Doğuma Hazırlık lohusalık döneminde kim yardımcı olucak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:teytey:
canım benim bebişin hayırlı olsun kaldığın odada mutlaka kuran ı kerim bulundur canım sakın unutma

:teytey:

canım benim bebişin hayırlı olsun kaldığın odada mutlaka kuran ı kerim bulundur canım sakın unutma

boyumda benim hep cevşen olur normalde banyoda çıkarmıştım sonra takmayı unutmuşum ondan oldu herhalde artık bi problem yok çok şükür

ahh ahh bunlar hep böyleler bende 37. haftamdaydım işttiğim lafı bir duysan ömür boyu konuşmazdın herhalde bende sorun çıkmasın diye eşime anlatmadım ama ne demişler
keser döner sap döner gün gelir hesap döner canım kendi küçük hesaplarında boğulurlar inşallah.

korkuttular derken? kim korkuttu.nasıl yani yaa. 3 harfliler falan mıııı?

inşallah kışa gelecek benim doğumumda.şimdiden bunu üşünbüyorum,yanımda kim olacak?annem gfelemez,gelse de bikaç günlüğüne gelir.kayınvalidem yanımda o gelir zaten ama onlar da çok kalabalıklar,stresten deliye dönerim eminim.oooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…