Herkeslereeeee selamlar,
Affınıza sığınıyorum uzun suren sessızlıgımden oturu... Buyudu veletler dimi ? Gözumuzun onunde hergecen gun şaka gbi gelıyor.. Nasıl gectı bu zaman ? sankı dun gıbı gelıp emmıyor yok uyumuyor dıye sızlanmalarımız... Allaha sukurler olsun ...
ben gecen zamanda anladım ki, annelik dunyanın en zor meslegı...
ne muhendıslık ne doktorluk ne baska bısı annelık hersey tum mesleklerın tamamı...
hasta cocugunun gece doktorusu,
oyuncagı bozuldugunda muhendıs
yenı oyunlar kurarken mımar
heryenı ogrettıgın seyde ogretmen
hergun degısık tatlar yaratan ahcı,
veeee bısuru seysın annesın daha ne olsun dımı :)
Allah hep bızımle yanıbasımızda var etsın onları ınsallah ıyı kı anne olmusum...
kuzularrr 15 aylık olduık... yuruyor kosuyor top oynuyor, ıstedıklerını cok rahat anlatıyor ıstemedıklerını de acıkca bellı edıyor. basıt ısteklerımızı uyguluyor canı ısterse tabı.. Hadı oglum yat artık dedıgımde oyuncaklarını bırakıp kosup basını yastıgına koymasına bayılıyorum :)
herseyımız saatlı ve bır asker dısıplınınde. dakıkası şaşsa bozguna ugruyor. mızmızlık hat safhada. uyku yemek oyun park hersey planlı. sanırım başak burcu erkegı boyle bısı :))
uzun suren kaka tahlılı temız cıkan bır ıshal vakamız oldu yarın daha detaylı bır tarama yapılacak umarım inşallah hersey yolunda gıder...
acayıp babacı baba demek oyun demek.. son zamanlarda çalan her telefona benden önce kosup Alaa dıyor :) sanırım annesı gıbı ıletısım manyagı olacak :)
gelelım annesıne yanı bendenıze :) ev hanımlıgının bana gore olmadıgını hergecen gun daha ıyı ıdrak etmıs bulunuyorum :) sofra kur topla yıka aaaaaa ılllallahh geldi ama sabırlıyım 1,5 yılım daha var sonra Allah'ın ıznıyle kpss konusunda azmedıp halledıcem bu ısı. daha ınsanı saatlerde calısmak ıstıyorum cunku.
veee dogum kılolarımdan tamamen kurtuldum suan hamıle kaldıgım kılonun 2 kg altındayım. bu konu da kapandı ve sırtımdan bır yuk daha gıttı.
ıste boleee kuzularrrr suan tek sıkıntım Ankara'ya gelen kış

hergun en az 45 dk parktayız bız. ben cıkarmasam kendısı kosup gıdıyor ve sokak kapısını acıyor kapıyı kıtlemeden oturmuyorum gunduz. dolayısıyla bu havaların soguması tek kabusum

(
daha sık gırmeye ve yazmaya calısıcam umarım herkes ıyıdır hepınızı ve kuzuları opuyorum...