- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Yedim zaten. Bildğin delirmiş gibi hissediyorm özellikle geceleriEsinle konus anan haric hepsini def et yoksa kafayi yin bacim sen
Alkol sigara alamama gerginliği aşırı var. Sigraea kullanmıyordm ama emziriyor olmasam içicem kafam çok dolu. Çıkıp iki içesim de geliyor meyhane yolu tutucam en sonunda.ay inşallah yoktur canım :) ben zaten hani evden ev den uzaklaştırmak için salla demiştim :)) Bide bebek emzirdiğin için sigara alkol alamamanın verdiği bir gerginlikte var ... o yüzden bence evinde bolca papatya çayı bulundur. Aktara uğra sor sakinleştirici etkisi olan çay var mı diye :)
bencede doğum yapmış insana yapılacak iyilikler bunlar yani daha ne olsun. Yok anam yok ben bunlara taktik uygulamadan kurtulamıcam. Hasta numarası bizi paklar. İyileşmemiş gbi yapıcam. Odaya kilitlicem kendimiAfedersin b*k var sanki neye geliyorlar o kadar kalabalıkla? Gecenlerde en iyi arkadasim dogum yapti birakin yanina gitmeyi istedigim zaman yazamadim bile. Niye? Çünkü insanda anlayış olacak.
2-3günde nasılsın cocuklar napıyor ihtiyacin varmi evde yardıma ihtiyacin varmi bak canin birsey cekiyorsa söyle gibi şeyler yazıyordum sirf. Bi defada kapilarina yemek goturdum hastahaneye goturdumu saymazsak yani bi lohusa kadina bence yapilacak iyilikler bunlardir. Kendileride dogum yapmis bencil davraniyorlar. Kapiyi calinca cok derin uyumusum duymadim de. Uzatirsa" benim bu aralar muhabbetimde guzel degil malum uykusuzum siz daha iyi bilirsiniz kapiyi telefonu duyamazsam alinmayin"de. Ay ben catlarim o iyi niyetli tavsiyeler hele. Internet caginda yasiyoruz bilinmedik seymi kaldi
eşim konuşmuş bugün gelmediler ama ctesi kesin gelirler çocuklarının okulu da yok bol bol tantana artk kovmazsam iyidir kovarsam da lohusalıktandır yapacak bşy yokEşin hır gür çıkarmazsa gönder evdeki kalabalığı.. bizde de durum aynıydı ve boşanmanın eşiğinden döndük eşimle anlayışsız ailesi yüzünden.. ayrıca 2 aylıkken habire başıma toplaştıkları için hem bebeğim hem ben feci hasta olmuştuk.. o halimizde bile rahat vermediler.. kv görümce çocuğu kp enişte yetmiyo gibi bi de komşularını topladı başıma.. 40 derece ateşle kendimden geçiyorum bi defolup gitmediler..
İş eşinde bitiyor. Şu anki ruhsal sıkıntıların üstüne bi de gereksiz insanları çekmek daha kötü yapar seni.
Bebeğin sağlıklı ömürlü ve hayırlı evlat olsun inşallah.. huzurla büyütün..
Şu anlayışsız olanların toptan kökü kurusa ne harika olurdueşim konuşmuş bugün gelmediler ama ctesi kesin gelirler çocuklarının okulu da yok bol bol tantana artk kovmazsam iyidir kovarsam da lohusalıktandır yapacak bşy yok
Aman çok biliyorlar. Bildikleri akıllarına yetmiyor birde gelip akıl verirler. Canım geçmiş olsun sen bildiğini oku. O göğüs ucu acısını çekmeyen bilmez.
teşekkür ederim. Beş dk tv izlemek bile acayip rahatlatıyor çok haklısın. Kafam dağılıyor. Sürekli sabır diliyorum. Geçeceğine inanmak istiyorm güzel günlerin geleceğine inanmak istiyorm.canım hayırlı olsun bebegin güle güle büyüt..
öncelıkle doğumun çok yeni oldugu için gelen giden olacaktır bir süre,kırkınız çıkana kadar sabretmeye çalış,kendını telkın et bugünde bitecek bugünde geçecek diye ve bebeğine odaklan..
annene yada kvne bebegı emzırıp ver,sonra git bi duş al,bebegi ya onlar uyutsun ya sen uyut sonra ac kıtap oku yada tv izle..
biraz yalnız kalmaya çalış 10dk bile olsa..
şöyle bi 20 gün olsun sonra biraz bıraz dışarı cıkarsın kendını daha ıyı hıssedeceskın ..market bile olsa 5 dk nefes almaya çıkarsın..
belkı zor dönemler ama gercekten geçecegını unutmayın ve bebegınızle gecırecegınız her anın tadını çıkarın..
diger çocuklar bebegi sevmek isterler normaldir ama onlarada daha cok küçük oldugunu söyleyin güzellikle..
herşey güzel olacak gönlünü ferah tut
Gelmez mi. Zengin gözlerinin içine bakıp gilumseyince dünyalar senin olacak. Az kaldi:)teşekkür ederim. Beş dk tv izlemek bile acayip rahatlatıyor çok haklısın. Kafam dağılıyor. Sürekli sabır diliyorum. Geçeceğine inanmak istiyorm güzel günlerin geleceğine inanmak istiyorm.
Ya bebegin adi zengin mi diye dusundumGelmez mi. Zengin gözlerinin içine bakıp gilumseyince dünyalar senin olacak. Az kaldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?