• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa, bebeğin yogun bakımda olması

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
18
5 gun once dogum yaptım. Cok pozitif bir hamilelik geçirdim hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Annem ve kayınvalidemle yakın oturuyorum fakat hiçbir zaman iç içe dıs dısa yasamadık evde yalnız kalmayı çok seviyorum. Eşimle vakit geçirmeyi vs. 40 gunun benim için zorlayıcı olacagını zaten biliyordum. Ama insan gerçekten yaşamadan bilemezmiş keşke bebeğimi evime getirebilseydim de varsın 40 gun böyle hissetseydim. Solunum sıkıntısından cocugum yogun bakımda enfeksiyonu vardı bitti ne zaman cıkacagı belli değil oksijenden cıkınca saturasyonu dusuyor. Sezeryanla dogum yaptım kızımı her gun 1 saat emzirmeye gidiyorum. Zaten 2 gunu hastanede kaldım. 4 gundur hastaneye gidip geliyorum kaldıgım 2 gundede hep aşağı kata inip cıktım dikişlerimi bile gözüm görmedi. Eve geldim cocugum hastanede o gunun benim için hiçbir tarifi yok iyi olduğumu düşünmüyorum yanımdaki hbir insana tahammulum yok annem ve kayınvalidem evime iş yapmak için geliyor ama haliyle soru soruyolar yardım etmeye geliyolar cunku ben bu halde camasır yılıcak yemek yapıcak durumda zaten değilim ana evimde olduklarında bi sinir hali geliyo kimse bana bişey sormasın etrafımda olmasın birtek eşime sarılıp uyumak istiyorum. Trk huzurlu hissettiğim an orası bebeğim çıkarsa eve geldiğimde ne yapacağım orda bi düzeni oldu sürekli dehşete düşerya insan o duygu içinde buluyorum kendimi kızım hastanede oldugu için mi yoksa lohusalıktan mı bilmiyorum

Allah bebeğinize şafi ismiyle şifa versin. Yoğun bakım sürecini prematüre annesi olarak çok iyi bilirim. Hem kaybetme korkusu hem ayrılık acısı hem de hormon dalgalanması... Tüm bunları birleşimi yaşadıklarınız ve çok normal. Tez zamanda kavuşun inşallah 🌻

size kocaman sarılıyorum. 60 gün gittim geldim ben yoğun bakıma.
şuan hem lohusalık hem hormonlar hem bulunduğunuz durum hepsi birlikte böyle hissetmeniz çok normal. ama kendi kendinize bu günler geçecek ve bebeğinizi alıp evinize geldiğiniz günlerin çok yakın olduğunu düşünerek sakinleştirin. onlarda haklı olarak sizi ve bebeği merak ediyorlardır. siz kırılgan bir dönemdesiniz.
en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah.

Back
X