Doğumdan sonraki hayattan bikmışĺikYa bunu çok duydum nedir bu sahi?
Yalnız kalmaktan da korkmuş muydun ben ameliyatliyim diye bi işe yaramicagimi da zannediyorum nebilim tuhafVar tabi ben mesela. Sebepli sebepsiz her şeye ağlama,iştahsızlık hayattan kopmuşluk. Neyseki kısa sürede toparlanmıştım. 2. Çocuğumda yaşamadım.
Ben aksine yalnız kalmak istiyordum. Herkeste farklı farklı işte canım. Merak etme geçecek. Bak ben 16 ay arayla 2 sezeryan yaptım ve çok şükür her işe yarıyorum :)Yalnız kalmaktan da korkmuş muydun ben ameliyatliyim diye bi işe yaramicagimi da zannediyorum nebilim tuhaf
Düzeliyor mu peki ? Benim ki 4 aylık olacak hala bir yere gidemiyorum.benimde başima geldi canim 40 gun dişari bile cikamadim.aglayan uyumayan bir bebek ve yorgyn uykusuz bir ben.2 ayda anca cikabildim depresylndan.hep oyle kalacak saniyordum
duzeliyor canim bebegim şuan 5 aylik ve ben 2.5 aydir her yere gidiyorum geziyoruz bebegimle :) bide dogum sonrasi kilo verincede baya iyileştim :) hamilelikten kalma kilolar catlaklar bakimsizlikti beni en cokta depresyona sokanDüzeliyor mu peki ? Benim ki 4 aylık olacak hala bir yere gidemiyorum.
Emzik tutuyor mu canım ? Benim ki tutmuyor gece bile habire uyanıyorduzeliyor canim bebegim şuan 5 aylik ve ben 2.5 aydir her yere gidiyorum geziyoruz bebegimle :) bide dogum sonrasi kilo verincede baya iyileştim :) hamilelikten kalma kilolar catlaklar bakimsizlikti beni en cokta depresyona sokan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?