lohusa depresyonuı dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım..

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..:43: çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..

o evlilikte hiç ağırlığın yok mu senin?

vur yumruğunu bu ne ağlayıp durunca oluyor mu?

bebeğimi anneme vermezler ne demek sen o bebeğin annesisin sen evladının sahibisin yeri geldiğinde babası bile karışamaz kime ne oluyor o kayınvalidenin saçını başını yolarım ben lohusaya eziyet ediyor terbiyesiz!

ağlayıp durma azcık çıkar dişini evlat söz konusu olunca ağlanmaz saç yolunur.

söylüyorum,konuşmuyorum hiçbiriyle mesela ama yoruldm tartışşmaktan..bir de ailemin eve gelip gitmesini sorun yaratacak die susuyorum..söylenecek çok şey var ama susuyorum..

iyide canım biraz ağırlığını koy, ne demek annem yanımda yok.. gerekirse konusmasınlar ama annen yanında olsun. nasıl onun cocugunu eviyse,senin anneninde cpcugunun evi. böyle terbiyesizlik olmaz

iyide canım biraz ağırlığını koy, ne demek annem yanımda yok.. gerekirse konusmasınlar ama annen yanında olsun. nasıl onun cocugunu eviyse,senin anneninde cpcugunun evi. böyle terbiyesizlik olmaz

annem rahatsızdı tartısmadan sonra iyice fenalaştı ve Ankaraya tedaviye gitti..istesede gelemez..ama dünüşte teyzemlerle gelecek...ama şimdi yanımda olsn istiyorm..

arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..:43: çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..

Canım öncelikle Allah bebeğini sana bağışlasin sağlıklı uzun ömürler versin Allah. Senin suan bu durumda sadece bebeğinle ilgileniyor olman cok iyi böyle de devam et iki yüzlü zaten olma neysen osun doğrusunu yapıyorsun bak ne güzel bebeğim kucağında ikinizde sag salim kurtulmuşsunuz öyle ölsem de vesaire gibi seyler düşünme kullanma da senden herkesten daha onli bir varlık var hayatında tamam suan her şey üst üste gelmiş keske de annen yakında olsaydı ama iste sorunlar maalesef bitmiyor hem merak etme ilerleyen zamanlarda 40 ıniz çıkınca sen annelere gidersin annen kalamıyorsa sen kalırsın arada bir annende merak etme hepsi geçicek. Benimde 47 günlük bebeğim var geceleri özellikle cok zorlanıyorum senin icinde zor oluyordur eminim ama zaman geçiyor sık disini rahata kavuscaksin kendine ve bebeğine iyi bak dikkat et sütün kesilmesin bak üzülende zaman geçiyor üzülmesende geçiyor en iyisi sen cok takma kafana bebeğine ada kendini diyorum ya geçiyor hersey İnan

acmısın diye sormuyor ne demek yaaa, oraya boru diyemi gelmiş,oğluna hizmet içinmi gelmiş.. doğum yapan sen,hizmet oğluna bu nasıl iş!! ben buyuk konusmayayım ama suan ki aklımla kovarım gibi geldi:41:

allah yardım etsin canım çok üzüldüm
ne istiyorlar bilmiyorum bu kaynanalar yazık günah değilmi lohusa kadına yapılacak şeymi bu

acmısın diye sormuyor ne demek yaaa, oraya boru diyemi gelmiş,oğluna hizmet içinmi gelmiş.. doğum yapan sen,hizmet oğluna bu nasıl iş!! ben buyuk konusmayayım ama suan ki aklımla kovarım gibi geldi:41:

mesela bugün 3 makine çamaşır attım makine..bir makine şimdi çıktı onları asmaya gidicem.kadın kalkıpta ben yapıyım demiyor...oğlu uyuro çünkü..kalkınca yapacak ona göstermelik...

oğlunun yanında sakın onun iş yapmasına izin verme,biraz yorul ama ilerde annem sana yardım etti dedirtme dicem burdaki kızlar ayyy ne fena kız dicek:52:

öncelikle Allah bebeğine sağlık ve uzun ömür versin ...canım çok üzüldüm ya inan nasıl insanmış bunlar çözemedim..benim kayınvalideme şükrettim yemin ederim. bence tepkilerini sakınma ben hiç sakınmıyorum kızsam anne niye böyle yaptın falan derim oda o sağolsun fesatlık yapmıyo. bence tepkisiz kalma sustukça tepene bincekler yazıklar olsun senin eşine kusura bakma ama...kıyamam sana ya

canim sen evin hanimisin
üstelik yeni dogum yapmissin
kayninin ne isi var gönder gitsin
kayanani istemiyormusun gönder
hicbirsey senden ve bebeginden önemli degil
hayret yaaa birde ölüm diyorsun nasil yanu
bebegin ne olacak
o kadar kolay siyrilirsinki bu isten
esin ne durumda onunla konus
evinde rahat et
gerekirse sirtina bez koyacak kimse olmasin ama canini sikacak kimsede olmasin benim görüsüm bu
bebegini düsün#
onun sana ihtiyaco var sadece

öncelikle bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün İnşallah..

k.validenize gerçek anlamda sinir oldum! ne için gelmiş oraya,olay yaratmaya mı gelmiş? ne düşüncesiz,insafsız insanlar var ya!

sanırım uzun süre kalmazlar,sayılı zaman çabuk geçermiş azıcık sabredin.çok strese sokmayın kendinizi..hem lohusasınız hem de sütünüz kesilmesin durduk yere.

mesela bugün 3 makine çamaşır attım makine..bir makine şimdi çıktı onları asmaya gidicem.kadın kalkıpta ben yapıyım demiyor...oğlu uyuro çünkü..kalkınca yapacak ona göstermelik...

kusura bakma da kayınvalidende suç yok

sen neden yattığın yerden kalkıyorsun ki

vallahi bu kadınlara kayınvalide koca kullanma klavuzu bastırıp dağıtıcam siz bu kadar saf olursanız daha çok ezilirsiniz lütfen git derhal yat ve sakın sakın kalkma tuvalete bile giderken kayınvalidene seslen

bu ne ya çamaşır asıcam diyor kendine kastın var herhalde hiç bu kadar garip şey duymadım

külkedisi misin sen hoşuna gidiyor bence ileride çocuklarına ben babanenizden çok çektim demek için mi böyle eziyet ediyorsun kendine...

afedersiniz de ben lohusa olucam isterlerse halının ortasına yapsınlar kalkmam...

lohusa halıyle 3 makine çamaşır atıp onu asmaya çalışana ne denir?

kayınvalide de mi suç? o cadı ama saflığında lüzumu yok.

kusura bakma da kayınvalidende suç yok

sen neden yattığın yerden kalkıyorsun ki

vallahi bu kadınlara kayınvalide koca kullanma klavuzu bastırıp dağıtıcam siz bu kadar saf olursanız daha çok ezilirsiniz lütfen git derhal yat ve sakın sakın kalkma tuvalete bile giderken kayınvalidene seslen

bu ne ya çamaşır asıcam diyor kendine kastın var herhalde hiç bu kadar garip şey duymadım

külkedisi misin sen hoşuna gidiyor bence ileride çocuklarına ben babanenizden çok çektim demek için mi böyle eziyet ediyorsun kendine...

afedersiniz de ben lohusa olucam isterlerse halının ortasına yapsınlar kalkmam...

bence de yatsın kalkmasın.yeni doğum yapmışsın,kaynanan yapmazsa akşam kocan yapsın:34:

bebeğini sağlıkla büyüt inşallah aynı durumu yaşadım ve sonunda kendım zarar gördüm sütüm bebeğime yetmedi mama vermek zorunda kaldım hastaneden geldıkten sonra ütü yapmıştım bende bir gün bile yatmamıştım annem yok dıye lafederler dıye sezeryanla doğum yaptığım halde hiç yatmadım 4 kerefenalık geçirdim 20 gün içinde böyle bı alışkanlığım yoktu ama lahusyken insan fazla terlıyor o terle kalıncada sıtrtta acayıp bi ağrı oluyo o ağrı yüzünden bayılmıştım mümkünse anneni yanına iste sütün için en azından insan üzüldükçe sütü gidiyorr 5 ay önceye gıttım içim burkuldu sanırım ömür boyu içimden çıkmıycak :5::5::5:

canım lohusalık zor geçer ... fiziki açıdan zaten çok zor hele duygusal olarak 1000 kat daha zordur..
ama arkadaşlarda demiş birazda sende var kalkmayacaksın,, zorla mı kaldırıyorlar ki ....
bırak eşinin çamaşırlarıda kalıversin oda annesine söyler o zaman zaten ..
yeni doğan bebeğin ne kadar çamaşırı olacak ki olursada anne ben kalkamıyorum ağrım var makineye atarmısın de geç otur..
valla ben zaten zor bir doğum geçirdim ama kolay bile geçse kalkamazdım ..
yattım 40 gün ,,kızımla oynadım,, beraber uyudum ,,değil çamaşır su bile götürmedim kimseye ..
ohhhh sefammm olsunnn :1:

Back
X