Lohusalar kulübü

slm kızlar, sonunda gelebildim :31: nasılsınız bakalım :34:
sizde pek yokmuşsunuz ortalarda, sizlerde bebişlerinizde iyidir inşallah...
biz pazar gününden bu yana perişanız. uçaktan çok korktu irem bu sefer, normalde uçağa binince uyurdu havalanır havalanmaz. bu sefer öyle olmadı maalesef, mızırdandı durdu. uçaktan sonrada yaklaşık 3 saatlik bir yolumuz var eve ulaşmak için, daha beter oldu çocuk. akşam 6 da annemlerden çıktık, izmire eve geldiğimizde gece 2 oluyordu geberdik ikimizde :31: geldiğimizden beri de bir huysuz, bir uykusuz sormayın gitsin. normal mamasını yemiyor, sürekli uykusunda uyanıyor, bağırıyor. ayakta uyuyorum kaç gündür.daha bu gün valizimizi açabildim yorgunluktan.
ya kızlar benim sıpaya yoğurt yediremiyorum bir türlü, bebelacın devam sütüne ek olarak tahıllı ek gıda mamaları var, ondan aldım yok onuda içmedi hanfendi. belkide daha zamanı gelmemiştir diyorum ama 8 gün sonra 5. ayı bitecek :31:

az evvel valizdeki çamaşırlarını yerleştirirken kıza işlediklerim ilişti dolapta gözüme. belki tekrar fırsat bulamam diye resimlerini çektim ayak üstü. bakın bakalım beğenecek misiniz :34:

yeşil yelek diye bundan bahsettin sanırım sinoşum. değişik bir şeyi yok, yeşil olan yerleri düz örgü, krem rengi olan yerlerde ters. hem şekilli dursun dedim, hemde düz örgü yıkanınca çabuk kayar sağa sola, arasındaki ters örgüler lastik görevini görür ve toparlar :34:

$SANY2122.webp $SANY2123.webp

01vuslat
Hepsi birbirinden güzel hele mor yelek ve beyaz hırkaya bayıldım bayıldım ya.
Hepsini iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah minik meleğin.
Siz mi ördünüz hepsini?Keşke bende yapabilsem böyle şeyler maalesef ben beceriksizler kulübü üyesiyim.

nekadar erken okadar erken iyileşirmiş. drde 40 gun ıcınde sunnet ettirin daha rahat edersiniz dedi tuvaletini rahat yaparmış.
yılbaşı kutlamıyorum inancıma fikrime aykırı.
hristiyanlara özel birşey muslumanlara değil. hicri yılbaşını kutluyoruz biz

Benim de bebeğim 2 gün sonra 1 aylık olacak inşallah :nazar:
Önümüzdeki hafta randevumuz var bizde sünnet ettirmeyi planlıyoruz ,bizim dr ne kadar erken olursa o kadar çabuk iyileşir kesinlikle sünnet ettirin dedi.

01vuslat
Hepsi birbirinden güzel hele mor yelek ve beyaz hırkaya bayıldım bayıldım ya.
Hepsini iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah minik meleğin.
Siz mi ördünüz hepsini?Keşke bende yapabilsem böyle şeyler maalesef ben beceriksizler kulübü üyesiyim.

teşekkür ederim canım, daha iyileri güzelleri senin meleğinin olsun inşallah :34: evet hepsini ben ördüm, ortalıkta yün görmeyeyim tutamıyorum kendimi saldırıyorum hemen :9:

Of kızlar nerdesınız bende ıkı gundur huzursuzum bebegm hc uyumuyo nerdeyse .sunnet oldu eden dr canlı ettı sankı o kdr ettıkı uyusmasnı beklemedıler sankı:(aglıyo mırlıyo bugun on ıkı saatte en fazla bı bck saat uyudu.sızlerde uyku duzenı nası.cmrtesı annem donuyo gene yanlızım:(sızlerın ruh hallerı nasıl

AS

Allah acil şifalar versin inşallah.
Birşey soracağım sünnetten sonra ağrısı falan oldu mu,alt değiştiriken nasıl yapıyorsunuz.
Birde dr ne kadar sürer ağrısı, hassasiyeti dedi.

AS

Allah acil şifalar versin inşallah.
Birşey soracağım sünnetten sonra ağrısı falan oldu mu,alt değiştiriken nasıl yapıyorsunuz.
Birde dr ne kadar sürer ağrısı, hassasiyeti dedi.

muhakkak genel anestezxı ıle yptır.yada lokalde uyusmasını bklet yarım saat bı saat bzmkıne krem surup hmn aldı vıcdanszlar. Geldgnde korkudan gozlerı yernden ckmstı sankı, aklıma gldkce gozlerım doluyo 2u3 saat kendını yırttı sunnetten snra, alt deıstıreblıosun bn bı beden buyuk bez baglıom hep bımden aldm.uygun fıyatı, on bes gune ıyılesır dedıler.banyo vs yaptıramıosun. Bızımkı termal sunnet oldu bıde.sevndm bebeklermz aynı gıdıo demekkı.ıstanbldamı yptracaksn anadolu yakası sunnette daha meshur

vuslatcım hosgeldin canım:49: oyy oyy oyy ne bunlar böyle canım yaa hepsi birbirinden güzel. evet dediğim yeşil yelek oydu ama diğerleride cokk güzel olmuş canım emeklerine sağlık. iremcim iyi sağlıklı günlerde kullanır inşallah. benim el becerim yok ama annemlere örnek cıkarttırıcam:1: bu aralar burası cok boş kaldı senle beraber canlanır şimdi eminim :52:

günaydın kızlaaaarrr hadin gelin bakalım kahveler benden :ssz:

canımmm hosgeldin bunlarda ne böyle inanmıyorum ne zaman ördün bunları heralde hamileyken baslamıs olmalısın hepsi birbirinden güzel ben bi tanesinin örnegini almaya calısıyorum su anda cok begendim ellerine saglık harikalar...

hoşbuldum şekercim özledim sizleri :16: bunlardan kimini hamileyken kimide daha önce örmüştüm canım. zaten küçükler, bir tanesi en fazla 2 günde bitiyor :9:

vuslatcım hosgeldin canım:49: oyy oyy oyy ne bunlar böyle canım yaa hepsi birbirinden güzel. evet dediğim yeşil yelek oydu ama diğerleride cokk güzel olmuş canım emeklerine sağlık. iremcim iyi sağlıklı günlerde kullanır inşallah. benim el becerim yok ama annemlere örnek cıkarttırıcam:1: bu aralar burası cok boş kaldı senle beraber canlanır şimdi eminim :52:

teşekkür ederim hayatım hoşbuldum :34:
evet toplanın bakem biz geldik, yiğenlerimi merak ediyorum :31:

sabah kahvesini kaçırdık amma akşam kahveleri benden hanımlar :ssz: vuslatcım bi ara benim kızın örgülerinide ben koyayım canım belki örnek cıkaracağın bişeler bulursun :6: benim kız bu aralar acayip müzik hastası oldu bi de akşamları deniz yıldızı izliyoruz beraber :9: mehveşin sesine bayılıyor ne anlıyorsa artık çığlıklar atıyor:52: sizin bebişler ne alemde bakalım :49:

sabah kahvesini kaçırdık amma akşam kahveleri benden hanımlar :ssz: vuslatcım bi ara benim kızın örgülerinide ben koyayım canım belki örnek cıkaracağın bişeler bulursun :6: benim kız bu aralar acayip müzik hastası oldu bi de akşamları deniz yıldızı izliyoruz beraber :9: mehveşin sesine bayılıyor ne anlıyorsa artık çığlıklar atıyor:52: sizin bebişler ne alemde bakalım :49:

ben mola yerinde otobüs canımdan yandaki arabada olan işleme süsün örneğini çıkarmış adamım şekerim övünmek gibi olmasın :9: sen koy cicilerimizi kaparım hepsini :34:
yerim ben onun attığı çığlıkları :16: çok acayip bağırıyorlar ya di mi :9: bizimki son zamanlarda emziğini emmek yerine onu oyuncak gibi kullanır oldu, alıyor eline bağıra çağıra gülücükler atıyor bayılıyorum :9: çok şükür yol yorgunluğu mu diyeyim, hava değişimi mi diyeyim artık pazar gününden beri olan huzursuzluğu dün akşam son buldu :nazar: şimdi mışıl mışıl odada beşiğinde uyuyor kuzum. üstelik gezme hastası olduk :31: kucağında olsa da yetmiyor, kalk dolaş diyor illa, sehpanın etrafında dört dönüyoruz :9: bir sıkıntımız yok çok şükür. bi tek ek gıdaları yediremiyorum işte, ikimizde inatlaşıyoruz birbirimizle ama ben galip gelcem başka şansı yok :10:

sevindim canım huzursuzluğunun gecmesine. hem bebek için hem anne için zor oluyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz öyle durumda:44: hiç övmedin şekerim kendini :52: en kısa zamanda atarım mutlaka beğendiğin olur içinden. ama gercekten cok marifetliymişsin, dur azcık ben öveyim seni :9: benim kızda emziğini artık emmek için kullanmıyor, sap kısmıyla diş etlerini kaşıyor :46:

Valla ben ufak ufak corbalardan yemek sularindan basladim hergun olmasada veriyrm.bikacgun oncede yogurt verdim biraz yuzunu burusturdu ama yinede 2 3 cay kasigi verdim alissin yine vericem.ama corbalara bayiliyo gecen ayran corbasi verdim azicik tadimlik yedi masAllah bide yerken hmmm diye ses cikariyo kuzum hosuna gittigini belli ediyo heralde:-)

Son düzenleme:
Valla ben ufak ufak corbalardan yemek sularindan basladim hergun olmasada veriyrm.bikacgun oncede yogurt verdim biraz yuzunu burusturdu ama yinede 2 3 cay kasigi verdim alissin yine vericem.ama corbalara bayiliyo gecen ayran corbasi verdim azicik tadimlik yedi masAllah bide yerken hmmm diye ses cikariyo kuzum hosuna gittigini belli ediyo heralde:-)

canımm yerim ben onun hımmmını:16::16: yogurt sindirim icin cok önemliymiş zaten mutlaka verin diyolar ek gıdaya baslarken..

vuslatcım ek gıda olarak neyle başladın ben bu ay sonu başlayayım diyorum.

başlayamadım be canım inatlaşıyor sıpa :31:

evet yaa arkadaslar ek gıdayı tatttıran varmmı aranızda tepkileri nasıl oldu...

şekercim devam sütlerine karıştırılabilen ya da kaşık maması şeklinde hazırlanabilen tahıllı mamalar var. onlara başlayabilirsin demişti dr. adanadayken. onlardan vereyim dedim almadı. yoğurt deneyeyim dedim bir kaç gün sonra onuda almadı. diliyle dışarı itiyor, suratını eşkitiyor bide püskürtmeye çalışıyor. dün azcık elma suyu vereyim dedim oda olumsuz maalesef :31:

ben henüz çorba denemedim, az evvel bir arkadaşımla konuştum.onun bebeğide 7. ayında maaşallah. 'yoğurtla başla, yemiyorsa azcık pekmezle karıştır benim kız bayıla bayıla yiyordu' dedi. şu an ev yoğurdum yok hazırda. yaptım bakalım yarına olur, pekmezle denicem bakalım napıcak. bal vermiyormuşuz kesinlikle neden bilmiyorum ama :31:

Back
X