Tünaydın çıtırlarrrr,
ŞEKERCİM , geçmiş olsun.. Alllah beterinden saklasın...
VUSLATCIM, sizde bizdensiniz..
Akşam en son saat 22'de beslendi bebişim.12'de uyudu sabah 5'e kadar uyumuşuz. Bi kalktım saat 5 halaa uyanmamış bizimki sıktım burnunu uyandırdım. emzirdim yine uyuduk. 9'a kadar...
Korkuyorum böyle çok uyuduğunda ama bizimkinin son modası bu. 2 gün gece gündüz kök söktür uyuma, sonra 1 tam gece gündüz full uyu :)
O da kendini düzene sokmaaya çalışıyo sanırım :))
24 kasımda tam 3 aylık olucak Allahım nasip ederse. O güne doktor randevusu aldım baakalımm herşey yolundadır umarım... Aklıma takılan 2 şey var.
Birincisi dilinde nokta şeklinde pamukçuk var 1 aydır geçmiyor. sağlık ocağından karbonatlı su ile sil demişlerdi yapıyorum sürekli ama geçmiyor.
ikincisi de sol gözünün pınarı sürekli sulu duruyor. Umarım ben pinpirik yapıyorumdur. Birşeyi yoktur..
Bu arada ERKEK BEBEKLERİ OLAN KIZLAR, bebişlerinizin pipisinin ucunu sürekli kontrol edin... kızarıklık vs olduğunda doktoruna söyleyin... çişini de yapamaz o durumda ve sünnet gerektirebilir. Aklınızda olsun...
Offff hva çok karanlık tam battaniye altında film izleme havası ama o keyif günlerini bi daha nezaman görürüz bilmem :)