Lohusalar kulübü

Merhaba canım benim dr um idrar için şunu önermişti:İdrarını yaparken biraz yap tut yine yap tut yani miktarına göre 4-5 seferde yap ki kasların güçlensin.Kısa vadeli bir çözüm değil ama kesin çözüm.

bende bişey diyim mi, hani doğduktan 15 gün sonra başlanan devit damla var ya ben onu kullanmayı çogu zaman unuttum ya da çok lüzumlu görmedim kullanmadım. Kendi hamileliğimde de ne doğru düzgün folik asit aldım ne vitamin ne kan ilacı. böyle garip bi takıntım var, onlar olmadan da olur diye. bundan sonrada çok dikkat edeceğimi zannetmiyorum. uff ne kötü bi anneyim ben

D vitamini ilk 15 gden sonra vermeye basladik duzenli olarak kulaniyorum hatta hemsire gude 9 damlada sen kullan dedi ama ben kullanmiyorm bizim tanidiktau vermemisti oglunun bacaklar hafif yamuk kemikleri etkiliyo sanirim demir ilacida zeka gelisimi ve kansizlik uzerine etkili..demir ilacindan sonra biraz kabizlik oldu rengi ve kokusu fena ..

Vuslatcim bu yaz yeni foocaya gelin getiriyoruz sende ordasin demi kuzenimde denizcide. Ben ilk basda yogurtla bbasladim gunde

Vuslatcim 1. Gun 1 tatli kasigi 2. Gun 2 diyeek 5. Gun ise yarim caybardagi kendim hergun mayaliyoeum 15 gun sonrada meyve suyuna gectik simsi elma ile basladik yarim elmayi cam rendeeen geciriyorum 3. Gun sonra armut vericem bakalim ama hepsini saatli veriyorum demir ilacinida yogurtla farkli zamanda veriyorum alimini etkilemesin diye.tariflerin olursa paylasirsan sevinirim.bu arada kan samla saysi kilosuna gore verdi degil mi?

biri devit-3 hayatım onu kullanıyoruz zaten, bu gün yazdığıda ferrum. bizim bildiğimiz ferrosanol kan ve demir hapının bebekler için olan damlası. 4. aydan sonra kullanılmasını öneriyoruz dedi yazdı

bizim için henüz erken o zaman galiba henüz 3.5 aylığız . bu arada günaydın herkese

canım yinede şükür ediyorum içsinde bi şekilde nasıl olursa olsun. hem bikaç ay sonra ek gıdaya başlıcaz o zaman gündüzleri annesütü alımı azalacak gecede anne sütünü alsın yeter.o yüzden çok takmıcam artık sende öyle yap

kızlar moralim çok bozuk sizinle paylaşmak istedim. 6 sene önce evimizin önünde terrier cinsi bir köpek bulduk. her yeri yara bere içinde, bakımsızlıktan mahvolmuş bir halde. aldık veterinere götürdük. aşılarını yaptırdık, tüylerini traşladık, karnını doyurduk felan. bir hafta kadar işyerimizde baktık(kafede) tuvalet eğitimi vardı kesinlikle içeriye tuvaletini yapmıyordu. derken sahibini bulduk. manyak bir adamdı hayvancağızdaki yaralar dayaktanmış meğer.. sahibinden kaçmış anlayacağınız. sahibi geri istemedi. bende aldım eve getirdim. öğlen bizle beraber işe geliyor,gece beraber eve dönüyorduk. artık cocuğumuz gibi olmuştu. gecen yıl hamile kaldığımı öğrenince artık eve getirmedik hep işyerinde kalıyordu. 3 gün öncede gitmiş geri gelmemiş.galiba öldü bu cins köpekler ölceklerini hissederler sahiplerinden uzağa giderlermiş. cok üzülüyorum kızlar dile kolay 6 sene. bebeğimle avunuyorum ama evde işyerinde heryerde anısı var

Esdeger canim monovit i saglik ocaklari ucretsiz veriyor bende onu kullaniyorum. Ama daha demir ilacina baslamadim. Demir ilacina baslayan anneler hangi marka damla ve gunde nekadar kullaniyorsunuz?

Cnm biz ferrum damlayi kullaniyoruz doktor kilo basi bir damla dedi hepsini bir defada aksamlari veriyorum bide 1 cay kasigi mandalain veriyorum alimi iyiolsun diye saglik ocagindaki hemsirede soyledi.bu arada bizde monovit kullaniyoruZ

beni tarif etmişsin canım ama folik asit konusu ciddi. çünkü eksikliğinde çok kötü sonuçları olabiliyor. nöral tüp defekti denen omurga açıklığının en büyük nedeni folik asit eksikliği aman diyim anne adayları aksatmayın...

ne alakası var canım ya anne sütünde d vitamini haric tüm vitaminler var ve en güzel d vitamini güzes ısıgından sentezleniyor ben vitamin vermedim ama hergün günes ısıgına cıkarıyorum basını koruyarak ilk iki ay bacaklarını zeytinyagıyla ovup cıkardım günese dogru tuttum.Defalarca kere doktora sormama ragmen herhangi bişeye gerek yok sadece sen biraz kansız kalmıssın kan hapı kullan demisti bende kullandım hatta bi süre folik asit almamana gelince demekki ihtiyacın yokmus vücudunun ...folik asit düsük yapmamak icindir cünkü bende az bi süre kullandım doktor ihtiyacın yok dediğinde kesmistim.kötü anne yoktur öyle olsan bebegin icin buralarda arastırma yaparmydın sence..

canım benim büyük oğlum ve ortanca oğlumda ne bana ilaç verdiler,ne kalça usg faln dediler, sanki yeni çıkmış bunlar gibi geliyor bana.
bende düzenli ilaç alan biri değilim malesef.Folik kullandım ama önemini biliyorum çünkü.
kötü anne değiliz bizzzz sadece ilaç sevmiyoruz kimyasal kullanmak gerekmedikçe ! gereksiz, benim fikrim bu sadece

yaaa kızlar galiba diş cıkarcaz dün geceden bu yana huzursuzluk sadece kucagımı istiyor elimi emince kasır gibi yaparak özellikle rahatlıyor dün gecede hafif atesi cıkmıstı bir cay kasıgı calpol verdim hemen düsürüyo kızlar ha bide bugün diş kasıyıcılardan alıyım diyorum birazdan arkadasım gelcek onunla cıkcam mutlaka almam lazım bu kasıyısıyı hadi bak alım ne zaman cıkarcaz bu dişcegizi

canım hamileliğim ilk ayları hatta günleri itibariyle ben çok fenaydım ne yesem çıkarıyordum hatta yiyemiyordum sonra iyice yememeye başladım. ilaç alamamamın sebebi de budur. sonra bu durum kronikleşti. yoksa önemli eksikleri kapattığına eminim. kısmet 2. de kullanırız inş

saol arkadaşım valla öyle. benim eşim bu konuda tam bir baş belası, elinde ilaç dolaşır peşimizde. o hatırlatır çoğu zaman. bende kendi bünyemin biriktirdiklerine güvendim hep. mesela ilaç almamama rağmen kanım hep normal çıkardı çünkü ben hep kuru üzüm pekmez incir gibi gıdaları tükettim hamileliğim boyunca. hiçbirşey yiyememe rağmen bunları almaya dikkat etmiştim. saol canım moral oldunuz

bende öyle düşünüyorum canımcım, yakın çevremdeki taze annelere bakıyorum, çocugu suan 4 -5 yasında olanlara, çocuklar hastahanelerden çıkmıyor. ama bu anneler bilimum ilacı kullanmıs anneler. tabiki onların yaptıkları da doğru olabilir ama ben bunu tercih ediyorum.

Sevgili arkadaşlarım, geçen sene bugün ben hamile olduğumu öğrenmiştim.

O muhteşem duyguyu tam olarak henüz hissetmeye başlamasam da, müthiş bir heyecan duymuştum.

O kadar güzel bir süreçti hamilelik, doğumdan sonra uzun zaman hamileliği özledim. Karda kışta doktora gitmeleri, hastahane koridorlarında onu görmeyi beklemeyi, ilgili ve şefkatlı doktorumuzu özledim.

Doğduktan sonra da hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim, öyle korkutmuşlar ki gözümüzü çocuk eşittir problemdi bizim için. Sonsuz şükürler olsun onunla geçen her güne..

Bir sene oldu kızımla birlikte olalı, inşallah uzun yıllarda onunla beraber olmayı rabbim nasip eder..

amin canım.. bende bu vakitler hamile kalmıştım. allah hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk huzur nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…