tünaydın anneler,
biz bugün 8 gibi uyandık ve bebeğimi emzirmeye başladım ve birden kızım kakasını yaptı. Tabi normal bir durum bu, emmesinin bitmesini bekledim ve altını açtım. Bide ne göreyim, bezde hiç kaka yok çünkü hepsi sırtına çıkmış

ilk kez böyle bişey oldu ve baya şaşırdım. artık nasıl tazyikli yaptıysa sırtına fırlatmış bide kucakta olunca. Primanın bi iki kaçırdığı olmuştu ama bu da ilk oldu. neyse temizledik filan bu sefer de babamız aldı kucağına ve yine kaka ve yine hoop sırtına.. sabah sabah baya hareket oldu yani.
Asıl size şunu soracağım canlar, evimiz gayet sıcak çok şükür.geceleri tişörtle yatabiliyoruz. bebeğime de kollu çıtçıtlı badi, çorap ve onların üstüne de bi tane ince tulum giydiriyorum. önceleri elyaf bir yorganda yatsa da sonradan annemin yaptırdığı yün yorgana geçmiştik çünkü bebeğim pencere kenarında yatıyor. üşütür filan diye tedbiren. efendim bizim kız yeni bir şey öğrendi ve gerek ayağıyla gerek kollarıyla yorganı açar oldu. sabah bi uyanıyoruz ki yorgan filan yok üstünde. tabi burun tıkanlığı filan hiç bitmiyor. dün ilk kez tulum giydirdim uyku tulumu ve öyle yattı. acaba üzerine birşey daha örtsem mi, tulum yoksa terletir mi hiç bilemiyorum. siz nasıl yatırıyorsunuz ve uyku tulumu kullanan varsa nasıl kullanıyor anlatabilir mi rica etsem. şimdiden teşekkür ettim canlar