Lohusalar kulübü

Selam herkese 32 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Kanamam çok hafif oluyordu.Sonra 2-3 gündür kesilmişti. Dünden beri de adet oluyormuşum gibi oluyo baya kanamaoluyo ve rengi kıpkırmızı. Acaba adet mi görüyorum normal mi acaba bu?

Merhabalar! Doğumuma çok az bir süre kaldı. Bugün bir tartiya çıkayım dedim ve inanamadım gecen hafta 73kg iken bu hafta 77 olmuşum. 57 ile hamile kalmiştim. 1 haftada nasıl 4 kg alabildim bilmiyorum, aşırı yemediğim halde. Doğum sonrası kilolarınızı nasıl ne kadar sürede verdiniz? Psikolojim bozuldu, nasıl vereceğimi düşünüyorum şimdiden

Kizlar mrb benim 28 gunluk bi oglum var masallah istahi cok acik bi bebek surekli emmek istio zamn kavramina girersek 10 15 dk da bi emmek istio sutumde gayet guzel glio gunduzleri neysede geceleri cok zorlaniorum dr aptamili 50 cc verebilirsin ddi ama korkuorum mamaya alisirda memeyi birskirsa die bole biseyle karsilastiniz mi lutfen yardim edin

Kızlar bebeģim bugün tam 1 haftalık oldu, normal doğum yaptım ama hiç sütüm yok bebeğimde göğsümu kabul etmiyor. Benim gibi olan var mı? Yoksa tekmiyim; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…