• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Lohusa pijama ve geceliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi tunica
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tunica

Ziyaretçi
Arkadaşlar uzun aramalardan sonra ebru hamilenin lohusa pijamasından aldım hem hamileliğimde rahatlıkla giydim hemde lohusa dönemimde kullandım . ihtiyacı olan annelere tavsye ediyorum

işte benim aldığım
Ebru Maternity

ve diğer modeller
Ebru Maternity
Ebru Maternity

çok güzelmiş arkadaşım teşekkür ederim..hepsine bayıldım...önce gebe kalmam gerekiyor tabi...
ama olunca hepsini alıcam sözzzz....

6577086_0.jpg

1204483680307459m.jpg

Son düzenleme:
aldığım geceliği vicdan arkadaşımız eklemiş sağolsun, neyse bende bir arkadaşıma sordum öğrendim az önce şimdi diğerlerini ekleyim ozaman
1204483912572542m.jpg
1173716411423295m.jpg

cicikom2wn1.jpg

e2032gy0.jpg

r377861p377860p0000stylle9.jpg

allah banada nasip etsin:gitme:

Kızlar ben bu gecelik ve pijamaları çok beğendim acaba ıstanbul'da alabileceğim bir yer var mı?
ınternette bulamadım..

2.JPG

4.JPG

ben bu leylekli gecelik takımını çok almak istedim. eminönünde havuzlu Han var, orda gördüm. Ama (m) bedeni yoktu maalesef alamadım. sezonu da bitmek üzereymiş gelmicek dediler.
sen bu resimleri nerden buldun,ben markasına bakmayı unuttum da hatırlıyomusun markasını?

ben bu leylekli gecelik takımını çok almak istedim. eminönünde havuzlu Han var, orda gördüm. Ama (m) bedeni yoktu maalesef alamadım. sezonu da bitmek üzereymiş gelmicek dediler.
sen bu resimleri nerden buldun,ben markasına bakmayı unuttum da hatırlıyomusun markasını?

canım internette lohusa geceliği diye arttığımda bir firmanın ürünlerinde gördüm ama geceliklerde sadece S beden kalmıştı , mail attım firmaya elimizde başka bedeni yok dediler sadece S kalmış maalesef..

canım internette lohusa geceliği diye arttığımda bir firmanın ürünlerinde gördüm ama geceliklerde sadece S beden kalmıştı , mail attım firmaya elimizde başka bedeni yok dediler sadece S kalmış maalesef..

mail attığın firmanın adını ya da linkini verebilir misin canım S beden varsa ben alabilirim..

arkadaşlar merhaba bu gecelikleri hangi siteden alabiliriz pembe ve mavili çok güzel bana bi yardımcı olun lütfennnnn

kızlar ben aqua marka geceliklere ve pijamalara bakın derim çok şıklar
ben hastanede 1 numara olmuştum gecelik ve pijamalarımla
herkes beni konuşmuş beni sormuş hemşireler söylemişti

Back
X