Bu eş ve anneleri lohusalığı burnumuzdan getirmek için ant içmişler toplu olarak sanırsam.. bebeklerinize odaklanıp iyi olmaya bakın.. bırakın akılsız kocanız da kendi eliyle kuyusunu kazsın..
ken
Böylesi değişmez kardeşim. Bana cehennemi yaşattılar eşim hep onlarla birlik oldu. Bi olaydan sonra senin haklı olduğunu bildiğim halde hep sana eziyet ettim hep annemle birlik olup seni üzdüm dedi. Utanmadan bunu söyledi.. hem de ağlayarak..
ama aynı adam kaynana mevzusu geçince annemden ne kaynanalık gördün nankörlük etme de der. Öküz işte. Yani kumaşları aynıymış hiç senden yana olmasını bekleme o yüzden
eşin yanında destek olması kadar güzel bir şey yok...çok şanslısın bu konuda..mesafe iyidir..bende öyleyim..şuan hiçbirşeyime karışamıyorlar..Bende benzer şeyler yaşadım, eşim fazlasıyla destek oldu ama annesinden çektim. Ama eşime hiiç birsey söylemedim. Direk kv ile muhatap oldum öyle degil böyle diye. Bebegim emmiyordu mesela çocuğa mama verip al emzir diyordu bana emer mi? Hayir tabiki. Aldım çocuğu vermedim kucağına. Gittikten sonrada mesafemi koydum. Gerekmedikce asla tek birsey istemedim. Bir kez altıni değistirmedi, yemek yedirmedi, yıkamadi. Ben kötü gelinim ama önemli değil. Konusu gecersede söylerim hemen çok zor günler yaşadım ama çocuguma kendim baktım atlattım diye. Şimdi gayet mesafeliyiz. Ziyarete gelirken bir iğne almamış doğumgününde hiçbir sey almadı hiçte sorun etmedim. Daha iyi böylesi. 14 aylık oğlum yine hamileyim, bu doğumda da isterse gelir ama asla sunu yap demem canı isterse.
Eşime birseyler söylesem yanımda olmazdı ama. Annesini korurdu kadın yardıma gelmiş derdi vs vs. O yüzden kendi gördükleri dısında en ufak yorum yapmadim.eşin yanında destek olması kadar güzel bir şey yok...çok şanslısın bu konuda..mesafe iyidir..bende öyleyim..şuan hiçbirşeyime karışamıyorlar..
Tabi ki hepsi aynı değil. Etrafımda çok güzel örnekler de var.hepsi aynı değil gerçekten benim arkadaşlarımın eşleri tam cennetlik..bize böylesi denk geldi işte..seninki en aından arada itiraf etmiş..bizde oda yok..
konunuzu görünce yazmak istedm çok üzüldüm adınıza bende cok kötü cok agır şeyler yaşadım.. hala affedemedim hala unutamadım unutamıyorum affedemiyorum ama artık hatırlamamaya claışıyorum sizin konunuzla tekrar hatırladım gözlerim doldu.. Ne mi oldu ?
yüksek tansiyona baglı gebelik zehirlenmesi yaşadım apar topar sezeryana alındım ikimizde ölüm tehlikesi vardı
dogumdan cıktım suit odaydı benmkide eşim ve annem kaldık kv o zaman yoktu kızının yanına gitimşti istanbula..
oglumu kuveze aldılar cigerlrine su kacmstı .. bütün acılarımı bıraktm oglum için sürekli agladm 1 hafta kuvezde kaldı nerdeyse.
hastanede bir durum yoktu eve geldik herşey başladı
eşim ile annem anlaşamadı..
annem evimin herşeyine karıştı herşeyin yerini değiştrdi eşim deli oldu..
eşim surat astı sohbet muhabbet etmedi
annem istenmeyen konumuna düştü
bebegim gazlı kolik gece gündüz uyku yok..
hem eşimde suc hemde annemde suc vardı.. ikiside benm için birbirini idare edemedi
ama eşimde daha cok suc vardı hergün kavga ettik bagrış cagırış hiç anlayıs göstermedi.. tanıyamıyordum onu
haa şimdki aklım olsa asla o konuma getirmezdim iki tarafıda asla eşim gıkını cıkarmaazdı ama o zamanın cahilliği
sonuç ne mi oldu.. annemle eşim tekme tokat birbirlerine girdiler gözlerimin önünde evladım kucagmda ypamayn die hayırkırm olmadı.. depsresyona girdim o halimde nöbet gecirdim.. hastanalerde perişan oldum.. üstüne birde görümce ve elti ile ugraştm kabus gibiydi cocugumla intihar edecektm eşim yetişmese idi..
betern beteri var =(anlatırken bile cok kötü oldum ..
unuttm mu hayır içim yanıyor halen ama ne yapaym hayat devam ediyor olan oldu yaşanan yaşandı =( sende öle yap lütfen aklına getirme unut yok say yoksa cok tükeniyor insan
ha bu arada kötü gelin ol daha iyi boşver..
ben o kadar dedim eşime annen eve gidip dinlenebilir diye..ki gece uyur uykusuzluğa dayanamaz..ama benim annem kalıyor ya onun anneside kalmalı......Doğumdan sonra neden koloni halinde kaldınız hastanede
ya aynısını söylüyorum eşime çok hayırlı evlatsın ama bana hayırlı bir eş değilsin diye...ben Allaha havale ettim..görümcem doğum yaptı herşey normal..annem geldi ziyarete dedi bu çocuk inliyor birşeyler var gitti hemşireyi çağırdı bebeği götürdüler 6 gün küvezde kaldı..ama inanki bundan hiçbir ders çıkartmadılar..normalmiş gibi davrandılar..çok ilginçler gerçekten..Tabi ki hepsi aynı değil. Etrafımda çok güzel örnekler de var.
Ben o can acımla beddua etmiştim bunlara o tuttu da öyle itiraf etti. O çok sevgili annesi bi kalemde oğlunu da çizdi. Gerçi o kadının yemediği halt kalmadı ama işte eşim hayırlı evlat anam der başka bi şey demez. Ama hayırlı koca olamadı malesef. 7 yıldan sonra da pek bi hayır beklemiyorum
ay Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..nasıl insan bunlar ya..sana sabırlar diliyorum..şuan için karışan yok bana kocaman bir set koydum ama ben eşimle eskisi gibi değilim..olmamda ne zaman olur bilmem...Hayatım emin ol benimki kadar boktan geçmiyordur snn lohusaligin.. Daha dogurmadan başladı benim öküz eş kisisi herife doğuruyom diyorum TV izliyordu yaymış kicini yaaa.. Ben sancidan geberiyorum herif bana birikmiş çöpler için bağırıyordu sen düşün artik... Hastanede benimde yanımda annemle KV kaldı ben cinnetlik annem de fena benim karışmadan duramaz ay ikisi ömrümü yedi gece zaten hic kalmasalarmis daha iyimis ikiside uyudu.. KV çocuğum kucagindayken uyudu hemdeve o uykuya eslik eden yeri göğü inleten horlama sesi... Bide bana telefona bakmaktan uyumadin demezlermi lan horultudan uyuyamadim ben ne telefonu.. Sabaha karşı artik sinir geldi bana zorla uyandirdim KV uykusunda agir mubaregin seslenince duymuyorda bildiğin sarstim kadını anca uyandı yeni dalmisimdir ben diyor bide cildirirsin.. bi yarim saat uyumusum çocuğun altını temizlemisler saolsunlar bok içinde garibim... Ahhh... Senden dertliyim hayatım ben sukret haline neler var daha bende... Alt katimda oturuyor insan demezmi var mi bi ihtiyacın diye demiyor anam demiyor ablam çocuğu hasta halde gelip evimi silip supuruyo gidiyo 34 yasında gorumcem var alt katımda esim yardıma diye eve yolladı oturdu uyuyan çocuğun başına ben çocuğa bakıyorum sen isini yap dedi ya
çok sabırlıymışsın..gerçi benim eşim gördüğü halde kör oldu...Eşime birseyler söylesem yanımda olmazdı ama. Annesini korurdu kadın yardıma gelmiş derdi vs vs. O yüzden kendi gördükleri dısında en ufak yorum yapmadim.
Zıkkımın kökünü yesinler,ben de misafirlere sinir olmuştum. bugün doğum yaptım ya öğleden sonra 14 gibi, sabahına gelene gidene çay tuttum sofra kurdum. bir daha doğum yapmak kısmet olursa doğumdan 1 hafta sonra haber vericem inanlara. ve yatıcam yani. kim ne yerse yesin ne içerse içsin.
ay Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..nasıl insan bunlar ya..sana sabırlar diliyorum..şuan için karışan yok bana kocaman bir set koydum ama ben eşimle eskisi gibi değilim..olmamda ne zaman olur bilmem...
hiç görüşmemek değil ama mesafe var artık..Az çok benzer şeyler yaşadım. Eski konularıma bakabilirsin.
Sonuç : eşimin ailesi ile ne.ben görüşüyorum ne de bebeğimi görme şansları var....
Zıkkımın kökünü yesinler,
Ben canımla uğraşıyorum elalemin karnını mı doyuracam bir de
Ne saçma anlayışlar var,
Bir de siz yemek ikram etmeyince söylenen ,kötüleyen akıl fukarası güruh var.
kesinlikle mesafe iyi...eş konusu ben gerçekten sevip aşık olup evlendim..ama tartışırken ağzından çıkanlar yaptıkları davranışları.......ya silemiyorum beynimden...Lohusalıkta yaşananlar unutulmuyor zaten. Mesafeli olun en doğrusu. Eşinize umarım tekrar ısınırsınız yoksa hayat çekilmez hale gelir.
ben eskiden kendi kızının yakın olmadığı kadar yakındım..kendi annem gibi görüyordum..şimdi yine konuşuyorum ama nasıl diyeyim kızı gibi değilde gelini gibi işte..O mesafeyi koyabiliyorsan ne mutlu sana ben onuda beceremiyorum.. Gecen gün çocuğum nasıl kusuyor böle fiskirtiyor bi garip oldu renkte turuncuya calinca çok korktum esimi cagirdim hastaneye gidelim diye bi geldiler normal bebek o kusar diyor ya normalini bilemedim mi ben gerizekalimiyim o ara ben Çocuğumun derdindeyim nasıl agliyorum KV nevresim derdine düştü sartlamadan atma bunları makinaya diyor sinirlerim çıktı tepeme bok değil sidik değil ne sartlamasi atacam gidecek makinaya derdim o mu diye bağırdım eşim hastanede bana diyoki annemle konuşmana dikkat et.. Bana bak bana dedim anan benimle konuşmasına dikkat etsin karisip durmasin konuş ananla dedim dahada ses edemedi ama gel gelelim KV ile yine güllük gulistanlik konuşuyorum iste kusemiyorum anasını satım... Nasıl yapiyonuz siz o isi ben niye beceremiyorum yaa saf miyim neyim ben.. İyi niyetim kurusa keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?