuruyom diyorum TV izliyordu yaymış kicini yaaa.. Ben sancidan geberiyorum herif bana birikmiş çöpler için bağırıyordu sen düşün artik... Hastanede benimde yanımda annemle KV kaldı ben cinnetlik annem de fena benim karışmadan duramaz ay ikisi ömrümü yedi gece zaten hic kalmasalarmis daha iyimis ikiside uyudu.. KV çocuğum kucagindayken uyudu hemde ve o uykuya eslik eden yeri göğü inleten horlama sesi... Bide bana telefona bakmaktan uyumadin demezlermi lan horultudan uyuyamadim ben ne telefonu.. Sabaha karşı artik sinir geldi bana zorla uyandirdim KV uykusunda agir mubaregin seslenince duymuyorda bildiğin sarstim kadını anca uyandı yeni dalmisimdir ben diyor bide cildirirsin.. bi yarim saat uyumusum çocuğun altını temizlemisler saolsunlar bok içinde garibim... Ahhh... Senden dertliyim hayatım ben sukret haline neler var daha bende... Alt katimda oturuyor insan demezmi var mi bi ihtiyacın diye demiyor anam demiyor ablam çocuğu hasta halde gelip evimi silip supuruyo gidiyo 34 yasında gorumcem var alt katımda esim yardıma diye eve yolladı oturdu uyuyan çocuğun başına ben çocuğa bakıyorum sen isini yap dedi ya

hepsi aynı değil gerçekten benim arkadaşlarımın eşleri tam cennetlik..bize böylesi denk geldi işte..seninki en aından arada itiraf etmiş..bizde oda yok..
Tabi ki hepsi aynı değil. Etrafımda çok güzel örnekler de var.

Ben o can acımla beddua etmiştim bunlara o tuttu da öyle itiraf etti. O çok sevgili annesi bi kalemde oğlunu da çizdi. Gerçi o kadının yemediği halt kalmadı ama işte eşim hayırlı evlat anam der başka bi şey demez. Ama hayırlı koca olamadı malesef. 7 yıldan sonra da pek bi hayır beklemiyorum

inanki okurken dehşete düştüm..Rabbim sana sabır versin..çok kötü günler geçirmişsin sende..Allahım bir daha yaşatmasın..bende kötü gelin olmayı sevdim açıkçası bana sormadan bir şey yapamıyorlar artık..bana evime karışamıyorlar..bu mesafe çok iyi..aynı evde annenle kayınvalidenle yani üçüncü şahıslarla yaşamak çok zor..

ya aynısını söylüyorum eşime çok hayırlı evlatsın ama bana hayırlı bir eş değilsin diye...ben Allaha havale ettim..görümcem doğum yaptı herşey normal..annem geldi ziyarete dedi bu çocuk inliyor birşeyler var gitti hemşireyi çağırdı bebeği götürdüler 6 gün küvezde kaldı..ama inanki bundan hiçbir ders çıkartmadılar..normalmiş gibi davrandılar..çok ilginçler gerçekten..

ay Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..nasıl insan bunlar ya..sana sabırlar diliyorum..şuan için karışan yok bana kocaman bir set koydum ama ben eşimle eskisi gibi değilim..olmamda ne zaman olur bilmem...

Eşime birseyler söylesem yanımda olmazdı ama. Annesini korurdu kadın yardıma gelmiş derdi vs vs. O yüzden kendi gördükleri dısında en ufak yorum yapmadim.
çok sabırlıymışsın..gerçi benim eşim gördüğü halde kör oldu...

Zıkkımın kökünü yesinler,
Ben canımla uğraşıyorum elalemin karnını mı doyuracam bir de
Ne saçma anlayışlar var,
Bir de siz yemek ikram etmeyince söylenen ,kötüleyen akıl fukarası güruh var.

Lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor zaten. Mesafeli olun en doğrusu. Eşinize umarım tekrar ısınırsınız yoksa hayat çekilmez hale gelir.

ay Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..nasıl insan bunlar ya..sana sabırlar diliyorum..şuan için karışan yok bana kocaman bir set koydum ama ben eşimle eskisi gibi değilim..olmamda ne zaman olur bilmem...

O mesafeyi koyabiliyorsan ne mutlu sana ben onuda beceremiyorum.. Gecen gün çocuğum nasıl kusuyor böle fiskirtiyor bi garip oldu renkte turuncuya calinca çok korktum esimi cagirdim hastaneye gidelim diye bi geldiler normal bebek o kusar diyor ya normalini bilemedim mi ben gerizekalimiyim o ara ben Çocuğumun derdindeyim nasıl agliyorum KV nevresim derdine düştü sartlamadan atma bunları makinaya diyor sinirlerim çıktı tepeme bok değil sidik değil ne sartlamasi atacam gidecek makinaya derdim o mu diye bağırdım eşim hastanede bana diyoki annemle konuşmana dikkat et.. Bana bak bana dedim anan benimle konuşmasına dikkat etsin karisip durmasin konuş ananla dedim dahada ses edemedi ama gel gelelim KV ile yine güllük gulistanlik konuşuyorum iste kusemiyorum anasını satım... Nasıl yapiyonuz siz o isi ben niye beceremiyorum yaa saf miyim neyim ben.. İyi niyetim kurusa keşke..

ilkinde tecrübesizdim saçma saçma hizmet ettim. bir daha kısmet olursa annelik tecrübeliyim yatarım kalkmam. loğusayım 40 gün böyle derim. yemek yiyecek olan kalksın yapsın.

Lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor zaten. Mesafeli olun en doğrusu. Eşinize umarım tekrar ısınırsınız yoksa hayat çekilmez hale gelir.
kesinlikle mesafe iyi...eş konusu ben gerçekten sevip aşık olup evlendim..ama tartışırken ağzından çıkanlar yaptıkları davranışları.......ya silemiyorum beynimden...

ben eskiden kendi kızının yakın olmadığı kadar yakındım..kendi annem gibi görüyordum..şimdi yine konuşuyorum ama nasıl diyeyim kızı gibi değilde gelini gibi işte..

İlk dogumumda bebeğim küçük doğdu memeyi tutamadı 1 hafta hastanede kaldı.ben doğumdan çıkar çıkmaz daha üstümü giymeden görümcem iki çocuğuyla geldi.esimin erkek kuzeni de geldi. Yani sıcakta çarşaf üstüne çarşaf örttü eşim vucudum belli olmasın diye.hemsire geldi ayağa kaldıracak gorumcenle dışarı çıkaramıyor kar aman ne olacak yardım edeyim diye kaldı içerde.eaim hiç müdahale etmedi dışardan izledi. Eve geldik bebeğim de geldi millet toplandı geldi bebek görmeye. Ben emziremiyorum tabi görümcem bebeği severken diyor ki bunu ben emzirsem sütüm gelir,eltim arkamdan diyor ki asla emziremez.
İkinci doğumda kız kardeşim bizim olduğumuz şehire taşında. Ev taşıma temasını stresini hep bana yaşattı çok ağlattı beni. Eşim ile gidip ev aradılar ben evde annemle kaldım.
Üçüncü doğumda daha da yalnizdim.

Şimdi düşünüyorum ne kadar az insan o kadar çok huzur.
Konu sahibi unutmaya calis, erkekler pek farkına varamiyor olayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…