Lohusalık dedikleri ne zormuş meğer

bu hafta kontrolünüz yok mu sizin doktor bebek yeni doğan olduğu için bu kadar çok kişiyle görüşmemeli dedi en azından 40 ının çıkmasını bekleyeceğiz o yüzden çocukları bebek odasından çekelim diye anons yap . salla biraz bebeğe yaklaşmasınlar yok biz onuyuz biz bunuyuz bizden demi zarar gelecek deyip çocuğu huzursuz ederler :) Kendine gelince doktor dikişlerinde açılma var dedi de sen yat gelene gidene iş gördür loğusanın evinde olmak kolay değil sonuçta şenliğe gelmediler değil mi ?

Sabredin gececek bu günler.. Bebek biraz daha toparlansın. Kendinizi bunaltmayın..Allah saglıkla buyutmek nasıp etsin inşallah...

bugün gelmediler eşimle konuşmuştm dün. Sanırım bıgün aradı kardeşlerini. Hiç gelmemezlik yapamazlar tabi illa gelirler ama azaltmaları da yeter. Ben çok sinirli ve gerginm tbi hala. Çatasım var birilerine.
Yarın kontrolümüz var. İnşallah bi şeyi yoktr oğlumun.

Canım seni o kadar iyi anlıorm ki aynen beklıolardı görumcemle beraber basımda onlar öle bekleyıncede olan sürümde gdıodu nası gıcık oluodm snra senınkıler gbi başlıodu bu çocuk doymaz bu sütle mama ver barı DİE nası ağlardm odalara kapanıp

karışmasalar olmaz bik bik her şeye konuşacaklar. Çok sinirliym iyiki gelmediler bugün yoksa kovardım

Canım öncelikle sakin ol bebeğin yatağını yatak odasına al ve burası mahrem yer herkes elini kolunu sallayarak giremez diye kesin sinir çiz zaten anlaşılır. Ikinci bebeğini bol bol kucağına al zaten 2 yaşından sonra o seni istemeyecek sen be kadar kucaga gel desen de:) üçüncüsü bebeğe kimseyi yaklastirma öyle sevmece falan yok ilk 15 gün. Bol bol emzir sarılık olmaz böylece. Sen de beslenmene full dikkat et. Hergün et yersen her psikolojik hem dinsel açıdan bizle düzelirsin vitamin hhaplarini ve kan ilacinini ihmal etme.
Sütünü sağ ve annene ver sabahları annen yedirsin biberonla ve sen uyu mutlaka. Öyle meme reddi bik bik diyenlere de bakma biberon senin en büyük yardimcin oluyor yeri geldiğinde.
Güçlü ol senin konforun için milleti dizayn et. Mesela kv yemek yapsın anne temizlik yapsın görünce ve etli çocuklarını bebekle hasır neşir etme uzaktan sevilecek o da sen odadan çıkardığın zaman:)

Hem psikolojik hem fiziksel açıdan hizla düzelirsin her gün et türevi tuketirsen demek istedim telefonun azizligine uğradım:)

Ben çocuğumu başkasının bebeğinin üstüme salmam ama millet pek meraklı çocuğuna bebek elletmeye sinir oluyorum resmen. Bana da sokakta yürürken hiç tanımadığım biri Ayy bebeğiniz çok çekici geldi bana sevebilir miyim dedi de kan beynime sıçradı.

canım öncelikle Allah anneli bablı büyütsün bebişini. benimde 16 aylık bir kızım var çok zordur bilirim lohusalık yetersizlik hissi eşe düşkünlük ağlamalar bunlar çok oluyor inşallah en kısa zamanda üstesinde gelirsin. malesef insanlarda böyle durumlarda anlayış olmuyor.

Hergün bendelerdı bide annemde mecburen öle kalabalık gelince yemek hazırlardı hepsine teker teker yiyip içip bana karışıp psikoloji mı bozup gderlerdı her gün aynı stres ya bugünde gelirlerse en güzel günlerımı hep zehir ettiler oyuzden affedemıorm banyosunun yaptırırken 40 defa arardı KV gelmese bile ay ay ne çektm bnde canım

Benim kv hem yemek hem temizlik işimi halletti hatta sabahları bebegimi bile sagdigim sutle besledi ben uyanana kadar hiç rahatsız etmedi beni. Annem de full benle ilgilendi. Bana özel ayrı yemek yaptı kompostosu çorbası ilacı vitamini. Eşim gel git islerimi halletti ama ben yine de depresyona girdim galiba ya:) sabahlari nefes alamiyordum kahve bagimliligi falan basladi bu acayip birsey herkes de ayrı ayrı ortaya çıkıyor.

Canım sen şanslıymıssın en azındn destek olmuşlar sana gögüslerm o kadar yara olmuştu ki kopcaktı ucu nerdeyse ben emzirir ken bi odada aglardım annem ve eşim başka odada
Çok zordu gerçekten bide göğüs kalkanı almiştm yara ıyılessın dıe KV ona takmıştı bunla emzirme buna alışırsa seni bıdaha emmez dıyodu...

ay inşallah yoktur canım :) ben zaten hani evden ev den uzaklaştırmak için salla demiştim :)) Bide bebek emzirdiğin için sigara alkol alamamanın verdiği bir gerginlikte var ... o yüzden bence evinde bolca papatya çayı bulundur. Aktara uğra sor sakinleştirici etkisi olan çay var mı diye :)

Aman çok biliyorlar. Bildikleri akıllarına yetmiyor birde gelip akıl verirler. Canım geçmiş olsun sen bildiğini oku. O göğüs ucu acısını çekmeyen bilmez.

Afedersin b*k var sanki neye geliyorlar o kadar kalabalıkla? Gecenlerde en iyi arkadasim dogum yapti birakin yanina gitmeyi istedigim zaman yazamadim bile. Niye? Çünkü insanda anlayış olacak.
2-3günde nasılsın cocuklar napıyor ihtiyacin varmi evde yardıma ihtiyacin varmi bak canin birsey cekiyorsa söyle gibi şeyler yazıyordum sirf. Bi defada kapilarina yemek goturdum hastahaneye goturdumu saymazsak yani bi lohusa kadina bence yapilacak iyilikler bunlardir. Kendileride dogum yapmis bencil davraniyorlar. Kapiyi calinca cok derin uyumusum duymadim de. Uzatirsa" benim bu aralar muhabbetimde guzel degil malum uykusuzum siz daha iyi bilirsiniz kapiyi telefonu duyamazsam alinmayin"de. Ay ben catlarim o iyi niyetli tavsiyeler hele. Internet caginda yasiyoruz bilinmedik seymi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…