• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusaligin yıldönümü olurmu ?

Everyday0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
545
468
103
Boguluyorum sanki. gecen sene dun dogum yapmistim. dogum sonrasi kendimi toplamam cok uzun zaman aldi. annemin yanimda olmamasi,bebegimin huzursuz olmasi,emzirmeyi becerememem,acemligim... derken buyuk bi depresyona girdim. bebegimi sevmedigimi ona bakamadigimi dusunuyodum. neden iyice düşünüp anne olmadim diye kendime kiziyodum. bu depresyon bana 27 kilo verdirecek kadar agir gecti. bebegim 3.ayinda daha rahat bi bebek oldu. bende 5.aydan sonra kendimi daha iyi hissetmeye baslamistim. bebegime daha iyi bakiyodum. hala iyi baktığımı dusunuyorum. ama bikac haftadir yine icimde o kotu duygular. gecmeyen skinti. hic biseye yetememe hissi. yalnizliktan o kadar bunaliyorum ki. esimin ailesiyle problemlerimiz hala duzelmedi dogumdan sonra. hep adim atip sonra bana gelinmemesinden yoruldum. dusunuyorum sonra e herkes yalniz bi benmiyim. kizim buyuyene kadar boyle diyorum. ama bazen yenik dusuyorum
evim giris kat. inanilmaz derecede karanlık. karanlikta beni cok bunaltiyo. vel hasili kelam lohusa depresyonunun yil donumu geldi sanirim

sen depresyondan çıkamamışsın ki yıldönümü gelmiş olsun. bir süre duruma uyum sağlamışsın sadece. ciddi bir uzman yardımı alman gerekiyor. sadece senin de değil eşinle birlikte.

sen depresyondan çıkamamışsın ki yıldönümü gelmiş olsun. bir süre duruma uyum sağlamışsın sadece. ciddi bir uzman yardımı alman gerekiyor. sadece senin de değil eşinle birlikte.
banada oyle geliyo. is benden cikti artik sanki. toplamak istedikce kendimi daha bi dusuyorum sanki

Geçer geçer, geçmeyen dert duymadım.
Sarıl bebeğine daha çabuk geçer

Gelecekteki arkadasını yetiştiriyorsun
Biraz dillensin kimseye ihtiyaç duymayacaksın
bide bu buyudukce daha derdi artacak diyenlerde cabasi. bende hep konustugunda rahatlarim yanima arkadas olur diyorum . insallah oyle olur.

Neden kendini işe yaramaz görürsünüz anlamam. Ben burada 3-5 konu okuyorum Allah a şükrediyorum. Siz gayet güzel bir annesiniz. Herşeyi tek başınıza yapabilirsiniz. Kimseye ihtiyacınız yok. Kendinize biraz telkin verin düşüncelere boğmayın kendinizi yoksa 4 duvar içinde kafayı yersiniz de kimsenin umrunda olmaz.

Neden kendini işe yaramaz görürsünüz anlamam. Ben burada 3-5 konu okuyorum Allah a şükrediyorum. Siz gayet güzel bir annesiniz. Herşeyi tek başınıza yapabilirsiniz. Kimseye ihtiyacınız yok. Kendinize biraz telkin verin düşüncelere boğmayın kendinizi yoksa 4 duvar içinde kafayı yersiniz de kimsenin umrunda olmaz.
tesekkur ederim :)

bide bu buyudukce daha derdi artacak diyenlerde cabasi. bende hep konustugunda rahatlarim yanima arkadas olur diyorum . insallah oyle olur.

Ay beni sinir ediyor onu diyenler
Her aşamada negatif yukluyorlar ama baktıgında en çok çocuk yapan ve çocuk yap yap diyenler onlar

Bakma sen onlara
Kızım 2,5 yasında her gecen gun daha da kolay ve zevkli gecıyor anneliğim iyi ki doğurmuşum İyi ki var

Ay beni sinir ediyor onu diyenler
Her aşamada negatif yukluyorlar ama baktıgında en çok çocuk yapan ve çocuk yap yap diyenler onlar

Bakma sen onlara
Kızım 2,5 yasında her gecen gun daha da kolay ve zevkli gecıyor anneliğim iyi ki doğurmuşum İyi ki var
yani inanin bu konusanlar yuzunden girdim depresyona . emmiyo mu . neden emmiyo. annen neden kalmadi yaninda. obez olur bu cocuk mamadan soyleyim. aayyy ayyy.
kizim 1 yasinda 2.yi ne zaman yapicaksin diye soranmi dersiniz. birazda cevap vermeyi bilmiyorum. cat diye cevap verip susturmayi cok isterdim. insallah simdiye kadar gecen zamanimizdan daha guzel gecer gunlerimiz. insallah hayalimdeki gibi bi anne olurum

Yalnız olduğun için için şişmiş senin.
Fal bakar gibi oldu bu da:KK48:

Al çocuğunu çık dışarı.
Gez gez gez.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama
İst'da falansan hala şansın var.

Giyin sıkı sıkı turlayın etrafı.
Hem bebeğin yorulur, güzel uyur.
Hem sen eş dost edinirsin.
Evin kasvetinden uzaklaşırsın.

Fazla düşünme içinin sıkıntısını.
Komşun yok mu hiç?
Çaya kahveye çağır.

Kafana göre birilerini keşfedene kadar dene

Yalnız olduğun için için şişmiş senin.
Fal bakar gibi oldu bu da:KK48:

Al çocuğunu çık dışarı.
Gez gez gez.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama
İst'da falansan hala şansın var.

Giyin sıkı sıkı turlayın etrafı.
Hem bebeğin yorulur, güzel uyur.
Hem sen eş dost edinirsin.
Evin kasvetinden uzaklaşırsın.

Fazla düşünme içinin sıkıntısını.
Komşun yok mu hiç?
Çaya kahveye çağır.

Kafana göre birilerini keşfedene kadar dene
ay yani soyle konusan bi tane insan yok etrafimda desem inanirmisiniz. bu evden 2 haftaya cikiyorum insallah. burdaki komsularim hep yasli insanlardi. yeni binamda daha yasima yakin anlasabilecegim insanlarla karsilasacagimi umuyorum.
herseye bahane bulan bi tip degilimdir aslinda ama mesela disari esim olmadan cikamam. bebek arabasinda durmaz. kucagimda zaten tasiyamam. kangurudada durmuyo. hani derler ya sen isi bilmiyosun diye o isi bilmeyenlerden oldugumu dusunuyorum. nasil cikmaliyim. nasil gezdirmeliyim bilemiyorum resmen

Back
X