- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Öyle mi oluyor yahu kafamda deli sorular ben de alışsın diye eşime veririm diyordum yoksa vermek istemeyecek miyim ben deKesinlikle alışır. Daha sonra siz ararsınız birileri gelsinde tuvalete gideyim diye :) bir şey söylemeyin o kadar yardımı dokunmuş 5 gün sabredin. Kötü siz olursunuz. Bu düşündükleriniz hep lohusalıktan. Benim kv lohusayken 2 kere geldi evime görümcemde öyle kimseye vermek istemedim kendi ailem hariç eşim aldığında bile deli oldum. Acaba geri karnıma mı soksam onlar geldiğinde diye düşündüğüm bile oldu
Hangi hastane acaba?doktorunuz doçent ya da Prof muydu?Şu an doğuma 3 haftam kaldı ve acayip korkuyorum.Her gece uyanıp ağlıyorum o derece.Ben ayni gün ayaktaydim .Cok iyi bir dogum hastanesindeydim.Acaba cok ehil kisilere mi düştüm bilmiyorum ki.Hic dikis agrisı cekmedim.Cok agrim oldu denince garip geliyor.
Sezeryan kişiden kişiye değişir kimisi hemen ayaklanır kimininki biraz daha ağır olur. Ama sana tavsiyem ameliyat sonrası bol bol yürümen. Sancin olsa da sakın tembellik etme hastanede yürüyüş yap çünkü en çok sanci gazdan oluyo , ameliyat sırasında organa gaz dolduğu için gaz sancısı yapıyor ama onun gaz oldunu anlamiyosn sanki ameliyat yeri ağrısı gibi. Ne kadar çok yürüyüp bağırsaklarını bir an önce çalıştirirsan o kadar çabuk iyilesirsn. Ay ağrım var yatayim dersen gaz çıkmadıkça daha çok ağrı oluyor kısır döngü gibiDaha önce büyük bi ameliyat geçirdim ilk gece çok ağrım olmuştu sadece. Bunda da öyle olur diye düşünüyodum kaç oldu ağrıyor diye okuyunca tedirgin oldum valla çok sağolasın
Anne değilim.Merhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum
İzmir Cinarli Dogum Hastanesin de bir docentti.Anestezi uzmaninin cok cok iyi oldugu soylenmisti.Sanirim o yüzden hic dikiş acısı cekmedim.Düzenli agri kesiciler veriliyor ayrica Guveneceginiz ve gercekten iyi bir yere gidin ve korkmayinHangi hastane acaba?doktorunuz doçent ya da Prof muydu?Şu an doğuma 3 haftam kaldı ve acayip korkuyorum.Her gece uyanıp ağlıyorum o derece.
Özelle tıp fak.arasında kaldım da tıptaki doçent diye vazgeçemiyorum,özelinde konforu ayrı.İzmir Cinarli Dogum Hastanesin de bir docentti.Anestezi uzmaninin cok cok iyi oldugu soylenmisti.Sanirim o yüzden hic dikiş acısı cekmedim.Düzenli agri kesiciler veriliyor ayrica Guveneceginiz ve gercekten iyi bir yere gidin ve korkmayin
Hakkinizda hayirlisi olsun hangi doktora yakinnhissedip ,guven duyduysaniz.Üniversite hastanelerinde de iyice işini bilen tecrubeli uzmanlar oluyor.Özelle tıp fak.arasında kaldım da tıptaki doçent diye vazgeçemiyorum,özelinde konforu ayrı.
Merhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum
Kız millette ne kaynanalar var. Benimki anca bizi soymaya çalışsın.Hangimiz lohusada normal piskolojideydik ki? Biraz sabredin kadının kalbi kırılmasın. Sizinle gayet güzel ilgilenmiş. Burada neler okuyoruz görüyorsunuz.
Merak etmeyin bebek başkasına alışmaz. anne kokusunu hisseder.
Siz gergin olduğunu için bebeğe yansıyordur. O da huzursuz oluyordur.
Sakinleşmeye başladığınızda bebeğiniz de sakinleşecektir
Gerçekten çok ağrı yapıyor mu sezaryen yeri? Bence tadını çıkar bu arada az kalmış o senin kokunu unutmaz
[/QUOTE iki sezeryan dogum yaptim sanirim bünyeden bünyeye değişiyor ben 4.gün ev süpürüyordum ama benim dikişsiz oldu yapıştırma yaptilar
Ne alaka alışmakla benim de sezeryan annemde 1 ay kaldım nerdeyse 1 ay annem baktı yani bi emzirmedi sadece siz bunalmışsınız kendinizi veremiyorsunuz biraz da kendini evinize geçin kvdenizle daha rahat edersinizMerhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum
Maşallah sizin hiç sanciniz olmadı mi 5 gün göğsümde annem tuttu bebeğimi o kadar kollarım da derman yoktu yaniBende sezeryan olmustum annem 1 gun kaldi sadece sonra yalniz bakmak istedim annemide gonderdim.Arkadasim bosuna kalmissiniz 2.gunden itibaren bakabilirdiniz kendiniz.
Valla at gibiymisim demekkiMaşallah sizin hiç sanciniz olmadı mi 5 gün göğsümde annem tuttu bebeğimi o kadar kollarım da derman yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?