- Konu Sahibi sekerciiik
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bu gün çok yorgun hissediyorum kendimi, yorgun değilim aslında ama neden böyle anlamadım. bir bezmişlik var, dünden beride ağzını açanı haşlıyorum, çok sıkılıyorum bu duruma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebeğin emdikten sonrada ağlıyosa biraz mama verebilirsin bnde bugün mama vermeden geceyi geçirmeyi denicem bakalım sen geceleri emzirme işini nasıl yapıyosun kaçta yatırıyosun geceleri saat kaçlarda emziriyosun bn mesela gece 1 gibi mama verip yatırıyorum mama sabah 6-7 ye kadar götürüyo uyandırmasam yine sesi çıkmıcak ama kaldırıp emziriyorum mama tok tutuyo ama sütte nası oluyo yazarsan sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız bakalımbu gün çok yorgun hissediyorum kendimi, yorgun değilim aslında ama neden böyle anlamadım. bir bezmişlik var, dünden beride ağzını açanı haşlıyorum, çok sıkılıyorum bu duruma
![]()
Günaydın canım esim hasta kızım hasta bende yavaş yavaş oluyorum sanki yorgunum bende. Sen neden kendini öyle hissediyosun iyi uyuyanadinmi acaba yada havalardanmi havalar nasıl orda
çok geçmiş olsun hayatım, aman dikkat edin kendinize. bu havalar kalleş havalar ne zaman açıp ne zaman kapalı olacağı belli olmuyor. mevsimlik davranınca şifayı kapıyoruz maalesefuyuyorum uyuyabildiğim kadar aslında, yani çok aman aman uyku açlığı çekmiyorum. havalarda esintili ama fena sayılmaz, bende ki bu yorgunluk ruhsal sanırım. kızım zor bir bebek değil şükürler olsun
ama ben yalnızım. kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzaktayım, doğru dürüst tanıdığım kimse yok, havalar belli olmuyor diye dışarı çıkamıyorum. 4 duvar arasındayım sürekli. tek dayanağım eşim oda sürekli nöbette ya da seyirde. bak yazarken gözlerim doldu resmen yaa
![]()
çok geçmiş olsun hayatım, aman dikkat edin kendinize. bu havalar kalleş havalar ne zaman açıp ne zaman kapalı olacağı belli olmuyor. mevsimlik davranınca şifayı kapıyoruz maalesefuyuyorum uyuyabildiğim kadar aslında, yani çok aman aman uyku açlığı çekmiyorum. havalarda esintili ama fena sayılmaz, bende ki bu yorgunluk ruhsal sanırım. kızım zor bir bebek değil şükürler olsun
ama ben yalnızım. kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzaktayım, doğru dürüst tanıdığım kimse yok, havalar belli olmuyor diye dışarı çıkamıyorum. 4 duvar arasındayım sürekli. tek dayanağım eşim oda sürekli nöbette ya da seyirde. bak yazarken gözlerim doldu resmen yaa
![]()
![]()
kızlar nasılsınız bakalım biz resmen simdiki havalar gibi olduk günesli bi yagmurlu bulutlu hayatımda bu eve hiç gelmedigi kadar gelen giden oluyo her gelen gidende düzenimizin bi parca degişmesi demek tabi...kimse gelmese bu seferde sıkılıyo insaniki ucu cicek yani
bugünlerde bebişim emerken bazen tortop oluyo huysuzlanıyo bazen sürekli ilgi kucak istiyo gezmeye cıkartınca susuyo hep kcagımdaa uyumak istiyo yatagına bırakınca gözlerini acıyo hemen ama uyku olayına gelince tek söyleyebilecegim bebegin uykusu yoksa uyutmamak lazım diye düsünüyorum düzeni oturtmak adına yapılan dısında tabi.. elleri parmakları emme olayı devam bide tükürüklerden baloncuk yapıyoruz birsürü.. alınca sinirleiniyo simdilik o baloncuklar hayatındaki ilk basarısı babasıda her baloncugu icin tebrik ediyo ..canlı renkler dikkatini cekmeye basladı zaten su an kırmızı mavi sarı böyle renkleri görüyo.. ellerinden tutunca uykusu varsa hic istifini bozmuyo ama uykusu yoksa gayret ediyo ..bıngıldagın ölcüsünü ben tam bilmiyorum ama doktorlar kontrol edip normal diye yazıyolar kagıda ama ölcü olarak kac bilmiyorum yastıga gelince en bastan beri alcak yastık kullandım ara ara yastıksızda yatırıyorum tabi omurları gelissin diye pazartesi tekrar gidicez kontrole bakalım insallah artık bi sıkıntımız kalmamıstır dua edin bana..sizlerin bebişleri neler yapmaya basladı eee anlatın kızlar.. gelisimleri görelim hep birlikte...
Ah vuslatcim istanbulda yasasaydin gorusurduk![]()
kızlar nasılsınız bakalım biz resmen simdiki havalar gibi olduk günesli bi yagmurlu bulutlu hayatımda bu eve hiç gelmedigi kadar gelen giden oluyo her gelen gidende düzenimizin bi parca degişmesi demek tabi...kimse gelmese bu seferde sıkılıyo insaniki ucu cicek yani
bugünlerde bebişim emerken bazen tortop oluyo huysuzlanıyo bazen sürekli ilgi kucak istiyo gezmeye cıkartınca susuyo hep kcagımdaa uyumak istiyo yatagına bırakınca gözlerini acıyo hemen ama uyku olayına gelince tek söyleyebilecegim bebegin uykusu yoksa uyutmamak lazım diye düsünüyorum düzeni oturtmak adına yapılan dısında tabi.. elleri parmakları emme olayı devam bide tükürüklerden baloncuk yapıyoruz birsürü.. alınca sinirleiniyo simdilik o baloncuklar hayatındaki ilk basarısı babasıda her baloncugu icin tebrik ediyo ..canlı renkler dikkatini cekmeye basladı zaten su an kırmızı mavi sarı böyle renkleri görüyo.. ellerinden tutunca uykusu varsa hic istifini bozmuyo ama uykusu yoksa gayret ediyo ..bıngıldagın ölcüsünü ben tam bilmiyorum ama doktorlar kontrol edip normal diye yazıyolar kagıda ama ölcü olarak kac bilmiyorum yastıga gelince en bastan beri alcak yastık kullandım ara ara yastıksızda yatırıyorum tabi omurları gelissin diye pazartesi tekrar gidicez kontrole bakalım insallah artık bi sıkıntımız kalmamıstır dua edin bana..sizlerin bebişleri neler yapmaya basladı eee anlatın kızlar.. gelisimleri görelim hep birlikte...
Ay canım ya hakkınızda hayırlısı boyleymis diye duşun daha kötülerini duşun ya kv yanında olsaydın benim gibi sana sürekli sunu yap bunu yap deseydi sütun yetmiyomu ne ac bu cocuk deseydi senin gibi iki taraftanda uzak olmayı isterdim çok iyi anlıyorum canım seni bebeğini bas bağrına op kokla tatlı canınıza üzme olurmu hem biz varız burda Can'ın ne zaman konuşmak istedi yaz hemen :))
Tatlım bizim 9:30 10:30 arası emerek geçiyor sonra uyuyo ve gece 3 e doğru uyaniyo emiyo tekrar yatıyor onunla 6 ya kadar uyuyo yine emiyo 8 gibi kalkıyor ve 1 e kadar sık sık emziriyorum yarım saat falan kestiriyor o arada sonra gündüz 1 de yatıyor ve aksam 4 5 gibi kalkıyor yine sık sık emziriyorum kısa kısa uykuya daliyo genelde böyle canım emzirdikten sonra aglamiyo bazen sinirleniyor emerken sanki gazı varmış gibi kivraniyo bu süt gelmiyor demekmi sence ??
Benimde bildigim ilk alt süt dişleri çıkar tatlım Dr da çenesini açıp baktı zaten aşağıya baktı yani üste hiç bakmadı şimdi ateşi var biraz ilaç verdim asidanmi distenmi bilemiyorum canım elini her fırsatta ağzına goturuyomu bebeğin
slm kızlar dün gece öyle korktumki elim ayağım titredi gece 4e 10 kala kızımı emzirmeye kalktım uykulu uykulu emzirirken hafiften bi gürültü duydum sonra kapı sallandı derken yatakta sallanmaya başladı anlayacağınız deprem oldu öyle korktumki hemen eşimi kaldırdım o sakinleştirdi beni depremden okadar korkuyorumki aklımı oynatıcam camdan baktığımda o saatte uyanık olanların camlara balkonlara çıktığını gördüm sonra uyayabilene aşk olsun tabi
canım elini emiyo ama çok sık değil genelde ağzında emzik oluyo bnde bugün doktora götürdüm genel kontröle dişi çıkmıyormuş ellerini emdiği için salyası akar dedi
çok kusması çok emmesinden kaynaklanıyomuş 2 saatde değilde ilk 1 hafta 2,5 saate bi sonra 3 saatte bi emzir dedi doktor kilosunada normal dedi günde bi kere verilen mama etkilemezmiş
kilosunu buna sevindim
saol canım evet esk. 3,7 di çok değil ama devamının gelmesinden korkuyo insan bide gece uykulu bişekilde sallanınca ki bn depremden çok çok korkarım panikledim birdenhangi ildesin ki se profilinde eskişehir yazıyo ama eskisehir ankaraya cok yakın burda hissetmedik gecmis olsun..
İcinin rahatladığına sevindim canım dış çıkarmasın zaten daha çok erken ya bizimki emziği tutamiyo veriyorum bı iki çekip atiyo ağzından emziğe nasıl alistirabilirim sence elini emecegine emzik emsin istiyorum
canım emziği daha yeni veriyosan zor alışması bizimkide çok zor alıştı seni emdikten hemen sonra ağzına tutuştur attıkça ver böyle böyle alışır sanırım ama aslında alıştırmasan daha iyi geceleri emzikle uykuya dalıyo ama düştüğündede uyanıyo bn mecbur veriyorum çünkü emzik olmadan kolay kolay uyumuyo