slm kızlaar nasılsınız bakalım

ben bomba gibiyim ağrısız uyandım çok şükür, berbat geçen iki günün ardından süperim

kızlar irem mucizevi bir şekilde yemeye başladı

daha iki gün öncesine kadar bir şey yediremiyorum diye yakınıyordum

dün eşim kinder süt dilimi almıştı, onu yiyelim dedik, baktım kız kucağımda atlıyor, verdim eline kek taraflarını ayırıp içini yemeye başladı şok oldum. bu sabah kahvaltıyı tekrar bi deneyeyim dedim, biraz yumurta sarısıyla peyniri ezdim kaşığın ucuyla verdim yedi, kahvaltımızı yaptık çok şükür. sonra ki acıktığında mama verdim. az önce tekrar acıktı bu seferde muz ezdim (ishali vardı 1-2 gündür muz ver yerse demişti annem ama yememişti ilk verdiğimde) azcıkta mamasından koydum içine iştahla yedi maaşallah

planım bir daha ki öğüne tekrar mama, akşamada çorba ya da muhallebi yapmak, bakalım napıcak kuzum

sanırım yakında diş müjdemizide vericez, alt damağında 2 tane kabarcık var damağın iç tarafında, hafiften beyaz rengi. elime gelen bişe yok ama daha, bakalım bekliyoruz

örümceği üst kademedeydi, ayakları yere basmıyordu, altındaki aparatını takıyordum onun üzerinde zıplatıyordu kendini. dün aparatı çıkardım ve örümceği alt kademeye indirdim napıcak diye, geri geri gitmeye başladı salonun ortasında

bol bol ses çıkarır olduk ama dün ilk kez bize laf yetiştirmeye çalıştı şu şekilde eeegugugueegugueegu

okuduğum bir yazıda bebekler her atak dönemi bitişinde yeni beceriler kazanırlar yazıyordu ama bunların hepsi bir anda nasıl oldu anlamadım hala şaşkınım desem yeridir. özellikle yeme konusuna çok seviniyorum çünkü kilo alımı durmuştu, inşallah tekrar almaya başlicak. bizden havadisler bu kadar
2 gün öncede burası öyleydi şekerim, fırtına yağmur bide dolu eklendi buna çıkan sesten uyuyamadık iremde çok korktu. Allah dışarda aç açık olanların yardımcısı olsun

odanın diğer ucuna nasıl gidiyor teyzoşum, bizimki yan yan ilerliyor yengeç gibi. emeklemiyor yatıyor sırt üstü mesela bi bakıyorum yönünü çevirmiş kendini kaydıra kaydıra ilerlemiş oluyor
maaşallah kuzuma

gelimde Ankara'ya bakim bi nasıl sokuluyormuş anasının koynuna, nere sokulursa sokulsun kurtulamaz elimden