- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
tutuyor 40i cikinca verdim ben.emzikle uykuya dalmasi daha kolay oluyorEmzik tutuyor mu canım ? Benim ki tutmuyor gece bile habire uyanıyor
sırf bu yüzden doğumdan 4-5 gün sonra haber vericem herkese..Benim açımdan;
Lohusa depresyonu=Eve kabileler halinde gelip giden eş akrabaları
Onun dışında her şey yolundaydı
inşallah yaşamazsın canım. ne zor bir süreç dimi. benim ilkinde pek olmadı gibi ama ben gelen gidenden çok sıkıldım. sağ olsun annemde k.validemde etrafımda döndü ama eşimle ben sakinliğe alışkınız . evin içinde fazla insan çok zor geldi. kesinlikle iş yaptırmadılar bana ama gelenden gidenden adam akıllı dinlenemedim kafama göre.. bu sefer 1 hafta sonra söylicem herkese :)Ağlama krizi ama herşeye. Bir alınganlık bir ağrasiflik bir dışlanmışlık. Oğlumda böyle olmuştu ve hemen hemen 1 seneye yakın toparlandım. 3_4 gün sonra doğum yapıcam inşallah bu defa böyle olmaz
Ben öyle istemiştim ama hastanede gözümü bir açtım,odamda yığınla insanla karşılaştım. Kayınvalidemler çok kalabalıklar,illa haber verecek çünkü kendisi de gider,iadeyi ziyaret gibi... Hastanedekiler eve de geldi,tanıdığım tanımadığım herkes...Kabus gibiydi yasırf bu yüzden doğumdan 4-5 gün sonra haber vericem herkese..
Benim annem çok alıngan şimdiden eşimle doğumu değil doğumdan sonra annemi düşünüyoruz. Herşeye laf sokuyor o durumda kaldıramıyorum. Doğumda yeni doğan ünitesi olan özel bi hastane seçtik. Her beni gördüğünde onun evine yakın bi hastane olmadığı için beni değil hep kendini düşünüyorsun diye kafamı şişirdi. Komşunun kızını örnek gösterip duruyorinşallah yaşamazsın canım. ne zor bir süreç dimi. benim ilkinde pek olmadı gibi ama ben gelen gidenden çok sıkıldım. sağ olsun annemde k.validemde etrafımda döndü ama eşimle ben sakinliğe alışkınız . evin içinde fazla insan çok zor geldi. kesinlikle iş yaptırmadılar bana ama gelenden gidenden adam akıllı dinlenemedim kafama göre.. bu sefer 1 hafta sonra söylicem herkese :)
ya bence çok kötü bişey çünkü senin en özel halin. yani anlarsın kanaman oluyo sütün gelmiyo zaten halsizlik seni bitiriyo.. ee bide mikrop kapmaya en açık halin.. yani tabi görücekler bebeği ama en az 1 hafta geçmesi lazım.. sen bi kendine gel bi bebek kendine gelsin dimi... sonra gelirler eve 30dk- 1 st durup gitmeleri lazım..Ben öyle istemiştim ama hastanede gözümü bir açtım,odamda yığınla insanla karşılaştım. Kayınvalidemler çok kalabalıklar,illa haber verecek çünkü kendisi de gider,iadeyi ziyaret gibi... Hastanedekiler eve de geldi,tanıdığım tanımadığım herkes...Kabus gibiydi ya
valla açık açık söyle net sen benim annemsin böyle yaparsan beni daha çok strese sokarsın diye. tamam 1 gece kalsın gitsin bak inan sen kendi kendine evinin düzeninde sakin sakin daha rahat becerirsin herşeyi.. eşinde az buçuk ucundan tutar atlatırsın..Benim annem çok alıngan şimdiden eşimle doğumu değil doğumdan sonra annemi düşünüyoruz. Herşeye laf sokuyor o durumda kaldıramıyorum. Doğumda yeni doğan ünitesi olan özel bi hastane seçtik. Her beni gördüğünde onun evine yakın bi hastane olmadığı için beni değil hep kendini düşünüyorsun diye kafamı şişirdi. Komşunun kızını örnek gösterip duruyor
Ve şimdiden pazarlık yapıyor en fazla 1 gece kalıp yardımcı olurum diyor. Ben şimdiden kara kara annemin yaratacağı sendromu düşünüyorum
İşte benim ki hiç tutmuyor ve hiç durmuyor...tutuyor 40i cikinca verdim ben.emzikle uykuya dalmasi daha kolay oluyor
Bende aynı öyleydim aventin meme ucuna en yakın olanını verdim.İşte benim ki hiç tutmuyor ve hiç durmuyor...
Aventin ürünlerini de denedim canım. Sen hani sapsız bi tane var onu mu diyosun canımm shootie mi ne öyle bi ismi var ?Bende aynı öyleydim aventin meme ucuna en yakın olanını verdim.
biraz pekmez yedi sayesinde ama olsun
Şimdi en azından yemeğimi yapabiliyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?