- 27 Mart 2019
- 170
- 209
- 103
- 41
Herkese iyi günler dilerim. hemen konuya girmek istiyorum, yorumlarsanız sevinirim. Kafam çok allak bullak. 8 yıldır aynı iş yerinde 3 arkadaş çalışıyoruz. İyi kötü günlerimiz oldu ama ben birisiyle nispeten daha yakındım. Yakın olduğum arkadaş ve diğeri birbirleriyle asla anlaşamıyorlardı. İşyerinde bana verilen görev gereği ben koordinasyon sağlıyordum. Samimi olduğum arkadaş doğum izninden döndü ben doğum iznine çıkmıştım. benim iznim bittiğinde bu arkadaşla birlikte beni başka bir şantiyeye vermişlerdi. o benden 7 8 ay önce oraya başlamıştı. bizim odamızda 3. bir kızın olduğunu benim işe başladığımda o kızın gideceğini, aslında daha büyük bir odanın olduğunu ama o odayı bize vermediklerini vs söylemişti. Ben işe döndüm ve 2. gün yine koordinasyon kurma işini, toplantılara katılmam gerektiğini ve sahadaki her işi bilmem gerektiğini söyledi. Bende şantiyede gerekli kişilere durumu söyledim. Sonrasında odada ki 3. kızın gönderilip gönderilmeyeceğini sordum onlarda bizim büyük odaya geçebileceğimizi söylediler. Ne olduysa ondan sonra oldu. Bu arkadaşım bana surat astı konuşmadı, yüzüme bakmadı vs. Ben sorunun ne olduğunu sordum. Ben işe başlamadan önce koordinasyon işini kendisinin yürüttüğünü, ben gelince herkese bu işi ben yapacağım diye demeç verdiğimi, aslında burada farklı bir şekilde var olmaya çalıştığımı söyledi. Büyük odayı kendisi istediğinde vermediklerini ama ben deyince hemen o odayı verdiklerini söyledi. (ben oda istemediğim halde) Firmaların hiçbirisin kendisini tanımadığını beni tanıdıklarını söyledi bundan rahatsızmış. diğer şantiyede tek arkadaşım sendin seninle tartışınca alternatifim yoktu ama burada öyle olmayacak sosyal olacağım ben dedi. tamam ol arkadaş çevresi de edinebilirsin, ben mi engel oluyorum dedim. koordinasyonu da sen yap benim bu işi yapmak istemediğimi de biliyorsun dedim. Ağlamaya başladı diğer şantiyedeki kızın bunu doğum günü partisine davet etmediğini söyledi ağladı. Ne alaka diyorum cevap yok. sen lohusasın sana bulaşmak istemiyorum bende lohusayım dedi. Şuan bu şantiyedeki tüm işleri benden gizliyor. soruyorum cevaplamıyor. Keyfi bir durum değil benimde işim sonuçta ama yok. ben nerede hata yapmış olabilirim? suçum ne olabilir? inanın bilmiyorum yada anlayamıyorum. İş yerinde çok mutsuzum bu durumdan