Lohusalık dinlenememek depresyon

Off anlıyorum sizi.2. Sezeryan dan 10 gün sonra annem gitti. Eşime evi süpürmesini söyledim. Tek bir odayı süpürdükten sonra yorgunluktan kendinden geçip uzandı. Yaklaşık yarım saat. Süpürge orta da yatıyor tabi o arada. Artık sinirlerim tepeme çıktı. Bir sağlık sorununun olup olmadığını sordum. Hayır yok diyince o zaman tembelsin dedim.

Valla o yapmıyor diye yaparsanız iyice alışır. Biliyorum zor beklemek ama kendi yapsın

Maalesef annemin de sağlık problemleri var 10 gün kadın zor baktı bize çok yoruldu onu daha fazla yormak istemiyorum

1 hafta sonra kadın gelecekmiş, belki içiniz rahat etmez ama biraz salın temizlik falan çünkü temizlikle uğraşırsanız dikiş yerleri zarar görürse Allah korusun daha zor olur her şey.
Çok temizlik takıntım yoktur ev gerçekten işlenince zaten temizliyorum haftada 2 gün süpürüp silinse yeter yoksa gerçekten çok pisleniyor çocuk da olı ca illaki temizlenmeli

Ara kaynanani anne biz evimize geçtik buyur. Biz toparlanincaya kadar yardımcı olursun hem de. Davet bekliyor sanirim
Gelmesini de çok şatenşyo
Ara kaynanani anne biz evimize geçtik buyur. Biz toparlanincaya kadar yardımcı olursun hem de. Davet bekliyor sanirim
kaynanam da öyle çok yardım edecek bir tip değil gelse de yardımı çok olur mu emin değilim açıkçası anca lafta işte becerikli değil kendi evinde bile yemek temizlik yapmayan biri kp yapar genelde o yüzden illa gel demiyorum. İlk oğlum doğduğunda gelip hiç bir şey yapmamıştı aksine benden hizmet beklemişti ufak çaplı bir cinnet geçirince nkızım ben yemek yapmayı bilmşyorum sen tarif et ben yapayım demişti ki kendisi hiç temizlik yapmaz ve oğlu gibi pis evden asla rahatsız olmaz kendi evleri de her zaman dağınıktır

aynen öyle ama işin garip tarfı saatlerce spor yapar veya hobisi olan başka şeyleri daha yorucu olmasına rağmen saatlerce yapar canı çıkar ama yine de yapar eve gelince aynen sizdeki gibi bi odayı süpürünce saatlerce yatar

ben tek başına baş edemiyorum 2bucuk yasimda oğlumla sen 2 çocukla cok cok anlıyorum seni ....anneni cagir yada mümkünse yine oraya git gelmiyorlarsa da eşini evden kov en azından sinirini bozmasın
annemin de sağlık problemleri var o yüzden yardım alamama artık kadın elinden geleni yaptı zaten. Haftaya yardımcım başlayacak o zaman rahatlarım ama beni sinir eden eşimin hiç bir şey yapmaması en ufak bir şeyde yoruldum demesş eve yardımcı aldıkça da iyi ce tembelleşiyor eskiden hiç böyle değildi ne zaman ki büyük oğlum doğdu yardımcı almaya başladık böyle oldu

2. çocuk plansız oldu biraz sürpriz oldu. Sorun zaten ilk çocuğun küçük olması değil ona her türlü yetiyorum neyse ki uslu bir çocuk oyunlar oynuyoruz o beni yormuyor fazla beni yoran ev işleri ve çocukla ilgilş alt değiştirme bu konularda ondan yardım istiyorum onu yapmaması daha doğrusu 50 kere söyledikten sonra yapması beni çok yıpratıyor.

Evlenirken eşimle anlaşma yapmıştık evi süpürmek onun göreviydi. Haftada 1 kere süpürge için bile o kadar dil döküyordum ki artık bıkmıştım. Ona söylediğim zaman "Şimdi mi, daha yeni süpürmedim mi, yorgunum bugün" cevapları acayip sinirimi bozuyordu. Ben de gittim robot süpürge aldım inanır mısınız şu hayatta kendime yaptığım en iyi yatırım. Kocaya söyleme, ondan medet umma derdinden kurtuldum. Evim her zaman temiz. Mükemmel bişi herkese tavsiye ederim.

Üşengeçlikden başka birşey değil

ilerde bende Düşünüyorum faydalimi cidden
Kimisi memnun degil de

surekli kontrol etcen çarpıp duruyor dedielr oyuzden sordum
Yoo sürekli kontrol etmenize gerek yok kendi çok güzel yolunu bulup temizliyor. Yerde kablo olmamalı sadece ona dolanıyor. Çeşitleri var aslında benimki evin haritasını çıkarıp lazerle yolunu buluyor o yüzden çarpıp eşya devirme ya da zarar verme durumu yok. Çarparak yolunu bulanlar var onlar için demiş olabilirler.

O da eşinizin düşüncesizliği. Sizin en çok ihtiyacınız olan zamanda yardım etmeyecek de ne zaman edecek acaba. Kayınvalidenizi çağırın size yardımcı olsun.

Ama dinlenmeniz lazım süt varıyorsunuzdur belki uyku şart bu kadar yorgunluga strese vücut dayanmaz

markası modeli ne acaba

Hicte elimi surmem surmedimde 2 cocukta hatta 3 yu istersen hamilelikte elimi hicbirseye surmem diyorum
E kv de etkendir simdi gelmedigi gibide oglunu dolduruyordur bana oyle geldi

ne şanslısınız ki yardımcı tutma şansınız var biliyorsunuz geleceğini ....peki aynı durumu yaşayıp yardımcın y sini bile goremeyecek ola. insanlar napsin ...mesela ben ..Allah'tan benim birinci çocuk büyük de çok zoru olmadı bana kişisel ihtiyaçlarını kendi karşılıyor ama.yinede bir sürü zor yani var o da ilgi istiyor psikolojik oalrak mesela bebek uyuyunca onla ilgilenmek zorunda kaldım halbuki yatıp benimde uyumam lazım ...ah ah çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…