- 28 Mayıs 2024
- 2
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi theddumann1
-
Merhaba , benim bebeğim prematüre doğdu ve ben hem lohusa olduğumdan hem de erken doğum yapmamdan dolayı panik atak gibi krizler yaşıyordum, ama 3 ay sürdü, eşim çok yardımcı oldu onun sayesinde bu süreci atlattım, bende bebeğimi kaybetme ve bebeğimin annesiz kalma korkusu vardı, bebeğim aşırı gazlı bir bebekti kahvaltı dahi yapamazdım eşim evde olmasa, eşim işten gelir öyle kahvaltı yapardım saat 4 gibi , ara ara ağlama nöbetlerim olurdu, hepsi geçti gitti çok şükür, bebeğimin gazı 3. Aydan sonra hafifledi ve uykusuz gecelerimiz azaldı, zamanla daha iyiye gittim , sen daha çok yenisin , sabırlı ol gerekirse psikolojik destek al ...39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Ben39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Yaşamayan var mi desek daha doğru.39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
3 ay full ağlayan biri olarak geçecek diyorum. Korkma zamanla alışacaksın o da gülümsemeye şebeklik yapmaya başlayacak, güzel günler gelecek39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Offf içimde ki yara. Ben de lohusa depresyonu yaşamışım o zaman farketmedim. Sonradan anladım. Ben bebeğimi emzirmek istemiyordum bebek bana ayak bağı gibi geliyordu. Şimdi bebeğime bakınca, o günlere o kadar üzülüyorum ki. Beni asıl tahrik eden kaynanam ve görümcemdi. Bebeğimi görümcemin bebeğiyle kıyaslarlar sütün yetmiyor bu çocuk zayıf emzirmeyi bırak derlerdi. Ki hala laf ediyolar ama artık cevaplarını veriyorum.39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Ben sanki boyut değiştirmiş gibi hissediyordum ilk zamanlar. İlk 6 ay hiç tek kalmamıştım bebeğimle. Tek başıma kalacağımı düşündükçe ruhum daralıyordu. Siz daha çok yeniymişsiniz bu hisler çok normal ama alışılıyor. Bebek bakımının en zorlu zamanları bence ilk 4 5 ay. Bu zorluğun nedeni de daha önceki rahat, sorumluluk olmayan hayattan farklı bir dünyaya geçiş. Yoksa ileride anlayacaksınız en kolay zamanlarının bu dönemler olduğunu:)39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
Canim bebegim 3 aylik suan.ilk 2 ay ayni dedigin gibi geciyor.endise panik korku..bebegim uyurdu bana uyu derlerdi ama uyuyamazdim.suan 3 ayi biraz gecti. 23.30 da besledigim bebegim sabah 07.30 da uyandi39 günlük anneyim evde yalnız kalınca ölecek gibi hissediyorum sanki hiç geçmeyecek bu günler bebeğim hep küçük kalacak sanki hep ağlayacak geceleri hep uyanık kalacağım sankiyalnız bakıyorum hiç kimse yok yanımda. Eşim işe gidince ağlamak istiyorum bebeğim ağlayınca çok strese giriyorum özellikle gece işe gittiğinde çok bunalıma giriyorum atlatan var mı lütfen söyleyin. Ne zaman alışacağım buna? Ne zaman kolaylaşır bakımı ne zaman çok ağlamaz çok stresliyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?