- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Annemin d sağlık problemleri var 10 gün zor baktı kadın çok yoruldu onu daha fazla yormak istemiyorumAnnenizin yanina dönme sansikiz yok mu biraz iyilesene kadar
Çok temizlik takıntım yoktur ev gerçekten işlenince zaten temizliyorum haftada 2 gün süpürüp silinse yeter yoksa gerçekten çok pisleniyor çocuk da olı ca illaki temizlenmeli1 hafta sonra kadın gelecekmiş, belki içiniz rahat etmez ama biraz salın temizlik falan çünkü temizlikle uğraşırsanız dikiş yerleri zarar görürse Allah korusun daha zor olur her şey.
Gelmesini de çok şatenşyoAra kaynanani anne biz evimize geçtik buyur. Biz toparlanincaya kadar yardımcı olursun hem de. Davet bekliyor sanirim
kaynanam da öyle çok yardım edecek bir tip değil gelse de yardımı çok olur mu emin değilim açıkçası anca lafta işte becerikli değil kendi evinde bile yemek temizlik yapmayan biri kp yapar genelde o yüzden illa gel demiyorum. İlk oğlum doğduğunda gelip hiç bir şey yapmamıştı aksine benden hizmet beklemişti ufak çaplı bir cinnet geçirince nkızım ben yemek yapmayı bilmşyorum sen tarif et ben yapayım demişti ki kendisi hiç temizlik yapmaz ve oğlu gibi pis evden asla rahatsız olmaz kendi evleri de her zaman dağınıktırAra kaynanani anne biz evimize geçtik buyur. Biz toparlanincaya kadar yardımcı olursun hem de. Davet bekliyor sanirim
aynen öyle ama işin garip tarfı saatlerce spor yapar veya hobisi olan başka şeyleri daha yorucu olmasına rağmen saatlerce yapar canı çıkar ama yine de yapar eve gelince aynen sizdeki gibi bi odayı süpürünce saatlerce yatarOff anlıyorum sizi.2. Sezeryan dan 10 gün sonra annem gitti. Eşime evi süpürmesini söyledim. Tek bir odayı süpürdükten sonra yorgunluktan kendinden geçip uzandı. Yaklaşık yarım saat. Süpürge orta da yatıyor tabi o arada. Artık sinirlerim tepeme çıktı. Bir sağlık sorununun olup olmadığını sordum. Hayır yok diyince o zaman tembelsin dedim.
Valla o yapmıyor diye yaparsanız iyice alışır. Biliyorum zor beklemek ama kendi yapsın
annemin de sağlık problemleri var o yüzden yardım alamama artık kadın elinden geleni yaptı zaten. Haftaya yardımcım başlayacak o zaman rahatlarım ama beni sinir eden eşimin hiç bir şey yapmaması en ufak bir şeyde yoruldum demesş eve yardımcı aldıkça da iyi ce tembelleşiyor eskiden hiç böyle değildi ne zaman ki büyük oğlum doğdu yardımcı almaya başladık böyle olduben tek başına baş edemiyorum 2bucuk yasimda oğlumla sen 2 çocukla cok cok anlıyorum seni ....anneni cagir yada mümkünse yine oraya git gelmiyorlarsa da eşini evden kov en azından sinirini bozmasın
2. çocuk plansız oldu biraz sürpriz oldu. Sorun zaten ilk çocuğun küçük olması değil ona her türlü yetiyorum neyse ki uslu bir çocuk oyunlar oynuyoruz o beni yormuyor fazla beni yoran ev işleri ve çocukla ilgilş alt değiştirme bu konularda ondan yardım istiyorum onu yapmaması daha doğrusu 50 kere söyledikten sonra yapması beni çok yıpratıyor.Daha ilk çocuk büyümemişken ikinci çocuğu yaparsanız böyle şeylerle karşılaşmanız sürpriz değil. İkisi de çok küçük ve genelde ikisinin bakımı da annelerde oluyor, bunu düşünerek ikinci çocuğu erteleyebilirdiniz bir süre.
Üşengeçlikden başka birşey değilaynen öyle ama işin garip tarfı saatlerce spor yapar veya hobisi olan başka şeyleri daha yorucu olmasına rağmen saatlerce yapar canı çıkar ama yine de yapar eve gelince aynen sizdeki gibi bi odayı süpürünce saatlerce yatar
ilerde bende Düşünüyorum faydalimi ciddenEvlenirken eşimle anlaşma yapmıştık evi süpürmek onun göreviydi. Haftada 1 kere süpürge için bile o kadar dil döküyordum ki artık bıkmıştım. Ona söylediğim zaman "Şimdi mi, daha yeni süpürmedim mi, yorgunum bugün" cevapları acayip sinirimi bozuyordu. Ben de gittim robot süpürge aldım inanır mısınız şu hayatta kendime yaptığım en iyi yatırım. Kocaya söyleme, ondan medet umma derdinden kurtuldum. Evim her zaman temiz. Mükemmel bişi herkese tavsiye ederim.
Ben inanılmaz memnunum iyi ki almışım dediğim aletlerin başında gelir. Zamandan inanılmaz tasarruf sağlıyor ve gerçekten de güzel süpürüyor.ilerde bende Düşünüyorum faydalimi cidden
Kimisi memnun degil de
surekli kontrol etcen çarpıp duruyor dedielr oyuzden sordumBen inanılmaz memnunum iyi ki almışım dediğim aletlerin başında gelir. Zamandan inanılmaz tasarruf sağlıyor ve gerçekten de güzel süpürüyor.
Yoo sürekli kontrol etmenize gerek yok kendi çok güzel yolunu bulup temizliyor. Yerde kablo olmamalı sadece ona dolanıyor. Çeşitleri var aslında benimki evin haritasını çıkarıp lazerle yolunu buluyor o yüzden çarpıp eşya devirme ya da zarar verme durumu yok. Çarparak yolunu bulanlar var onlar için demiş olabilirler.surekli kontrol etcen çarpıp duruyor dedielr oyuzden sordum
O da eşinizin düşüncesizliği. Sizin en çok ihtiyacınız olan zamanda yardım etmeyecek de ne zaman edecek acaba. Kayınvalidenizi çağırın size yardımcı olsun.2. çocuk plansız oldu biraz sürpriz oldu. Sorun zaten ilk çocuğun küçük olması değil ona her türlü yetiyorum neyse ki uslu bir çocuk oyunlar oynuyoruz o beni yormuyor fazla beni yoran ev işleri ve çocukla ilgilş alt değiştirme bu konularda ondan yardım istiyorum onu yapmaması daha doğrusu 50 kere söyledikten sonra yapması beni çok yıpratıyor.
markası modeli ne acabaEvlenirken eşimle anlaşma yapmıştık evi süpürmek onun göreviydi. Haftada 1 kere süpürge için bile o kadar dil döküyordum ki artık bıkmıştım. Ona söylediğim zaman "Şimdi mi, daha yeni süpürmedim mi, yorgunum bugün" cevapları acayip sinirimi bozuyordu. Ben de gittim robot süpürge aldım inanır mısınız şu hayatta kendime yaptığım en iyi yatırım. Kocaya söyleme, ondan medet umma derdinden kurtuldum. Evim her zaman temiz. Mükemmel bişi herkese tavsiye ederim.
Hicte elimi surmem surmedimde 2 cocukta hatta 3 yu istersen hamilelikte elimi hicbirseye surmem diyorumMerhaba hanımlar 3 hafta önce sezaryen ile doğum yaptım 2. Bebeğim. Büyük oğlum da 2 yaşında. 10 gün kadar annemde kaldım doğumu annemin bulunduğu yerde yaptım orada iyi bir doktor vardı diye orda yapmak istedim sonra eve döndük. Güya eşim 1 ay izin aldı yıllık izinleri birikmişti zaten sonrasında da pandomim nedeniyle evden çalışacak gibi yardımcımız Doğumdan hemen önce işi bıraktı Yen'i yardımcı henüz bulamadım ki eşim zaten evdeyiz ben sana yardım ederin tutmayalım demişti. Ona inandım ayrıca kv dem de sen annende kalacağın için ben Doğuma gelemeyeceğim evinize geçince gelirim demişti ama ses seda yok beni tebrik etmek için bile Doğumdan sonra 10. Gün arası o zaman kadar sadece eşimle Selma gönderdi o kadar. Ama şu anda eşim beni dekirtmek üzere doğru düzgün bir şey yapmıyor 10 dk bir iş yapsa 1 saat dinleniyor yoruldum diyene ki ebe geldiğimizin ertesi günü tüm evi tek temizledim çünki ona bir şey yap deyince 50 kere söylemeden yapmıyor ve söyledikten 1 saat sonra anca yapıyor ben de artık söylemekten yorulup kendim yapıyorum. 40 gün ağır kaldırmama lazım büyük oğlum altını çok zor değiştirtiyor kaçıyor kucağa alıp getirilip zorla değiştirmek gerekiyor bazen de karnıma tekmem attığından eşime altını onun değiştirmesini söylüyorum ama İnan'ın değiştirilen kadar 1 saat geçiyor çocuğun altınoişik oluyor diyorum tamam yapacağım diyip koltukta yan gelip yatıyor. Böyle bir adama neden 2. Çocuk demeyin öncelikle planlı değildi zaten eşim de bu kadar tembel değildi ne zaman ki eve yardımcı tuttuk o bir şey yapmak oldu aşırı tembelleşti eskiden cam bile silen adam şu anda bir bardağı makineye koyduğundan1 saat dinlenme ihtiyacı duyuyor. Herhangi bir sağlık problemi YÖK sırf keyfinden. Tabi tekrardan yardımcı tuttum ama 1 hf sonra başlayacak bu şey haftada beni sinirden çıldırttı her iş ben de yemek temizlik ütü çocuklar gerçekten gün içinde bir uzanıp dinletemiyorum dikiş yerlerim hala ağrıyor ama adam bana söyle yaparım diyor ha geç yalarım ama yaparım diyor gel de delirme
E kv de etkendir simdi gelmedigi gibide oglunu dolduruyordur bana oyle geldiÇok net söylüyorum yapmayın. Zaten ağrılarınız var lohusasınız, oda söz vermiş madem. O zaman sözünü yerine getirecek. Siz o halde yapıyorsunuz ev berbat olmasın çocuk pişik olmasın diye ama o yorgun öyle mi? Elimi bir işe sürmez, vicdanını rahatsız edecek şekilde konuşur kendi halinde bırakırdım. Sadece çocuklarla ilgilenirdim. Çocuğunuzun altını değiştiriyordu siz gizlice tekrar açıp kontrol edin pudralamak için filan. Ayakta açın bezini o yaşlarda yere yatırmak çok zor oluyor, tekmeleyebilirler. Onun gözüne soka soka dinlenin, çamaşırlarını ayırın yıkamayın. Lohusa olan sizsiniz o değil. Bunları keşke baştan yapsaydıniz gereksiz yere sinirlenmezdiniz. Sizin yaptığınizi gördüğü için tamam bu kadın yapar diyor. Yapmıyorsanız kendinizi yapmaya zorlamayın. Bakın bakalım kirliliğin dağınıklığın içinde ne kadar dinlenebiliyor.
Roborock S5 max benimki ama çok çeşidi başka çeşitlerini alan arkadaşlarım da oldu hepsi çok memnunmarkası modeli ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?