slm kızlaarr...
dr.dan geliyorum. kan tahlili istedi 2 tane, biri gebelik diğeri hormon. 'anlattığın kadarıyla ara kanamaya benziyor dedi ama gerekenleri yapalım.doğum üzerinden 5 ay geçmiş, yumutralıklar tekrar olası bir hamilelik için tamamen hazır, ovilasyon kanamasıda olabilir' dedi. bakalım yarın öğleden sonra alcam sonuçları
selam kızlar iyi geceler hepinize ah bu dişler bi cıkaydı pazar günü kv geldi erken daha diş icin falan dedi ama bizimki ne bulsa agzına götürüyor dişleri kasınıyor belliki vuslatcıgım bahsettigin huysuzlanmalar bildigim kadarıyla bu aylarda kişilikleri gelisiyormus artık bize göre degil kendi kararlarına göre hareket edecekler artık kişilikleri oturuyor yani

bir an önce doktora göründe bana da haber et cok merak ettim seni

bende hala adet olmadım 1 senedir adet olmuyorum o da ayrı konu tabi sorucam bende doktora

bizimde yarın asımız var insallah iyi gecer burdada kar yagıyor simdiden nasıl götürecegimi hesaplıyorum ek gıdaya gelince tatlıdan ziyade corba ve tuzluyla baslatın diyolar ama belli olmaz tabi hangi cocugun ne sevecegi bide bebişlere hep nazar icin dua okuyun kızlar en cok annelerin deyiyo cünkü bebişlere iyi desek o gün kötü kötü desek iyi oluyo bişey söyleyince mutlaka masallah dedirtin kimin nazarı deyecegi belli olmaz öpüyorum fıstıklarım

simdilik bu kadar görüsrüz inşallah..
ahhh ahhh o kv deler...
çocuk uyumuyor diyorum 'siz uyutamıyorsunuz babasının uykusu çok iyiydi bebekken' diyor.
galiba diş etleri kaşınmaya başladı diyorum ' ne alakası var daha erken babası yaşında çıkardı' diyor.
ne desem babası diyor yaa. geçen saçları uzuyor babaannesi dalgalı dalgalı dedim, 'babasının saçı pırasa gibi düz ne dalgası' dedi. ben de ' e o zaman bana çekmiş olabilir mi acaba, hani sadece oğlunun değil benimde kızım ya o bakımdan' dedim sustu artık. her şeye muhalefetler ya. anlamadığım irem doğmadan önce çok iyi anlaşıyorduk biz. görenler kıskanırdı, arkadaşlara dua ederdim inşallah benimki gibi bir kaynananız olur diye. şimdi noluyor anlamıyorum. neyse

inşallah bu aşıyıda sorunsuz atlatırsınız hayatım

yerim ben onların oturan kişiliklerini yaaa sıpalara bak sen
bideeeeeeeeeeeeee artık rahatca oturtulabiliyomusuz bebişleri destekle birlikte buna sevindim ben

evet biz başladık bile oturmaya, pek bi seviyor, ayaklarını yakalamaya çalışıyordu otururken, dün akşam onuda becerdi
merhabalar arkadaslar ben aslında arkadasım ıcın soruyorum henuz kendım anne olmadım ama o anne oldu. cok tatlı bır kız evladı oldu nazar degmesın:))
ama o da lohusalıgının zırvesınde valla devamlı dert yanıyor kayınvalıdesınden. beraber oturuyor. tek gelın su an. kaynanası her seye karısan bır tıp. gogsunu falan sıkmıs sut var mı dıye..
zavallı bana tel acıp anlatıyor desarj oluyorum dıyor kızcagız da o kadar hanım hanımcık kı bı de duygusal...
bebegımle bı tek emzırmeden emzırmeye goruyorum dıyor... her seyıne kaynanası karısıyormus...
ne tavsıye edeyım ben dıyorum kı tamam anne de gec kendı bıldıgını yap dıyorum ama bunlar aynı evdeler sız yasadıysanız ıse yarayan bır seyler soyler mısınız ben de ona gore kadına soylerım
merhaba canım, aynı ev zor be, hele karışan olunca daha zor tahmin edebiliyorum

biz burada ne desek boş olur inan. arkadaşın ve eşi nasıl biri bilmiyorum. ben olsam 'benim evladım bırakında ben ilgileneyim, şu günlerin tadına varayım' derdim. eşimde arka çıkardı bana eminim. ama şimdi onlara söylenecek en ufak bir söz çok terste anlaşılabilir. arkadaşının eşiyle olan anlaşmasıda çok önemli. hatta en önemlisi bu. tek önerim, ne olursa olsun eşiyle arasının bozulmamasına dikkat etsin. yapacak pek bir şey yok gibi