lohusa sendromu !!!

canım kendini nasıl hissediyosun anlatırmısın biraz _?

Var tabi ben mesela. Sebepli sebepsiz her şeye ağlama,iştahsızlık hayattan kopmuşluk. Neyseki kısa sürede toparlanmıştım. 2. Çocuğumda yaşamadım.

Benim ikinci çocuğum yaşamamaya çalışıyorum ama bazen kendi kendime bi bakmışım sanki dünya paramparça olmuş gibi kendimi motive etmeye çalışıyorum ama beceremicek gibiyim

Ben de yaşadım. Depresyonun bir türü. Alıngan, hassas ve çok endişeliydim.

Var tabi ben mesela. Sebepli sebepsiz her şeye ağlama,iştahsızlık hayattan kopmuşluk. Neyseki kısa sürede toparlanmıştım. 2. Çocuğumda yaşamadım.
Yalnız kalmaktan da korkmuş muydun ben ameliyatliyim diye bi işe yaramicagimi da zannediyorum nebilim tuhaf

Bi iyileşsem ben çikacam ama sanki hep böyle kalcm gibi geliyor simdi

Yalnız kalmaktan da korkmuş muydun ben ameliyatliyim diye bi işe yaramicagimi da zannediyorum nebilim tuhaf
Ben aksine yalnız kalmak istiyordum. Herkeste farklı farklı işte canım. Merak etme geçecek. Bak ben 16 ay arayla 2 sezeryan yaptım ve çok şükür her işe yarıyorum :)

benimde başima geldi canim 40 gun dişari bile cikamadim.aglayan uyumayan bir bebek ve yorgyn uykusuz bir ben.2 ayda anca cikabildim depresylndan.hep oyle kalacak saniyordum

Eşleriniz napti peki siz bu durumdayken ?

benimde başima geldi canim 40 gun dişari bile cikamadim.aglayan uyumayan bir bebek ve yorgyn uykusuz bir ben.2 ayda anca cikabildim depresylndan.hep oyle kalacak saniyordum
Düzeliyor mu peki ? Benim ki 4 aylık olacak hala bir yere gidemiyorum.

Düzeliyor mu peki ? Benim ki 4 aylık olacak hala bir yere gidemiyorum.
duzeliyor canim bebegim şuan 5 aylik ve ben 2.5 aydir her yere gidiyorum geziyoruz bebegimle :) bide dogum sonrasi kilo verincede baya iyileştim :) hamilelikten kalma kilolar catlaklar bakimsizlikti beni en cokta depresyona sokan

ben iki çocuğumda da yaşadım.kızım doğduktan sonra berbattım.ilk olmasına yordum.2. de olmayacak gibi geldi son ana kadar iyiydim.bana ne oluyorsa çocuk doğar doğmaz bir delleniyorum.2.de de çok kötüydüm.benim depresyon da biraz ilginç.depresyon mu denir bilmem de terör estiriyorum etraftaki herkese.ağlama krizleri herkese bağırıp çağırmalar.sonra utanıyorum herkesten nasıl yaptım diye.elimde değil dünya üstüme geliyor resmen

Benim oğlum bir yaşında ve ben daha yeni yeni çıktım sayılır hayatım bitmiş gibi geliyo hiç uyumayan bir bebek uykusuz bir anne sürekli mızır mızır akşama kadar yanından ayrılsam ağlıyo falan daralıyorum özellikle çalışan bayanlar için zor geçiyo ben evde çok daralıyorum ama oğlum arabayı sevmiyo sürekli ağlıyo hayattan bezdirdi özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissediyorum

duzeliyor canim bebegim şuan 5 aylik ve ben 2.5 aydir her yere gidiyorum geziyoruz bebegimle :) bide dogum sonrasi kilo verincede baya iyileştim :) hamilelikten kalma kilolar catlaklar bakimsizlikti beni en cokta depresyona sokan
Emzik tutuyor mu canım ? Benim ki tutmuyor gece bile habire uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…