- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
bugün gelmediler eşimle konuşmuştm dün. Sanırım bıgün aradı kardeşlerini. Hiç gelmemezlik yapamazlar tabi illa gelirler ama azaltmaları da yeter. Ben çok sinirli ve gerginm tbi hala. Çatasım var birilerine.bu hafta kontrolünüz yok mu sizin doktor bebek yeni doğan olduğu için bu kadar çok kişiyle görüşmemeli dedi en azından 40 ının çıkmasını bekleyeceğiz o yüzden çocukları bebek odasından çekelim diye anons yap . salla biraz bebeğe yaklaşmasınlar yok biz onuyuz biz bunuyuz bizden demi zarar gelecek deyip çocuğu huzursuz ederler :) Kendine gelince doktor dikişlerinde açılma var dedi de sen yat gelene gidene iş gördür loğusanın evinde olmak kolay değil sonuçta şenliğe gelmediler değil mi ?
kvalidem taktı mama takviyesine. Hep vermiyorm ama bazen yetmiyo süt gün içinde. Hala mama mı veriyosun hala mama mı veriyosn bugün kırk kez söyledi bunu. Gerektiği zaman veriyorum sorun ne neden tekrar sorup duruyosun anne dedim. Aman ne bilim mama çocuğu mu olcak çocuk diyor. Olcak sütüm gelse de mama vericem ben mama çocuğu istiyorm dedim. Annem arkadan gülüyor halimize. Kadın hasta gerçekten. Taktı mamaya ya.
ben arayanları açmıyorm geri de dönmüyorm her açtğmda bi misafir daha gelmek için arıyor reddedemiyorm da açmış bulunuyorm. Açmayacağm artk telefonumu. Gerekirse de milleti kovacağm çok kötüyüm ya
karışmasalar olmaz bik bik her şeye konuşacaklar. Çok sinirliym iyiki gelmediler bugün yoksa kovardımCanım seni o kadar iyi anlıorm ki aynen beklıolardı görumcemle beraber basımda onlar öle bekleyıncede olan sürümde gdıodu nası gıcık oluodm snra senınkıler gbi başlıodu bu çocuk doymaz bu sütle mama ver barı DİE nası ağlardm odalara kapanıp
karışmasalar olmaz bik bik her şeye konuşacaklar. Çok sinirliym iyiki gelmediler bugün yoksa kovardım
canım öncelikle Allah anneli bablı büyütsün bebişini. benimde 16 aylık bir kızım var çok zordur bilirim lohusalık yetersizlik hissi eşe düşkünlük ağlamalar bunlar çok oluyor inşallah en kısa zamanda üstesinde gelirsin. malesef insanlarda böyle durumlarda anlayış olmuyor.Kızlar nolur yardım edin ben deliriyorum galiba. Geçtiğimiz cuma sezaryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra eve geçtik annem kv de geldiler. Annem geceleri de kalıyor çünkü tek başıma başedemiyorum. Annem sağolsun üf demeden her an yanımda. Kv stabil. Her zamanki halleri. Görümce ve eltiler nerdeyse her gün geliyorlar. Amaç nedir çözemedim. Çocukları deseniz sürekli bebeğimin tepesindeler. Bi şey de demiyodm eşim için. Ama bıgün azarladım çekilin başından oyuncak mı bu dedim. Görümcem darıldı. Deliriyorm kızlar tam uyuyo bebeğim bu çocuklar da üstüne üstüne abanıyorlar. Zaten yenidoğanlar yakın temasta ürküyor biliyorsunuz.
Gelen gidenin şöyle tut, Böyle emzir. Kendine alıştırma, Kucakçı alıştırma, Aa mama da mı veriyosun laflarından daral geldi zaten.
Bi yandan eşimi çok ama çok özlüyorm. Eşimin doğum izni çok azdı ztn ptesi bitti. özelde çalışıyor. İşten çıkınca da babasının işlerine koşturuyor(babası hastalandığı için). Onu çok az görüyorum. Belki günde bikaç saat. Geceleri deseniz çocuğun başındayım zaten uyuduğum uyku 4 saat anca. Hep yanımda olsun istiyorm eşim. Oldum olası bağlıyımdır ztn.
Ağlayarak yazdım kızlar. Çok bunaldım. Çok kötüyüm. Çıldırmak üzereyim. Çok çaresiz ve yalnız ve de beceriksiz hissediyorum hiçbi şey hayal ettiğim gibi değil.
Benim kv hem yemek hem temizlik işimi halletti hatta sabahları bebegimi bile sagdigim sutle besledi ben uyanana kadar hiç rahatsız etmedi beni. Annem de full benle ilgilendi. Bana özel ayrı yemek yaptı kompostosu çorbası ilacı vitamini. Eşim gel git islerimi halletti ama ben yine de depresyona girdim galiba ya:) sabahlari nefes alamiyordum kahve bagimliligi falan basladi bu acayip birsey herkes de ayrı ayrı ortaya çıkıyor.
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)Teşekkür ederim sende saglicakla kavus bebisine
İnsallah sorunsuz hamilelik ve lohusalik gecirirsin.
bugün gelmediler eşimle konuşmuştm dün. Sanırım bıgün aradı kardeşlerini. Hiç gelmemezlik yapamazlar tabi illa gelirler ama azaltmaları da yeter. Ben çok sinirli ve gerginm tbi hala. Çatasım var birilerine.
Yarın kontrolümüz var. İnşallah bi şeyi yoktr oğlumun.
Aman çok biliyorlar. Bildikleri akıllarına yetmiyor birde gelip akıl verirler. Canım geçmiş olsun sen bildiğini oku. O göğüs ucu acısını çekmeyen bilmez.Canım sen şanslıymıssın en azındn destek olmuşlar sana gögüslerm o kadar yara olmuştu ki kopcaktı ucu nerdeyseben emzirir ken bi odada aglardım annem ve eşim başka odada
Çok zordu gerçekten bide göğüs kalkanı almiştm yara ıyılessın dıe KV ona takmıştı bunla emzirme buna alışırsa seni bıdaha emmez dıyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?