Lohusa depresyonuna girdim diye konu açarsın demiştiniz...

Ne kadar boş beleş kadınlar var ya. Hayata sadece milletin eşine bebegine karışmaya gelmişler. Esiniz madem kendi aranızda cozun diye toz duman olmuş siz de öyleyse o kadını çocuğunuzu sutunuzden etmeme bahanesiyle eve almayın. Koca kişisi size yigitlenmeye başlarsa da ya bu meseleyi çözersin ya da ben cocugumu sutumden etmemek için elimden geleni ardima koymam diyceksiniz.
 
Tamam kv ruh hastası ama konuyu okurken beni daha çok siz rahatsız ettiniz. Bu insanlar küsse ne olur küsmese ne olur, size fesat, kıskanç deseler ne olur? Allah korusun bebeğinize birsey olsa neyse en azından iyi gelinim diyebilecek misiniz?

Kp ilkinde odaya dalar dikkat etmemiş derim, ikincisinde dalar bir tepki veririm ve 3. olmaması için emzirirken kapıyı kilitlerim bu kadar, bana ne bu şuursuz ne düşünürse düşünsün. Çünkü bir noktadan sonra bulunduğunuz durumun tek suçlusu sizsiniz aslında.

Kv kavgadan sonra tekrar geldi, siz ne yaptınız? Tekrar bebeğinize dokunabildiyse geçmiş olsun hiç işe yaramamış, o geldiği anda odaniza gidip kapiyi kilitlemeniz lazımdı.
 
Eviniz çok mu yakın eğer öyleyse yerinizde olsam yeni doğurdum demem hemen eşime bir ev buldurur evi taşımaya çalışırım. Belli ki yıpranmışsınız. Ya da tası tarağı toplar anneme giderdim lohusa depresyonunundayım diye iyileşince dönerdim.
 
Evet arkadaşlar girdim kahrolasıca kaynanam yüzünden...Asıl dert ettiğim konu sülecek başıma çöreklenecek olmalarıydı bir şekilde ayaklarını kestik ama kaynanam hepsine bedel içinden şımarık bir ruh hastası çıktı
Bebeğimi sürekli evine götüreceğindan bahseden,emzirirken dibime dibime giren, terlediğimi bunaldığımı gördüğü halde en fazla 20 cm uzağımda duran ısrarla yanaşan,bebeğimin ellerini tutan ellerimi tutmayı sevdi diyip diyip gülen ağzının dibine giren sürekli bebek konuşmasıyla konuşan saçma sapan herşeye alık alık cevap veren benimle bile bebek sesiyle konuşan doğduğu günden beri normal konuşmasını duyamadığımız emzirme dışında çocuğumu kucağıma vermeyip gazını çıkarayım diyen bir kayıvalide ve emzirdiğimi bildiği halde kapı baca çalmadan odaya giren bir kayınpederle sizce kaç günde deliririm ? diyordum ki delirdim.Lohusa psikolojisiyle ben mi kıskanıyorum yoksa bu kadarı normal mi ? Hastane dışında evden çıkmıyoruz 20 günlük bebeğim ne zaman çıksak bebeğimi kayınvalidem kendi çocuğu gibi sürekli kucağında tutuyor emzireceksem emziriyorum emzirmem biter bitmez koparıyor benden kıskanıyorum sanmasın diye o sevmeye gelince ona veriyorum ama saatlerce dursa saatlerce vermiyor.Bazen alıp alıp evine götürüyor emzirme saati gelince getiriyor yine götürüyor kıskanıyorum sanmasın diye susa susa iş çığrından çıktı çocuğumu benimseyemiyorum annem yanımda kalıyor annemin alıp giydirdiğimiz kıyafetlere hep mana veriyor bir bakıyorum kafasına göre değiştirmiş türlü türlü bahanelerle 2 3 yaş elbisesi almış getirmiş diyor ki bunu 1 ay sonra giysin bu olmaz daha anne en erken 1 yaşında diyorum yok giydir diyor annem ne yapsa aynısını yapıyor bu kadını nasıl durduracağım ? Annem ayakta iken gelmiyor annemin yatma saatini belirlemiş o zaman geliyor gelşnce de laf sokuyor annesi gene yatmış diye yatıyor çünkü gece kalkıp beneğimle ilgilemiyor ben biraz dinleneyim diye adı kaynana ya anlamaz işte annem bir şey dese yüzüne bile bakmıyor annemi çok incitiyor kırıyor.Geçen akşam bebeği yıkayacaktık heves etti üstüne denk geldi iyi dedik beraber yıkayalım annem de dışarıdaki işleri halletti katlanacak çamaşır ütü vs vardı eşime mesaj yazmış yıkadık çocuğu kaynanan da gelmedi yanıma diye tesadüfen gördüm
halbu ki annem yanına gelince suratına bile bakmıyor Akşam bardağı taşıran son damla oldu kolik bebeğim var karnı ağrıyor gibiydi ben lavaboya gittim bir baktım o arada şekerli su vermiş 3 çay kaşığı şeker az bir şey su koymuş ben ki hamileyken şeker yüklemesi yaptırırken 10 kere düşündüm neden verdin böyle şeylere karşıyım dedim surat yaptım o ara telefonum çaldı bebeğim yine ağlıyor kaşla göz arasında bir baktım çay kaşığıyla yağ vermiş ayağına yatırmış sallıyor kabız bu çocuk totosuna sabun sokalım yapar diyor bana geldi cinnet sen ne yaptığını zannediyorsun 20 günlük bebek o dedim bütün ağzıma geleni saydım başladım titremeye ağlamaya kendimi durduramıyorum ama pervasızca karşımda güldü biz hep böyle büyüttük ne zannediyorsun şimdi sen bilgi anne mi dedi ben daha bir delirdim bardak çanak ne varsa yere attım eşim annesine karışma artık bana da sakin ol demekle yetindi ne sorununuz varsa kendiniz çözün dedi çıktı gitti kaynanam olacak kadın da çok durmadı gitti.Üzüntüden sütüm gitti bu kadından nasıl kurtulacağım bu akşam yüzsüzce hiç bir şey olmamış gibi geldi oturdu nefret ediyorum ne olur fikir verin bana kavga da ettim bağırdım da nasıl önüne geçeceğim
Cocugunu senden alırsa git al elinden neden veriyorsun? Yazık yavrucak anne kokusuna muhtac su an. Susma yüzüne soyle direkt. Anneni de sakın ezdirme. Pandemiyi bahane et görüşme. Niye sürekli görüşüyorsun el kadar bebek hastalık kapar Allah korusun.
 
Sizi üzmek istemiyorum ama çok şaşırdım ne demek alıp alıp evine götürüyor ve bu kadının aklıbaşında olmadığı belli, yani bugüne kadar bebek olmadan da başka davranışlarından anlamış olmanız lazım, nasıl göz yumdunuz? Şekerli suyu, yağı sizin yanınızdayken verebilmiş zaten, normal bir insan 20 günlük bebegi annesinden ayırıp da evine götürür mü ya? Burda bebeği emzirmeye kalkışan kvler olduğunu birçok konuda okuyup dehşete düşmüştüm, siz hiç denk gelmediniz mi o mesajlara? Birini alıntılıyorum.

bir meme vakası da benden. bunlar topluca bize saka mı yapıyor? kahvaltıya kvye cıktım. (üst katta oturuyor) kahvaltıdan sonra kızımı emzirdim uyudu. benim de ev isi yapmam gerekiyodu onu indirmedim eve heryeri açar iyice havalandırırım hem diye. neyse benim isim 1,5 saat kadar sürdü. bu arada sordum tabi uyandı mı duruyor mu vs. isimin bitmesine yakın uyandı ama duruyor bitir öyle gel dediler. neyse cıktım altına yapmıs altını alıyorum kv dedi ki senin memeni tanıyor. nasıl yani? dedim. sen yokken öylesine mememi vermeye calıstım almadı diyor. salak mısın kadın amacın ne duran cocuga memeni dayıyorsun. arkadan görümcem de x’e de denemisti annem o da almamıstı diyor. x dedigim eltimin oglu. salak gibi hicbisey diyemedim ya. kendimi yiyorum sinirden. o an hicbisey diyemedim. salak mıyım neyim desene niye öyle seyler yapıyosunuz diye. düsünüyorum acaba en son ne zaman banyo yaptı. memesi pis mi temiz mi ter mi kokuyor ne kokuyor. allahtan almamıs ama denemisler saka gibi. alsaydı alacaktı yani. bir de piskin piskin söylüyorlar. memenizi satacak yer arıyosanız dogurun bi tane. esime söylicem eve gelince. her durumda haklı olan ailesi acaba suan haklı mı. kvye de ilk fırsatta anne ben o an söyleyemedim ama hic hosuma gitmedi vs tarzı bi konusma yapıcam.
 
Benim kv benim çalışmamı istemediği için bana şöyle dedi:" İleride çocuğunu baktiririm diye düşünüyorsan hiç öyle düşünme, bana güvenerek cocuk yapma" 😅
Sanki ayy kvme güvenip bir çocuk yapayım ben çalışırım o da bakar ohh diyeceğim. Zaten annem ben bakarım demiş zerre aklımdan geçmemişti ki düşündüğü şeye bakar mısın
Off berbat. Biz 2aydır evlıyız. Bugun kv dıyokı ruyamda senı hamıle gordum. 2yöntemle korunuyoruz dıyemedım🤣
 
Yüz vermeyin asla ne demek evine götürmek burda sevin sevecekseniz diyemiyorsanız daha çok sinir krizi geçirirsiniz allah sabır versin çok pişkin bir kadınla karşı karşıyasınız. Varsın kötü gelin olun ama kendizi strese sokmayın adabınca reddedin yardım ve aşırı mıçmıç sevmelerini. Zaten ne yaparsanız yapın arkanızdan iyi olduğunuzu sevildiğinizi sanmıyorum bari hakkını verin kötü gelinliğin.
 
Vereceksin hepsine ev işi bebeğine ahtapot gibi sarilacaksin aslında.

Açık açık da iş isteyeceksin.
Yaa camlar da ne pislenmişti ille yardımsa bana o lazım.
Ayy canım da nasıl ev baklavası çekti.
Şerbetli tatlı süt de yaparmış.
Minicik bebek enfeksiyona açık. Ev tozlanmasın aman.

Böyle iş buyurunca ortada anadan başka kimse kalmaz :KK70:

görümce ve kv hastaneye gelme plani yapiyor, sonrada kalacaklar..
maalesef onlara yasak sökmez..gelecekler.
annemler kalabalik yapmak istemiyor bebek açısından..esimde annesine kıyamıyor son torunu görsün doyasıya vs..80 küsür yaşında, ne bana bakabilir ne bebeğe ne eve..muhtemel gorumcede gelecek bu sebeple..
ama bende bebeği kalabalığa sokmayacagim..
bebek yatak odamda olacak ve benim odama benden izinsiz giremiyorlar..
gelen ev işi yapmaya geliyor..teoride okeyler umarim eylemde de uyarlar..yoksa lohusalik haklarimi kullanmayi düşünüyorum..
 
Eski konularınızdan bahsetmişler, hatırladım ben sizi. İlk konunuzdaki rezilliğin senesi dolmadan çocuk yapmışsınız.

Kendinizi eşinize karşı bile savunamazken çocuğu ne yapacaksınız allah aşkına? Önce kendinizi savunmayı öğrenin.

Eski bir konunuzda da şu cümleyi kurmuşum size. Ama siz hala öğrenmemişsiniz kendinizi savunmayı. Ama artık öğrenin bir zahmet çünkü bu rezilliklerden artık sadece siz etkilenmiyorsunuz, çocuğunuz da etkileniyor.
Madem o çocuğu yaptınız, o zaman poposuna tıkılmaya çalışılan sabunlara, ağzına tepiştirilen şekerlere engel olun. Küserlerse küssünler.
Böyle davrandıkça madalya vermiyorlar gördüğünüz gibi. Onların keyfi yerinde, sinirden kendi kendini yiyen sizsiniz.
 
Sadece lohusa psikolojisi diye düşünmeyin öncelikle biz bile böyle uzaktan okurken bu kadar sinirleniyorsak sizinki gayet normal. Ama bu kadar düşürmeyin psikolojinizi annesiniz artık güçlü durun biraz, yaptıkları hem sağlıksız hem de çocuğunuzun emzirme dışında da size ihtiyacı var. Konuşamıyor bağıramıyorsanız alın çocuğu kucağından o yokmuş gibi davranın, yüzsüz olun biraz, kırılırsa da takmayın anlamamış gibi yapın. Bağırıp çağırırsa da onun terbiyesizliği olur hem. Böylelikle dışlandığını anlayıp gider. Hep böyle gider diye de düşünmeyin siz baştan tavrınızı koyunca o da sonrasında alışacaktır. Küslükler dargınlıklar kalmayacaktır. Ama önemli olan tavrınızı net koyup esnetmemek. Unutmayın her şey bir yana siz bir yana, bebeğinize odaklanın birbirinizi tanıyın, o anların tadını doya doya yaşayın. Gerekirse annenizin evine gidin evet hem mekan değişikliği de size iyi gelir. Umarım eşiniz de farkına varır ve her şey kısa sürede düzene gireri.
 
Evet arkadaşlar girdim kahrolasıca kaynanam yüzünden...Asıl dert ettiğim konu sülecek başıma çöreklenecek olmalarıydı bir şekilde ayaklarını kestik ama kaynanam hepsine bedel içinden şımarık bir ruh hastası çıktı
Bebeğimi sürekli evine götüreceğindan bahseden,emzirirken dibime dibime giren, terlediğimi bunaldığımı gördüğü halde en fazla 20 cm uzağımda duran ısrarla yanaşan,bebeğimin ellerini tutan ellerimi tutmayı sevdi diyip diyip gülen ağzının dibine giren sürekli bebek konuşmasıyla konuşan saçma sapan herşeye alık alık cevap veren benimle bile bebek sesiyle konuşan doğduğu günden beri normal konuşmasını duyamadığımız emzirme dışında çocuğumu kucağıma vermeyip gazını çıkarayım diyen bir kayıvalide ve emzirdiğimi bildiği halde kapı baca çalmadan odaya giren bir kayınpederle sizce kaç günde deliririm ? diyordum ki delirdim.Lohusa psikolojisiyle ben mi kıskanıyorum yoksa bu kadarı normal mi ? Hastane dışında evden çıkmıyoruz 20 günlük bebeğim ne zaman çıksak bebeğimi kayınvalidem kendi çocuğu gibi sürekli kucağında tutuyor emzireceksem emziriyorum emzirmem biter bitmez koparıyor benden kıskanıyorum sanmasın diye o sevmeye gelince ona veriyorum ama saatlerce dursa saatlerce vermiyor.Bazen alıp alıp evine götürüyor emzirme saati gelince getiriyor yine götürüyor kıskanıyorum sanmasın diye susa susa iş çığrından çıktı çocuğumu benimseyemiyorum annem yanımda kalıyor annemin alıp giydirdiğimiz kıyafetlere hep mana veriyor bir bakıyorum kafasına göre değiştirmiş türlü türlü bahanelerle 2 3 yaş elbisesi almış getirmiş diyor ki bunu 1 ay sonra giysin bu olmaz daha anne en erken 1 yaşında diyorum yok giydir diyor annem ne yapsa aynısını yapıyor bu kadını nasıl durduracağım ? Annem ayakta iken gelmiyor annemin yatma saatini belirlemiş o zaman geliyor gelşnce de laf sokuyor annesi gene yatmış diye yatıyor çünkü gece kalkıp beneğimle ilgilemiyor ben biraz dinleneyim diye adı kaynana ya anlamaz işte annem bir şey dese yüzüne bile bakmıyor annemi çok incitiyor kırıyor.Geçen akşam bebeği yıkayacaktık heves etti üstüne denk geldi iyi dedik beraber yıkayalım annem de dışarıdaki işleri halletti katlanacak çamaşır ütü vs vardı eşime mesaj yazmış yıkadık çocuğu kaynanan da gelmedi yanıma diye tesadüfen gördüm
halbu ki annem yanına gelince suratına bile bakmıyor Akşam bardağı taşıran son damla oldu kolik bebeğim var karnı ağrıyor gibiydi ben lavaboya gittim bir baktım o arada şekerli su vermiş 3 çay kaşığı şeker az bir şey su koymuş ben ki hamileyken şeker yüklemesi yaptırırken 10 kere düşündüm neden verdin böyle şeylere karşıyım dedim surat yaptım o ara telefonum çaldı bebeğim yine ağlıyor kaşla göz arasında bir baktım çay kaşığıyla yağ vermiş ayağına yatırmış sallıyor kabız bu çocuk totosuna sabun sokalım yapar diyor bana geldi cinnet sen ne yaptığını zannediyorsun 20 günlük bebek o dedim bütün ağzıma geleni saydım başladım titremeye ağlamaya kendimi durduramıyorum ama pervasızca karşımda güldü biz hep böyle büyüttük ne zannediyorsun şimdi sen bilgi anne mi dedi ben daha bir delirdim bardak çanak ne varsa yere attım eşim annesine karışma artık bana da sakin ol demekle yetindi ne sorununuz varsa kendiniz çözün dedi çıktı gitti kaynanam olacak kadın da çok durmadı gitti.Üzüntüden sütüm gitti bu kadından nasıl kurtulacağım bu akşam yüzsüzce hiç bir şey olmamış gibi geldi oturdu nefret ediyorum ne olur fikir verin bana kavga da ettim bağırdım da nasıl önüne geçeceğim
Bucahil kaynanalar ve vasıfsız oğulları yüzünden hayatımızın en güzel zamanları çileyle geçiyor. Benim domuz da baba rahat vermemişti hamileyken de doğurunca da. Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Sabır bir yere kadar kardeşim. Uzaklaştırabildiğin kadar uzaklaştır. Bunlar insanın yuvasını dağıtıyor. Allah layığını versin o kadının. Sabunu onun ağzına sokmalı bir daha konuşamasın.
 
Evet arkadaşlar girdim kahrolasıca kaynanam yüzünden...Asıl dert ettiğim konu sülecek başıma çöreklenecek olmalarıydı bir şekilde ayaklarını kestik ama kaynanam hepsine bedel içinden şımarık bir ruh hastası çıktı
Bebeğimi sürekli evine götüreceğindan bahseden,emzirirken dibime dibime giren, terlediğimi bunaldığımı gördüğü halde en fazla 20 cm uzağımda duran ısrarla yanaşan,bebeğimin ellerini tutan ellerimi tutmayı sevdi diyip diyip gülen ağzının dibine giren sürekli bebek konuşmasıyla konuşan saçma sapan herşeye alık alık cevap veren benimle bile bebek sesiyle konuşan doğduğu günden beri normal konuşmasını duyamadığımız emzirme dışında çocuğumu kucağıma vermeyip gazını çıkarayım diyen bir kayıvalide ve emzirdiğimi bildiği halde kapı baca çalmadan odaya giren bir kayınpederle sizce kaç günde deliririm ? diyordum ki delirdim.Lohusa psikolojisiyle ben mi kıskanıyorum yoksa bu kadarı normal mi ? Hastane dışında evden çıkmıyoruz 20 günlük bebeğim ne zaman çıksak bebeğimi kayınvalidem kendi çocuğu gibi sürekli kucağında tutuyor emzireceksem emziriyorum emzirmem biter bitmez koparıyor benden kıskanıyorum sanmasın diye o sevmeye gelince ona veriyorum ama saatlerce dursa saatlerce vermiyor.Bazen alıp alıp evine götürüyor emzirme saati gelince getiriyor yine götürüyor kıskanıyorum sanmasın diye susa susa iş çığrından çıktı çocuğumu benimseyemiyorum annem yanımda kalıyor annemin alıp giydirdiğimiz kıyafetlere hep mana veriyor bir bakıyorum kafasına göre değiştirmiş türlü türlü bahanelerle 2 3 yaş elbisesi almış getirmiş diyor ki bunu 1 ay sonra giysin bu olmaz daha anne en erken 1 yaşında diyorum yok giydir diyor annem ne yapsa aynısını yapıyor bu kadını nasıl durduracağım ? Annem ayakta iken gelmiyor annemin yatma saatini belirlemiş o zaman geliyor gelşnce de laf sokuyor annesi gene yatmış diye yatıyor çünkü gece kalkıp beneğimle ilgilemiyor ben biraz dinleneyim diye adı kaynana ya anlamaz işte annem bir şey dese yüzüne bile bakmıyor annemi çok incitiyor kırıyor.Geçen akşam bebeği yıkayacaktık heves etti üstüne denk geldi iyi dedik beraber yıkayalım annem de dışarıdaki işleri halletti katlanacak çamaşır ütü vs vardı eşime mesaj yazmış yıkadık çocuğu kaynanan da gelmedi yanıma diye tesadüfen gördüm
halbu ki annem yanına gelince suratına bile bakmıyor Akşam bardağı taşıran son damla oldu kolik bebeğim var karnı ağrıyor gibiydi ben lavaboya gittim bir baktım o arada şekerli su vermiş 3 çay kaşığı şeker az bir şey su koymuş ben ki hamileyken şeker yüklemesi yaptırırken 10 kere düşündüm neden verdin böyle şeylere karşıyım dedim surat yaptım o ara telefonum çaldı bebeğim yine ağlıyor kaşla göz arasında bir baktım çay kaşığıyla yağ vermiş ayağına yatırmış sallıyor kabız bu çocuk totosuna sabun sokalım yapar diyor bana geldi cinnet sen ne yaptığını zannediyorsun 20 günlük bebek o dedim bütün ağzıma geleni saydım başladım titremeye ağlamaya kendimi durduramıyorum ama pervasızca karşımda güldü biz hep böyle büyüttük ne zannediyorsun şimdi sen bilgi anne mi dedi ben daha bir delirdim bardak çanak ne varsa yere attım eşim annesine karışma artık bana da sakin ol demekle yetindi ne sorununuz varsa kendiniz çözün dedi çıktı gitti kaynanam olacak kadın da çok durmadı gitti.Üzüntüden sütüm gitti bu kadından nasıl kurtulacağım bu akşam yüzsüzce hiç bir şey olmamış gibi geldi oturdu nefret ediyorum ne olur fikir verin bana kavga da ettim bağırdım da nasıl önüne geçeceğim
Madem eşiniz sesini çıkarmıyor ve kayınvalide arsız çıktı.. Bebeğinizi de alın annenizle beraber annenizin evine gidin bu kadar basit.. Eşiniz de ne zaman aklı başında hareket etmeye karar verirse o zaman dönün eve..
 
rozikka rozikka sonuna kadar haklısın. Bebek senin bebeğin sen izin vermedikten sonra isterse arkandan bebeği göstermiyor bebeğe elleştirtmiyor desin, benim umrumda değil açıkçası böyle laflar.
Bebek benim bebeğim yağ şeker vermeye çalısırken çkk sert uyarırm elinden alırım, hangi aklı başında olan insan daha yeni doğmuş bebeği alıp annesinin olmadığı yere götürür kusura bakmayın kötü olmayayım diye böyle bir şeye asla müsaade etmem, kim kırılıyosa buyrun kırılsın.
 
Bir yerden sonra okumadım.Verme çocuğunu Allah Allah ağzın dilin yok mu konuşamıyor musun benim de kırkım yeni çıktı vermem cocuğumu kimseye benim iznim olmadan da odama kimse giremez emzirirken.Lohusalıkla alakası yok senin sesin niye çıkmıyo onu anlamadım kayınpeder nasıl girer emzirirken ya ağzına ederim öyle adamın ben
Helal bee canımsın
 
Allah yavrunu hayirlisi ile büyütmek nasip etsin canim...
Cok üzüldüm senin adina, Allah icini ferahlatsin üzüntülerini sıkıntını biran evvel def etsin 🤲🏻
Bunlar maalesef insanın içinde hep yara kalıyor, benim aradan yaklaşık 6 yıl geçmesine rağmen hala içimde bir izi var, yavrumun doğduğu ilk günlerin fotolarına dahi bakmak istemiyorum bana o anı hatırlattıkları için...
Rabbim böyle insanları ıslah etsin...
 
Siz çok garipsiniz ya. Cocugum yok ama 20 gunluk bebek görmüşlüğüm var 20 gunluk bebe minnacik oluyor insan kucagina almaya dahi cekiniyor cok hassas. Siz nasil 20 gunluk bebegi kvnin eline verip evine yolluyorsunuz yahu...

Psikolojisi bozuk, hastaneye yatacakti dediginiz kadina 20 gunluk bebek nasil veriliyor? Sizin yaninizda sekerli, su yag yediren poposuna sabun sokalim diyen insan evinde neler veriyordur cocuga?

🙄🙄🙄
 
Torun olunca gelinu bunaltmaya ant icmis bunlar. Gelip gitmesini engellemeniz lazim. Küsmesi barismasindan daha hayirli gibi
 
Sizi üzmek istemiyorum ama çok şaşırdım ne demek alıp alıp evine götürüyor ve bu kadının aklıbaşında olmadığı belli, yani bugüne kadar bebek olmadan da başka davranışlarından anlamış olmanız lazım, nasıl göz yumdunuz? Şekerli suyu, yağı sizin yanınızdayken verebilmiş zaten, normal bir insan 20 günlük bebegi annesinden ayırıp da evine götürür mü ya? Burda bebeği emzirmeye kalkışan kvler olduğunu birçok konuda okuyup dehşete düşmüştüm, siz hiç denk gelmediniz mi o mesajlara? Birini alıntılıyorum.
L leylosvemecnun ben mesafemi koydum yapacağınız tek şey mesafe koymak. alt üst oturuyoruz ama kendim gitmedikce bırakmadım, artık zaten bıraksam da durmayan bi bebegim var çok şükür😁 bu işin tek çözümü pat pat söyleyip mesafe koymak
 
Off berbat. Biz 2aydır evlıyız. Bugun kv dıyokı ruyamda senı hamıle gordum. 2yöntemle korunuyoruz dıyemedım🤣
Hahaha valla ya sorma ben yine 1 yıl 4 aydır evliyim daha bebek konusu geçmedi bizde. Okuyorum çünkü ama 6-7 ay sonra okulumda bitiyor baskılar başlamaz inşallah 😢
Sen eşinle iyi de olsan yapma şuan bence çünkü çok çok yenisin, en az 1-2 yıl bir tanı, gez toz eğlen ya 😅
 
X