lohusa sendromu !!!

Hamileyken annem beni bırakıp şehir dışına gezmeye gitti tek kaldım 36 haftalıktım gitme dedim ben insan değilmiyim dedi işimi zor yaptım kaynanam doğuma 1 hafta kala kaynımla geldi kaynımın yanında sancı çektim doğum yaptım diğer kaynım ve kaynatamda geldi ev erkek doldu doğumumda kardeşim kavga çıkardı bi kadınla kavga etti karakolluk oldu annem doğumdan sonra geldi kaynanamla ve benle kavga etti ben ağlamaktan bayılırken beni 3 günlük loğusa bırakıp gitti. Kaynanam sürekli sütün yok niye yok bu cüsseyle nasıl yok niye bukar yedin çok mu yattında bukadar kilo aldın karnın duruyo dedi sürekli gece gitti yattı kocasının yanında bebeğe hep kendim baktım ilk günden beri benim kocamda fosur fosur uyudu dayanamadım odamdan kovdum git içerde yat dedim. Annemin yaptığından sonra sütüm kesildi emziremedim o muhtaçlıkta o çaresizlikte ellerin arasında beni bırakıp gitmesini affedemedim 2,5 yıldır görüşmüyorum. Kaynanam oğlum 17 günlükken gitti o kapıyı kapattığım an mutluluktan uçacaktım inanın kızlar sanki ozaman doğmuş gibi sevindim ve o gittikten sonra anne oldum dedim rahat ettim ve bebeğime odaklandım keşke hiç gelmeselerdi onlar olmasa okadar yemek ggerekmezdi ee evde batmazdı kimse olmasa bebğim uyudukça çorba yapsam yeterdi bana boşuna stres çektim sütümden oldum şimdiki aklım olsa ben iyiyim gidin annecim sizde yoruldunuz derdim en azından kayınlarım kaynatam gelmesin derdim. Sütüm aktı gördüler yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum kan çıkıyo bijamama loğusayım ya ötesi varmı ama utanıpta gitmediler off ya aklıma geldikçe kızıyorum

Aynı fikirdeyim.Şimdi olsa bebeğimden başka hiçbir şeyi düşünmem.canımı sıkacak herkesi uzaklaştırdım.hatırladıkça üzülürüm hala.
Eşimin ailesi ile lohusalığa kadar hiç sorun yaşamadım.mesafeyi hep korudum.hiç saygısızlık etmedim.uzakta oldukları için çok da zorlanmadım.sürekli arar, gittiğimizde çok saygılı davranırdım. ama lohusa kadının evine iki çocuk, kayınpeder bebek görmeye gelince zıvanadan çıktım:) en güzel günlerimi kabusa çevirdiler.tavrım çok net artık.
Konu sahibi arkadaş takma geçiyor bu günler.kendini üzüp de sütün kesilmesin.sadece biraz sabır.

Benim şu ameliyat ağrıları bi tamamen geçse yeniden doğmuş gibi olcm ama kendimi eksik hissediyorum şu an

Geçiyor meraketme bugünleri de ozlersin cnm bende sezaryen oldum yedi aylik dogdu kızım kuvozde kaldı falan coookk zor günlerdi.benide bunalima soktular ama geçti bitti kızım on aylik olduğu şimdi coookk mutluyum y avrumla.yazı bekliyoruz hep geziden insallahhh sende bebisim biraz büyüsün tadını cikarirsin boşver herşey geride kalıyor bebis sağlıklı olsun seninde dikisleein iyileşir eskisi gibi gezer tozarsin sabret biraz sabir

Allah önce can sağlığı versin diye boşa dememişler şimdi daha iyi anlıyorum..

Ne olur yardım edin..
2 yıllık tüp bebek sonrasında ikizlerim oldu.ama ben çok kötüyüm.. Bu çocukları istiyor muydun daha ordayim.hergun ağlamak her gün kahrolmak..KV.yok,annem 40 ima kadar bile kalmadı aynı sehirdeyiz

Neye ağlıyor,ne kadar kötüyüm tarifi yok..bi tek eşim destek,bunca yılların açısını birlikte yaşadık çünkü..

Dinlermisiniz yazar misiniz birşeyler bilmiyorum... Çok hata yaptım kabullenemiyorum.bi kliniğe yatirsalar anca duzelirim.

26 yasında evlendim.herşey 5 ay güzeldi.gelen giden misafir dolu bi ev.ne bu diyordum eşime.en var canım insan sevdiği yere gelirmiş. Hep hizmet ettim insanlara.gezip tozmak KV ile günler oldu pat diye KV beyin kanamasından kaybettik.eşimle kp yanında yaşamaya başladık.keşke buraları bilseydin o vakitler..ağla ağla heder ediyordum kendimi, ne zaman gideceğiz evimize? Hep geliştirilen sorular.babamla Konuşayım,bize cikariz..defalarca çıktım evden.esimi o kadar çok seviyorum ki çok yıkıldı annesiydi,iyi günde kötü günde demedim mi dedim hep sabrettim.her gün işte evde ağlayarak.

7 ay sonunda kp bizim eve geldi.bunu bizimle yaşayamayacağı için ses çıkaramadım.ne aptalmisim. 2 ay birlikte yasayamadik. Ne özel hayat ne başka birşey..yine gitmek istedigimde eşim yerlere attı kendini,ağladı ağladı... Hep çaba verdim..aklımda bir gün nasılsa bitecek düşüncesiyle..

Kp evinde biz evinizde bu kez h.sonları. oraya gider olduk gorumcemde geliyordu.yemek yap,ev temizle..boktan bi hayat..yine defalarca Yoruldum artık dedim,bitti...eşim hep engelledi.

Çocuk olursa kendimle geçer vaktim dedim,eşinin isteğine hayır demedim.1 yıl a yakın psikolojik tir dedim ve Dr gitmedim.tek sansimizin tüp bebek old.öğrendim.sonrasında olumsuz sonuçlar..iyice bocalafim..ne istiyor ne yapıyor dum .herşey karıştı..

H.sonları nin bize kalmaması öyle boğmuştur ki beni bi gece yeter artık bitsin. Benim derdim çocuk falan diil.hep bağırdım söyledim.tek bir cvp vermezdi eşim..yine sabahlara kadar oturup aglardim.

Derdini acamiyosun dostuna bile,bi de eşini cooook sevmiyorsun..

Bi gorumcem var.yıllardır seviyeli olmaya çalışıp,gormezden gelip hep iyi geçirdim.taki mevlit temizliği yapılacağına kadar..ben yıllarca hizmet ettim,çalışan insan olarak hep fedakâr oldum.gerçek yüzünü gösterdi.

Çünkü babasının artık kimseye ihtiyaç i yokki..ben hamile kalmadan bir ay önce evlendi babası..tüm acıyı cekmisim,bi yandan anne olamayacağını korkusu yine devam ettim..

4.5 yıllık evliyim esimle hiç tartışamadık.tartışamadık ben surekli kavga ortamında büyüdüm,yemin etmiştim çok büyük bi sorun olmadığı surece iyi bir eş olacağım diye...

8 aylık oldu ikizlerim.eşim valizini yaptı gidecekti.öyle kavga ettik ki..herşeyi saydim.bitmiyor içimde hiçbirşey bitmiyor..

Yaşayamadığm hayatımı özlüyorum..defolup gitmeme izin vermdin,ben anne olmayı neden istedim biliyorsun. Sen de mi bu kadar aptaldin? Niye bir kez olsun benimle bu şekilde kavga edemedin.ben onca şeyi o zamanlarda söylüyordum..

Bu lohusaluk mi,iki bebekle yalnız kalmak mi..ne yapacağını bilemeyiz,hayat bitti işte diyorum.ise dinmek istiyorum,bakıcı sorun.

Allahım al canım i dediğim oluyor.o kadar zormus ki hayat..

Yada ben iyi olduğum için aptal yerine konmusum ya bunu sindiremiyorum.eşimin tarafıyla gorusmuyorum.hayır demeyi bilememek..büyüklerin aptallıklar.fazla guker yüzlü olmanın sonuçları.

Evet geçen yılar geri gelmiyor. Eşim yalnızca haklisin sana hiçbirşey diyemem diyor. Namaz larinda dua ediyor evliliğini zarar görmesin diye.ben seni hep sevdim,gitmeme izin veremedim ki..

Ben hala hirsimi anlamıyorum.bu çocuklar 3-5 yaşına gelsede bizim sonumuz yok deyip duruyorum.hatanın bi çoğunda bende aslında.yap kavganın..şimdi be diyor söylemek yetmiyormuş,o zamanlarda kavga etseydin benimle..

Yazık ya çok yazık.. Şimdi babasının ihtiyacı yok ya artık insana o susan adam la taryisabiliyoruz.hep alttan alıyor ana ne zamana kadar bilmiyorum..

Senin ailenin neredeydi derseniz.bi gün öyle ağladım ki annemde gorumcem gelsin baksın.sen gelinsin dedi.inanın o gün intihar ediyordum..

Hala berbatti m..iki bebekle bj kaç gün gelen bakıcı ile idare ediyorum.ve bu gunlerimede kendim yazık ediyorum.

Bu kadar mi kadersiz olur insan diyorum bazen.. Bi aptalligimda ev kredisi için bitene kadar maasimi veririm dedim, ek geliriyle idare ederim..öyle diilmis ya.

Aptalliklarimi yediremiyorum kendime..

Siz yazarsanız daha çok yazacağım şey var. Dilerim yardım edesiniz.çocuklarımı bırakıp bi psikolog a da gidemuyorum.eşim çalışma hayatına dönünce düzeleceğini söylüyor.

Hiçbirşey içimden çıkmıyor ki..daha evlendigim sabah cumbur cemaat kahvaltıya gitmemuzle bi basliyorum,hep vicik vicik insan..biktim bu hayattan..bu iki bebek çok tatlı ama kendimi hiç anne gibi hissedemiyorum..

Yanlis düşünüyorsun çok yanlıs hersey üstüne gelmiş anlıyorum ikiz çok çok zor anlıyorum ama bu evlatlarına annelik yapmamanı gerektirmez onlar sana muhtaçlar benim iki yaşında bir oğlum var 15 günlük de bir kızım kızıma hamile olduğumu duyunca hiç istememistim ama şimdi iyiki dogurmusum diyorum onlar hayat onlar can ciğer herseyi sana unuttururlar kafana hicbirsey takma onlara bak ilgilen eşın sen ve çocukların bir aile olmaya çalışın yaşadıklarını zor ama Arkan bakma hep önüne bak ve dua et Rabbim sana iki evlat vermiş ben de evdeyim şimdi hep hava soğuk diye bazen patlicak gibi oluyorum ama hasta olmasınlar diye yine onları dusundugumden kendine de onlara da yazık etme pozitif düşün

Kızım sende insandin diyorum..niye acimadin kendine..bir kaç ark.im yapma bu kadar fedakarlık, yaptıkça isterler dedi ama iyi bir insanım ben ve esimi çok seviyorum..sırf bu yüzden psikolojim bozuldu.

Daha ben hayatın sorumluluğunu alamamisken iki bebeğin sorumluluğu..

O katlandığı m günlerde namaz kılmaya gayret ederdim.. Sabrim ondan mış sanırım..

Hiçbir anlamı yok hayatın..evden kafami bile çıkartamıyorum..

Kafamdan atmaliyim." bizim çocuğumuz da olsa bitecek bu evlilik birgün" derdimiz çocuk değil dediğimde bile nasıl bitmedi bilmiyorum. Ve hep aklımın bi köşesinde bitsin isteği..bunun önüne gecemiyorum

Eşini sevmiyor musun

İlk olarak bunu konu olarak Bir Derdim Var a açarsanız daha çok yorum alırsınız. Yorum dediysem kk hatunlarının bence saldırısı olucak ve kendinize getiricek biraz sizi:)
2.olarak kendinizi fanusa kapatmak istiyorsunuz sanırım. Vıcık vıxık dediğiniz hayat iç içe hayat ki zaten size yanlışı olan biri yok. Kv vefat etmiş Allah rahmet etsin, evlat olarak bakıcak tabiki babasına. Alıp yatağınıza yayırmadı ya adamı.
Eşin iyi sabırlıymış valla, susuyo diye bastırdıkça bastırmışsın.bakıcıda geliyormuş hem, eşinizde yardımcı. Prenses gibi büyüdünüz galiba hemen pesediveriyosunuz.
Konu olarak açarsanız bunuda kopyalar yapıştırırım hiç sorun değil :)
Buyurun;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/

ikiz bebekleriniz oldugu icin kadersizsiniz oyle mi?
ben 5 gun once yavrumu kaybettim,asil kadersizlik anneligin elinden alinmasidir anladiniz mi!
Allah vermesini bildigi gibi almasini da bilir ikizlerinizi,gucune gidecek laflar edip durmayin.
gidin tedavi olun ya da tam zamanli ise baslayin cocuklariniza bakicilar baksin ama o cocuklar yuzunden hayatinizin bittigini dusunup Allahin simseklerini ustunuze cekmeyin!

el kadar bebeler,bakimlari illa ki zordur ama tek bakmiyorsunuz,yardimciniz var..azcik insafli olun.

Eşini sevmiyor musun
Aksine esimi o kadar çok seviyorum ki..bunu yazarken bile ağlıyorum..onu çok sevdiğim için katlandın diyorum kendime,o gün böyle davranman gerekmiş demekki..

Şimdi belkide bu sabrının mükafatı o iki bebeğim..herşey geçmişte kaldı..hiç destek gorememek üzüyor beni bunu da biliyorum.bi de uykusuzluk..

Sonrasında geçmişe sariyorum,zaten ben hep yorgundum diye..

İlk saldırıyı da ben yapayım demissiniz sanırım..zaten fanustayim,evde balkona çöp atmaya esimvgelince cikabiliyorum.vicik vicik dediğim hayat değil eşimin akraba ilişkileri..
Yataginiza almadı ya cümlesi mi çektiklerimi hafifletir saniyosun.? Eşim işten gelmeden evde beni görünce daha gitmedin,evin yok mu senin der kovardi beni.bayildigim günlerde kp bulur esime söylediğinde hiçbirşey yokmuş gibi davrandı hep..zaten en büyük kizginligim kendime..

Eşim babası nin bizde kaldığı surede evde esorfman değil şalvar giymemi istedi,yakan bagrin açık deneye başladı bisiklet yaka tisorte bu söyledikleri

Ben hep konuştum,keşke o da susmasaydi.zaten kizginligim ona.dün bana artık babamın insana ihtiyacı yok.konusurum artik dedi.tartisitiz da.bende Rabbim büyük o evlendiği kadın ondan genç diye söylüyorsun bunları..iyi günler ileride dedim..

Susmasinin tek sebebi eşi de destek olsun kardeşiyle babasına baksinlar..çok yanlış..

Babam evlenemez diye bağırıp gezen gorumcem cici annesinin peşinde Ablacim dedikce,kp im bunu böyle kabul ettin diyen abisine bir daha gitmem dedikce delleniyorum.. Bana eşim hiç değer vermemiş..

P prenses gibi buyutnussun demistin ya..ah keşke öyle olsaydı..annem babam kendimi bildim bileli kavgalı.üni.ve KPSS ye girdiğinde gece onlar yüzünden hastanedeydim..hep bu yüzden kendime söz vermistim ya..esimle büyük bi sorun olmadığı surece tartismayacagim.çok yanlismis. Ben söylendiğinde de o hep sustu zaten..
Bu arada çok gariban bi ailede büyüdüm. Bu günkü şartların hayal edemeyecegim kadar iyi.evet çok sukretmeliyim.ama aile mi gordukce okumaktan başka çaresi yok kızım deyip 10 yaşından beri çalıştım okudum

Profilinize baktimda 5 gün önce bebeğini kaybeden bi insanın
kedim cennette yanımda olurmu başlıklı yazının altında ve daha da saçma konularda yazısı var..burda kendine muhabbet arayan ev hanimlarindansiniz sanırım..

Ben 2 yıl oldu babamı kaybettim..açının ne olduğunu ancak yaşayan bilir..ve ablamda doğum vakti bebeğini..

Rabbime senden daha çok el ectigimi düşünüyorum.ve binlerce kez sukrediyorum.. Onlarsiz Rabbim 5 dk omur nasip etmesin..

Kulunun sabretmesini isteyen Rabbime siginmaliyim.o zor gunlerimi de böyle gecirmistim.burda sizin gibi sacmalayanlara yazacagima

ozaman actigim konularada bakin bi zahmet..
acilar icinde dusuk yaptim bunu size kanitlamak zorunda degillim ama konularima bakarsaniz bunu anlarsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-kanama.891683/

oyle konulara yorum yaptigim dogrudur cunku delirmek uzereyim acimdan ve yurtdisinda bi basima yasiyorum..konusup dertlesecek kimsem yok..
kafami boyle seylerle dagitiyorum ve kimsenin hayatini zindana cevirmememeye calisiyorum.
herneyse konu bu da degil..siz abuk sabuk konusup Allahin gucune gidecek yorumlar yapmayin.
size akil verende kabahat ruh hastasi kilikli bi insansinz belli.
o cocuklariniza dunyayi dar etmeyin.
hadi selametle bayan deli.

Bence siz yardım istemiyosunuz kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyosunuz. Sizin yaşadıklarınızı biz tahayyül edemeyiz ayrıntı vermeden uzaktan pek bişey görünmüyo. İkiz zordur illaki anneliğinizi sorgulamadm zaten ama kaldıramıcaktnz neden tüp bebekle 2 embriyo koydurdunz. Eşinizede yazık değilmi siz böyle yıpratıyosunuz kendinizi o sizi izliyo. Sakin olun ve yardım alın uzmandan.

Ayrıca ariyana ya yaptığınız çok ayıp. Ben hem baba hem evlat acısı yaşadım öyle düşükte değil kızımı kucağmda hadtaneye yetiştrdim. Nolursa oksun evladımı kaybettm diyen kadına bu denmez. Eleştiri istemiyosanız yazmayın boş boş gezinen ev hanımlarına.

Sonrasında gordum, yeni öğrendiğimiz bi hamileliği kaybetmekmis bahsettiğiniz..bi evladiniz varmış..

eger gercekten acisıni yasiyor olsaydiniz,yavrumun ardindan dua sayfalarinda olurdunuz..

Yalnızlık zor olmalı, bilmiyorum..ruh hastası kişilikli bi hastasının hakaretine direkt giren biri olarak bu durumda olan siz olmalısınız..

Ben bu zamana kadar da şimdide kimsenin hayatuni zindana çevirmedim..iyi niyetinden ötürü şuan destek görmemek beni bunaltiyor.bunun da farkındayım şükür..

Benim ruhum deli de,senin gibi kocayi bulayim avrupa da yasayayim diyecek kadar küçük yaşlarda evlenip,hayatı kendime zindan etmedim sukur..aptallık bakidir :) öptük

dua sayfalarina yazmamam dua etmedigim anlamina gelmez herkesin amelini Allah bilir.
kimseyi yargilamak size dusmez.
siz bol bol dua edin,insallah dualariniz kabul olsun.
benim yavrumun aldigim kiyafetleri elimde kaldi,heves edip aldigim biberonu icimi yakiyor..
bana laf yetistirmekten vazgecin sizinle ugrasamam.
gidin evlatlarinizi bagriniza basin,onlarla ilgilenin.
hadi selametle.

Son cümlelerinize kadar alınganlık yapmamissiniz.evet,hakliligim beni üzen.. Bugüne kadar yaptığım hiçbirşey den pişmanlık duymadım, yapmadigimdan duyuyorum.. Bu da yorgunluğun verdiği bi duygu sanırım..

Herkes in Allah katında olaylara karşı direnci bir değil..farkli fıtratlardayiz..burda bir iki kelimede yetmez yılları sigdirmaya.. Gerçekten bi yardıma ihtiyacim var ama eşim istemiyor bunu ise başladığında duzeleceksin,yalnızca çok bunaldin diyor..

Yazılanlarin iyi niyetli olup olmadığına bakıyor insan..bir de şaşırdım doğrusu,ev hanımları dayanışmasına..

Eleştiri mi hakaret mi olduğuna bakın isterseniz cümlelerin. Gercekci olmak lazım..

cok cok gecmis olsun,Allah sabirlar versin
Rabbim bundan sonra yuzunuzu guldursun insallah.
insanin karnina dusen kalbini attigini gordugun evlat iste..sonra bi bakmissin yok olmus,bigun once dinlemissin halbuki kalp atisini,ogluma can yoldasi diye hayaller kurmussun..indirim var diye ucbes aldigin kiyafetleri elinde kalmis gitmis iste..
Allahim daha buyuk dertlerden kayiplardan korusun da insan uzuluyor iste..
neden dua topiklerine girmiyorsun diyor bu hanim..
butun dua listeleri kapali nerdeyse,hangisine el atsak kapanmis liste..hem dua topiginde olsan da olmasanda insanin bi gozyasi belki onlarca hatime bedel kimbilir ki bunu..

kendini bilmez bana ev hanimi diyor..ben zorunlu olarak evladina bakmak icin isinden ayrilmis insanim.
esime yalvariyorum geri doneyim diye suan icin gonlu yok napabilirim..yoksa isim hazir,sefim ayda haber yolluyor gel geri don ise diye..
kendini bilmez evlat varligindan simarmis insan..
Allah vermeye de yakindigi dertler Allahin gucune gitmesin..

Ev hanımı derken? Bende çalışıyorum ama evimin hanımı çocuklarımın annesiym aynı zamanda.. çokta mutluyum. Hanımım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…