Lohusalar kulübü

selam kızlar... offff moralim bozuk benim velet garipleşti ben anlamıyorum nerden baksan 1 aydır böyle.. doğru düzgün meme emmiyor.. işin tuhafı mamayı da yemiyor eskiden mesela hiç meme emmemişse 1 öğünde 90 cc -120 cc yiyordu. meme emmişse , üstüne 60 cc yerdi.. şimdi hiç ben zorlamasam 4 saat aç duracak banamısın demiyor.. Haliyle gece zırt pırt uyanıyor, aç ve huzursuz.. ne olacak böyle bu iştahsızlık neden olur ki ? mamasını değiştirdim sma denedim onu da sevmedi, bebelac yemedi, aptamile döndüm yine.. ama yok.. Bu ayın 24'ünde 5 ay doluyor. sanırım dr başlatır bizi de ek gıdaya artık... Ama sizlerden okuduğum kadarıyla o da ayrı bir dert. yemiyorlar sanırım :(
Vuslatcım sen de başaramamışsın yedirmeyi sanırım :(

Ay nolucak bizim bu halimiz o açken ben de açım resmen delirdim :(

bu ev yoğurdumu yoksa hazır kase yoğurtda oluyormu meyve suyu hazırmı

ev yoğurdu hayatım. o ev yoğurdunu da nasıl yapıyorsam artık :31: yahu ev yoğurdu için mayanın ve sütün taze günlük olması gerekmiyor mu? sora sora buldum has ev yoğurt mayası ama süt yok kiiiiiiiiiiii :52::52::52: hazır sütle yapılan olur mu ki :31:

selam kızlar... offff moralim bozuk benim velet garipleşti ben anlamıyorum nerden baksan 1 aydır böyle.. doğru düzgün meme emmiyor.. işin tuhafı mamayı da yemiyor eskiden mesela hiç meme emmemişse 1 öğünde 90 cc -120 cc yiyordu. meme emmişse , üstüne 60 cc yerdi.. şimdi hiç ben zorlamasam 4 saat aç duracak banamısın demiyor.. Haliyle gece zırt pırt uyanıyor, aç ve huzursuz.. ne olacak böyle bu iştahsızlık neden olur ki ? mamasını değiştirdim sma denedim onu da sevmedi, bebelac yemedi, aptamile döndüm yine.. ama yok.. Bu ayın 24'ünde 5 ay doluyor. sanırım dr başlatır bizi de ek gıdaya artık... Ama sizlerden okuduğum kadarıyla o da ayrı bir dert. yemiyorlar sanırım :(

hep aynılar canım yaaa, ne zaman 'kızım bu gün iyi' desem o gün bir arıza çıkıyor mutlaka :31: hele dün napacağımızı şaşırdık eşimle. Allah'tan evdeydi görevli değildi. 2'şer saat nöbetler tutuyoruz dünden beri. ben yatıyorum o bakıyor, o yatıyor ben bakıyorum. uyumuyor sıpa, sürekli mızırdama halinde. yemiyorda doğru dürüst. inşallah yine bir geçiş falan yaşıyordur :31: evet henüz başaramadım maalesef ama başarıcam başka şansı yok :31:

her yazan bir of demiş bir offff da benden ozaman:)aylardır uykusuzluktan geberdim.cadı kızım gece memeden inmiyo desem yeridir.kendi yatağımda da yatırmak istemiyorum zırt pırt ayaktayım.geçiş dönemi diyo herkes nasıl bi dönemse geçemedi bi türlü.yakında dişlerde çıkmaya başlar bu gidişle uyku bize haram.2.dönem göreve de başlıyorum nasıl dayanıcam allah bilir

Al benden de okadar. Artık dun doktora sordum yemiyo bide hep huysuz hep kucak istiyo diye. Gunduzleri yemez zorlama geceleri daha cok emmek isteyecek normaldir dedi. Gunduzleri de olabildiğince ortamı karart öyle yedir dedi. Kucak için de sen alıştırmışsın her agladığında cocuk kucaga alınmaz dedi. İyi de durmuyoki kıyametleri koparıyo gözletinden yaşlar gelinceye kadar aglıyo dedim. Almayacaksın sorununu cözmeye calışacksn olduğu yerde oyalayacaksın diyo. İyi de hadi simdiki aylarında belki ama bu cocuk gazlı bi bebekti nasıl almayacaktım ilk aylar ne oyuncaktan ne baska bişeyden anlamıyodu ki susturayım caresiz kalıp alıyodum :(

ya kızlar, bebişlere daldım kendimi sormayı unuttum. ayıptır söylemesi bende 2 gündür devam eden kahverengi bir akıntı var. hani adetin sonlanacağı zaman olur ya, işte o koyulukta. doğumdan sonra düzenli bir şekilde adet görmeye başladım hemen. ağustosta doğum yaptım malum, 20 ekimde oldum, sonra 18 kasımda, son olarakta 20 aralıkta. hepsi 5-6 gün sürdü. hamilelikten öncede böyleydi düzenim. 20 aralıkta oldum, 26 aralıkta temizlendim. 10 gün oldu biteli,şimdi nereden çıktı bu renk akıntı anlamadım. normalde de olurdu ara sıra ama şeffaf olurdu. netten baktım rengi koyu olursa tehlikeli olabilir yazıyor.kafam bulandı iyice, var mı bir bilgisi olan?

Vuslatcim neden boyle bisey oldu bilemedim ama bi doktoruna gorun istersen.bu arada yogurdu pekmezle yedirdim gayet zevkle yedi denedinmi sen

Vuslatcim neden boyle bisey oldu bilemedim ama bi doktoruna gorun istersen.bu arada yogurdu pekmezle yedirdim gayet zevkle yedi denedinmi sen

ahh işte ahhh burda dr. yok canına yandığımın foçasında :50: döküntü bir devlet hastanesi var, haftada 1 gün geliyor kadın doğumcu oda doğum falan varsa :47: yarın sağlık ocağındaki hemşiremize bir danışıcam, olmadı eşimin izin almasını bekleyip izmire gidicem mecbur :31: yoğurdu deneyemedim bu gün hayatım, irem feci şekilde huysuzdu. doğduğundan beri ilk kez böyle bir gün geçirdik desem abartı olmaz yani o derece. en yoğun geçiş döneminde bile bu kadar yormamıştı ve yorulmamıştı. az evvel ağlamaktan bitap düştü ve uykuya daldı.

Oyyy yavrum kiyamam ya dis huzursuzlugumu yoksa

ya bu diş belirtisi sadece huzursuzluk mu?
gerçi tükürüğüde fazlalaştı baya, eline ne geçirirse ağzına atıp damaklarıyla bastırıyor. bi tek acıktıysa dilinide kullanıyor parmağımda ama onun dışında sadece damak. yemeside azaldı 3-4 gündür, kilo kaybı olacak diye korkuyorum. uykusuda yok garibimin daha nolsun dimi :31: üst damakta bişe yok ama alt tarafın iç kısımları epey kızarık, anaaaaaaamm ciddi ciddi diş mi çıkartıcaz yoksam :52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlaarr nerelerdesiniz bakim, kuzucuklarım nasıl?
yoğurtla pekmez işi tuttu kızlar, ilk 3 denemede almadı ama sonra yalanmaya başladı :16:

Bizamanlar kim once dogurucak diyoduk simdide kim dis cikaricak diyoruz vay be zaman nasil gecmis:-)

Canim valla biz bu durumu yaklasik 1 aydir cekiyoruz ama ne gelen vaaar ne giden bide afedrsiniz kakasi beline kadar cikar oldu bikac sefer ahan tamam cikarir bugun yarin dedim ama yine yok:-)

hıımmm yani gördüğün ne göreceğin geride diyorsun piki :9:

bakalım kimin dişi erken çıkacak :21:

ya şu kuzucukların huzursuzlukları geçsin de kimin ki önce çıkarsa çıksın :31:

Bizamanlar kim once dogurucak diyoduk simdide kim dis cikaricak diyoruz vay be zaman nasil gecmis:-)

di mi yaa :31: daha dün gibi kasık ağrılarından yürüyemiyorum, gece kırk kere lavaboya kalkıyorum diye yakınmalarımız :9: bebeğini kucağına alınca herşeyi unutursun diyorlardı ya, ben o doğum sonrası dikiş ağrıları hariç her şeyi unuttum :9:

bide kızlar afedersiniz kahverengi akıntım var demiştim ya, şimdi hemşireyi arayıp sordum. nasıl korunuyorsunuz dedi. eşim korunuyor dedim. o zaman bir kadın doğumcuya görün ters bir şey olmasın dedi. ben hapla falan korunuyor olsaymışım normalmiş. yani aranızda eşi değilde kendisi korunan varsa ve böyle bir şeyle karşılaşırsa normal ara kanama olduğunu bilin :34:
bende bu hafta içi gitmeye çalışıcam bakalım ne dicek, inşallah ters bir şey yoktur :31:

benim 3,5 aylık kızım var doğumdan sonra saclarım dökülmeye başladı suan hala dökülüyor kel kalıcam sanırım üstüne kabızlık sorunu yasadım hala yasıyorum 2ay oldu ilac tedavisi görüyorum ama alışıcam diye cok korkuyorum bide keten tohumunu denicem inşallah faydası olur...

siz en önerirsiniz...
:18::18:

Back
X