Lohusalık dedikleri ne zormuş meğer

Eşin hır gür çıkarmazsa gönder evdeki kalabalığı.. bizde de durum aynıydı ve boşanmanın eşiğinden döndük eşimle anlayışsız ailesi yüzünden.. ayrıca 2 aylıkken habire başıma toplaştıkları için hem bebeğim hem ben feci hasta olmuştuk.. o halimizde bile rahat vermediler.. kv görümce çocuğu kp enişte yetmiyo gibi bi de komşularını topladı başıma.. 40 derece ateşle kendimden geçiyorum bi defolup gitmediler..

İş eşinde bitiyor. Şu anki ruhsal sıkıntıların üstüne bi de gereksiz insanları çekmek daha kötü yapar seni.

Bebeğin sağlıklı ömürlü ve hayırlı evlat olsun inşallah.. huzurla büyütün..

Esinle konus anan haric hepsini def et yoksa kafayi yin bacim sen
Yedim zaten. Bildğin delirmiş gibi hissediyorm özellikle geceleri
Alkol sigara alamama gerginliği aşırı var. Sigraea kullanmıyordm ama emziriyor olmasam içicem kafam çok dolu. Çıkıp iki içesim de geliyor meyhane yolu tutucam en sonunda.
bencede doğum yapmış insana yapılacak iyilikler bunlar yani daha ne olsun. Yok anam yok ben bunlara taktik uygulamadan kurtulamıcam. Hasta numarası bizi paklar. İyileşmemiş gbi yapıcam. Odaya kilitlicem kendimi

eşim konuşmuş bugün gelmediler ama ctesi kesin gelirler çocuklarının okulu da yok bol bol tantana artk kovmazsam iyidir kovarsam da lohusalıktandır yapacak bşy yok

bu kafa doluluğuyla elinin altında paket veya şişe olmadan bir şey yapamıyorsun evde içmediğimden paketimde olmadığın dan geçen dışarda iki tane sigara götürürüm hem de pazar alışverişini yaparım diye çıktım. zaten baya da doluydum . eve bir kaç adım kalmıştı 2 metre var yok sigara içmeyi unuttuğumu fark ettim senin de öyle olur

Bırakın darılsınlar. Loğusasınız siz. Çocuğunuzla ilgili söz hakkı sizin ister yaklaştırır ister uzaklaştırırsınız laftan anlamıyorlarsa da bağıracaksınız tabi. Onların darılmasından daha mühim bebeğinizin rahatı. Eşinize söyleyin olanları mutlaka sonra farklı şekilde anlatılmasın. Çalışıyor ve babası için koşturuyor o yorgunlukla bianda problem yaratanın siz olduğu düşüncesiyle size patlamasın.

Valla hic cekinmeyin benim yengem dogum yaptiginda ben sekiz yasindaydim. Kardesim gibi gorurdum kotu niyetim yoktu ama ustune egilip bakmak isterdim beni hic yaklastirmadi iyi ki de yaklastirmamis cocuktum karsimdaki de bir haftalik bebekti. Bana bir bakis atardi ben hemen oturdugum koltuga geri donerdim. Annemde gorumcelik yapip aman alinayim filan demedi. Ben kendi kardesimi bile 15 yasindaydim dogdugunda yaklasma cesaretini bi hafta sonra buldum. Cok ufak cok savunmasizlar basina coluk cocuk ususmek nedir. Kv nize tesekkurler anne bu kadar yerdeki gelmeyin de gitsin. Zaten sinir stres olacagin enerjiyi bebegine esine verebilsen ortada sorun kalmayacak.

eşim konuşmuş bugün gelmediler ama ctesi kesin gelirler çocuklarının okulu da yok bol bol tantana artk kovmazsam iyidir kovarsam da lohusalıktandır yapacak bşy yok
Şu anlayışsız olanların toptan kökü kurusa ne harika olurdu

Teşekkür ederim canım gectı hepsi ama içimde kaldı işte unutamıyorm doğumdan cıktm bnı aldılar odaya daha yeni yeni kendime gelıorm sezaryen le doğum yapmıştm daha bebeği yeni aldm kucağına bı baktm KV göğüs pompası almış gelmiş elinde hemen sagalımda sütun gelsn demişti damızlık gbi beni tebrik bile etmeden unutamıyorm işte bunları

canım hayırlı olsun bebegin güle güle büyüt..
öncelıkle doğumun çok yeni oldugu için gelen giden olacaktır bir süre,kırkınız çıkana kadar sabretmeye çalış,kendını telkın et bugünde bitecek bugünde geçecek diye ve bebeğine odaklan..
annene yada kvne bebegı emzırıp ver,sonra git bi duş al,bebegi ya onlar uyutsun ya sen uyut sonra ac kıtap oku yada tv izle..
biraz yalnız kalmaya çalış 10dk bile olsa..
şöyle bi 20 gün olsun sonra biraz bıraz dışarı cıkarsın kendını daha ıyı hıssedeceskın ..market bile olsa 5 dk nefes almaya çıkarsın..
belkı zor dönemler ama gercekten geçecegını unutmayın ve bebegınızle gecırecegınız her anın tadını çıkarın..
diger çocuklar bebegi sevmek isterler normaldir ama onlarada daha cok küçük oldugunu söyleyin güzellikle..
herşey güzel olacak gönlünü ferah tut

oooo bu ne böyle. depresyona girersin bu gidişle. ben olsam pılı pırtıyı toplayım anneme giderdim aylarca da dönmezdim. eşime de derdim yani beni ve bebeği koruyamıyosun biz iyi olunca geri dönersiz diye

teşekkür ederim. Beş dk tv izlemek bile acayip rahatlatıyor çok haklısın. Kafam dağılıyor. Sürekli sabır diliyorum. Geçeceğine inanmak istiyorm güzel günlerin geleceğine inanmak istiyorm.

teşekkür ederim. Beş dk tv izlemek bile acayip rahatlatıyor çok haklısın. Kafam dağılıyor. Sürekli sabır diliyorum. Geçeceğine inanmak istiyorm güzel günlerin geleceğine inanmak istiyorm.
Gelmez mi. Zengin gözlerinin içine bakıp gilumseyince dünyalar senin olacak. Az kaldi:)

Çocuklara kızmana gerek yok ya. Çok yaklaşmayın yengecim de güzel güzel. İzin verme, bu hakkın. Kucağa alışsın boşver. İnsan hayatı boyunca birkaç ay-yıl neyse anasının koynunda durmuş çok mu sanki?

Üzülme. Madem gelen çok, ver herbirine bir iş yan gel yat. Sıkma canını.

Ben olsam 40i cikmadan kimseyi almam eve ne yakindan ne uzaktan. Kimse kusura bakmasin ya yeni dogum yapmisim, bi tane sikintim var, duzenim alt ust olmus. Bi de salak salak trip mi cekecegim Allah askina? Yol verin hepsine gitsin, esiniz de uzulurse uzulsun, bir iki derken alisir. Bencil olun bu konuda biraz.

Ekleme: hayirli olsun bu arada. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :)

Bebek odasına kimseyi alma. Bir iki gün darılırlar üçüncü gün geçer.
Allah analı babalı büyütsün

4.5 ay oldu dogum yapali hala nefretle aniyorum lohusaligimi.. Bana o gunleri yasatanlara kinim gecmedi..
Uyumam gereken zamanda, ziyarete gelip uykusuz birakanlara. Misafir cagiran kaynanama. Evin dort bi yaninda sigara icip bizi Allahin deli sicaginda tek bi odaya hapsedenlere..
Kucagina ver ver diye durtukleyen kv ye. Daha ben opmeye kiyamayip koklarken openlere...
Dikislerimin acisindan sesim cikmazken dusuncesizce davrananlara..
En cok da annem olacak insanciga.
Altli ustlu otururken bni kv eline muhtac ettigi icin. Hatirladikca hepsinden nefret ediyorum!!
Yol yakinken evdekileri gonder kimseyi kabul etme. Kucaklatma. Dinleme..
Dinlen ye ic uyu emzir..
Sonra gecmiyor siniri kaliyor icinde.
Bi daha hamile olursam gelen herkesi zevkle kovucam hala o dereceyim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…