- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.341
bu ev yoğurdumu yoksa hazır kase yoğurtda oluyormu meyve suyu hazırmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim ev yogurdu
bu ev yoğurdumu yoksa hazır kase yoğurtda oluyormu meyve suyu hazırmı
selam kızlar... offff moralim bozuk benim velet garipleşti ben anlamıyorum nerden baksan 1 aydır böyle.. doğru düzgün meme emmiyor.. işin tuhafı mamayı da yemiyor eskiden mesela hiç meme emmemişse 1 öğünde 90 cc -120 cc yiyordu. meme emmişse , üstüne 60 cc yerdi.. şimdi hiç ben zorlamasam 4 saat aç duracak banamısın demiyor.. Haliyle gece zırt pırt uyanıyor, aç ve huzursuz.. ne olacak böyle bu iştahsızlık neden olur ki ? mamasını değiştirdim sma denedim onu da sevmedi, bebelac yemedi, aptamile döndüm yine.. ama yok.. Bu ayın 24'ünde 5 ay doluyor. sanırım dr başlatır bizi de ek gıdaya artık... Ama sizlerden okuduğum kadarıyla o da ayrı bir dert. yemiyorlar sanırım
Vuslatcım sen de başaramamışsın yedirmeyi sanırım
Ay nolucak bizim bu halimiz o açken ben de açım resmen delirdim![]()
selam kızlar... offff moralim bozuk benim velet garipleşti ben anlamıyorum nerden baksan 1 aydır böyle.. doğru düzgün meme emmiyor.. işin tuhafı mamayı da yemiyor eskiden mesela hiç meme emmemişse 1 öğünde 90 cc -120 cc yiyordu. meme emmişse , üstüne 60 cc yerdi.. şimdi hiç ben zorlamasam 4 saat aç duracak banamısın demiyor.. Haliyle gece zırt pırt uyanıyor, aç ve huzursuz.. ne olacak böyle bu iştahsızlık neden olur ki ? mamasını değiştirdim sma denedim onu da sevmedi, bebelac yemedi, aptamile döndüm yine.. ama yok.. Bu ayın 24'ünde 5 ay doluyor. sanırım dr başlatır bizi de ek gıdaya artık... Ama sizlerden okuduğum kadarıyla o da ayrı bir dert. yemiyorlar sanırım
Vuslatcım sen de başaramamışsın yedirmeyi sanırım
Ay nolucak bizim bu halimiz o açken ben de açım resmen delirdim![]()
Vuslatcim neden boyle bisey oldu bilemedim ama bi doktoruna gorun istersen.bu arada yogurdu pekmezle yedirdim gayet zevkle yedi denedinmi sen
Oyyy yavrum kiyamam ya dis huzursuzlugumu yoksa
Oyyy yavrum kiyamam ya dis huzursuzlugumu yoksa
Canim valla biz bu durumu yaklasik 1 aydir cekiyoruz ama ne gelen vaaar ne giden bide afedrsiniz kakasi beline kadar cikar oldu bikac sefer ahan tamam cikarir bugun yarin dedim ama yine yok
Canim valla biz bu durumu yaklasik 1 aydir cekiyoruz ama ne gelen vaaar ne giden bide afedrsiniz kakasi beline kadar cikar oldu bikac sefer ahan tamam cikarir bugun yarin dedim ama yine yok![]()
bakalım kimin dişi erken çıkacak![]()
Bizamanlar kim once dogurucak diyoduk simdide kim dis cikaricak diyoruz vay be zaman nasil gecmis![]()
İnsAllah bisey yoktur hamile olma ihtimalin varmi o geldi ilk aklima
İnsAllah bisey yoktur hamile olma ihtimalin varmi o geldi ilk aklima
İnsAllah yokturda hani kimilerinde olur ya kahverengi akinti nebilim yaw