- Konu Sahibi siyahinmatemi
arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..
çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..